Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Herkese günaydın kızlar..
bildirim yapıyorum hemen.
Sarah Jio - Kelebek Adası sayfa 128'deyim.
Nazan Bekiroğlu - La Sonsuzluk Hecesi sayfa 81'deyim. Bugün az laklak edip ilerlemeyi umuyorum (PDF olarak okuyorum kitabı, elimde de olmasını isteyeceğim kitaplardan, Nazan'cığımın anlatım müthiş )

ay sağol canım ya ben aynı tarz rüya gördüğünü anladım ama o kiliseden bahsettiğini anlamamıştım. bir iki üç kez okudum neyi kaçırıyorum diye saf mıyım neyim yahu

Selam kızlar
Sefiller 4 sf 240
Sunay Akın- Kız Kulesindeki Kızıldereli sf 40

çift kitap okumasını nasıl yapıyorsunuz? ben 12 saat işten sonra tek kitabı zor okuyorum gerçi dün baya hızlı gittim ama 2 kitabı kafamda ayrıştırabilir miyim acaba

Evet ayni tereddut bende de oldu bu hafta.
Agac yasken egilir ama bizim abartmamamiz lazim sanirsam

Herkese gunaydin bu arada

çift kitap okumasını nasıl yapıyorsunuz? ben 12 saat işten sonra tek kitabı zor okuyorum gerçi dün baya hızlı gittim ama 2 kitabı kafamda ayrıştırabilir miyim acaba

işyerinde elime kitap alıp okuyamıyorum, o yüzden mecburen orda bilgisayardan e-kitap ya da e-pub okuyorum. Bi tane de yolda ve evde okuduğum kitabım oluyor. Ben de bazen karıştırıyoprum o yüzden konusu birbirine hiç benzemeyen iki kitap seçiyorum

Dimi nazan ve la... en sevdigim kitabi

Selam kızlar
Sefiller 4 sf 240
Sunay Akın- Kız Kulesindeki Kızıldereli sf 40

Nbr araya kitap ala ala kupa icin seni beklicem..
Son 50 sayfa..
REsmen bitmesin diye bakiyorum

Dimi nazan ve la... en sevdigim kitabi

Nbr araya kitap ala ala kupa icin seni beklicem..
Son 50 sayfa..
REsmen bitmesin diye bakiyorum
İş yerinde sefilleri okuyamam çünkü Kitap okumamızı sorun ediyorlar. Bende boş vakitlerimde pdf kısa kitaplar okuyorum. Ama sen benden önce başladın

bilgisayara çok uzun süre bakamıyorum ben 7 senede kör oldum zatene kitap okuyamam heralde.. dün baya okunmayı bekleyen kitabım olduğunu gördüm yeni evimde göz önünde koyacağım yer yok kütüphane vs hak getire zaten unutmuşum onları bakalım iş yerinde okuyabilirsem onları bitireyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…