Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

_meLinDa_ xyzt-5544 ben de bugün mecnunların Ankaraya gidip de yavuzun arabada klişeye bağlayıp onu arabadan atmalarını andım.
Bir de eşime bazen "şey yapacağımız zamanlar "
Operasyonumuz var operasyonumuzun adı "the yellow submarine" diyor ve leyla ile mecnuna atıfta bulunuyorum. Tabi sonra romantiklik falan kalmıyor

@Papatya ben de dergi biriktiriyorum kızım için ama becerebilirsem taksit taksit vercem kendisine
Bide srn ne iş yapıyorsun acep , arada bir bahsi geçiyor

EBeveyn olunca insan herseyi sorguluyor surekli.
Fakat ilerde sevebilir . sende gormezden gelmeyi uygula bir sure bakalim nasil olacak. benim kardesim de 16-17yasina dek okumadi ki hep ona uygun seyler sectik kitapliktan ya da fuarlara goturdum olmayinca olmuyor dedik. sonra birden kendi basladi.
Ilerde belki oglun da boyle olur. ya da arkadas cevresinden etkilenir adim atar. ne kadar ailede de olsa bir donem arkadas grubu daha on planda olup etkileyebilir.
Onerini dikkate alacagim cok sagol.tesekkur ederim.

Ben de oğlumun kitapları sevmesini çok çok çok istiyorum ne zaman başlayacağım bir türlü karar veremiyorum sanırım bir yaşını yeni doldurmuştu eline bol resi li kitaplar verdim baksın diye çoğunun kenarını köşesini yedi ama hiç bir zaman kitap yirtmadi hala yırtmz su an 3.5 yaşında okumam için sürekli kitp getiriyo ama sonradan sıkılır kar diye bende çok korkuyorum...

Ben hiç anlamadım Santiago hazineyi nasıl buldu
aklımda kaldığı kadarıyla yazıyorum kitaptan alıntılayamıyorum şu an :)
Santiago piramitlere ulaşınca eşkıyanın biri diyor ki ''bende düş görmüştüm Endülüs'te yıkık dökük bir kilisede kök salmış firavuninciri ağacı altında hazine var, iki kez düş gördüm diye kalkıp oraya mı gideyim?'' bahsettiği yer Santiago'nun koyunlarını otlatırken gördüğü bir yer. Santiago böylece öğrenmiş oluyor işte hazinenin yerini.

haha benim gibi düşlerle yaşıyormuş oda:)

Üzüme düşelim ama sakız çiğnemeyelim
Ay yavuzcuğum beni neden sevmedin demişti içimi yakmıştı

Ortak okuma zamanı oyunbozanlık edip okumadınız tabi ondan

Bir de Yavuz'un hırsızlığı bırakıp eldivenlerini attığı sahne.. Ahh ahh yine üzüldüm bak
Ortak okumayı gittiniz benim düğün zamanıma denk getirdiniz, okuyamadıysam suç benim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…