- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
EBeveyn olunca insan herseyi sorguluyor surekli.Ben bu yazdığım durumu hep düşünüyorum. Benim yüzümden mi oldu acaba diye. Elimden geleni yaptım o etkilenmesin diye ama sanırım pek başarılı olamadım
Fazla üstüne gidince ya da Abartınca da bıkkınlık yapabilir. Dikkatli olmanı öneririm naçizane
Şımarık ya sorma, başına bi haller gelecek gibi düşünüyorum ama bakalımMelinda ben bu Dorianı dövcem çok sinir oldum
Canım gizim ya nasıl da yakışır sana
Herkes farkli araliklarda tutunmak istiyorİyi geceler kızlar
Tutunamayanlar dan haber yok sanırım değil mi :)
ancak eve girebildim
:)))))))))))Herkes farkli araliklarda tutunmak istiyor
söyleyim mi sonunuŞımarık ya sorma, başına bi haller gelecek gibi düşünüyorum ama bakalım
Yine yaramaz kız olasın geldi. Hormonlarını nasıl dizginlicez. Bebişe 5 kalasöyleyim mi sonunu
Bak yaa yine bi muzırlıklar, tatlılıklarsöyleyim mi sonunu
Yine yaramaz kız olasın geldi. Hormonlarını nasıl dizginlicez. Bebişe 5 kala
hii ceza mıBak yaa yine bi muzırlıklar, tatlılıklar
SöylersenSiziSeviyorumDemismiydim ile seni cezalandırmak zorunda kalabiliriz
Çok tatlısın sen yahii ceza mı
Çok korkarım ben cezadan
Zaten düşündüm de ben hiç hatırlamıyorum sonunu
Evet o donemki stresini bununla bagdastirip kodlamis olabilir.sadece dergi icin demedim. herseyin fazlasi zarar deniyor ya kendime de pay cikariyorum simdi ogluma cok kitap aldim hepsini incelettirip okuyorum ama ilerde birikip dozu fazla gelip bikkinlik olur mu ? bu acidan da kendi endisemden kaynakli da yazdim.
aklımda kaldığı kadarıyla yazıyorum kitaptan alıntılayamıyorum şu an :)Ben hiç anlamadım Santiago hazineyi nasıl buldu
Çok tatlısın sen ya
aklımda kaldığı kadarıyla yazıyorum kitaptan alıntılayamıyorum şu an :)
Santiago piramitlere ulaşınca eşkıyanın biri diyor ki ''bende düş görmüştüm Endülüs'te yıkık dökük bir kilisede kök salmış firavuninciri ağacı altında hazine var, iki kez düş gördüm diye kalkıp oraya mı gideyim?'' bahsettiği yer Santiago'nun koyunlarını otlatırken gördüğü bir yer. Santiago böylece öğrenmiş oluyor işte hazinenin yerini.
Üzüme düşelim ama sakız çiğnemeyelim
Ay yavuzcuğum beni neden sevmedin demişti içimi yakmıştı
Ortak okuma zamanı oyunbozanlık edip okumadınız tabi ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?