- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- 598
Poyrazcim karayelim orijinal bi dizi canım öneririm dizi ararsan izle derim . aynen oğuz Atay çok gündemde dizideyok canım hiç izlemedim ama methini çok duydum (özellikle Oğuz Atay alıntıları)
Türk dizi kültürüm hiç yok bi Leyla ile Mecnun çok izledim
Evet mantıklı hatunun hali başka. Evlilik sana yaradı KuzumHepimiz aynı anda başlamak yerine Aralık sonuna kadar bitirmek üzerine plan yapsak olmaz mı?
Birkaç kişi varız, herkes uyması mümkün değil sonuçta. Ki bu ay okunması gereken başka kitaplar da var. Uygun olan başlasın Aralık sonunda da kitabın analizini yapalım.
Günde 70 sayfa okusaniz 10 günde biter yani benim hedefim kendimi sıkmadan bu şekilde:)
Evet mantıklı hatunun hali başka. Evlilik sana yaradı Kuzum
Sen beni hep etiketle :)) ben memnun olurum. evet 1 . sezonda poyraz çok farklıydi . türk dizilerinin süresi azaltılsa bozulmayacaklarYaz kızım Melahat, bu işin sonu beraat
Haydi bakalım. Tutunamayanlar'ı birlikte okumak isteyenler listesi.
1- K KenyaliZehra (okurken sonuncu olacağım bari bu listenin başında olayım.)
2-OKYANUSYAA
3- Y yesil_zeytin_
4-minerva1988
5- @Cicoretti
6-xyzt-5544
7-SiziSeviyorumDemismiydim
Ben izliyorum Poyrazcım Karayel'i... Eskisi gibi Poyraz'a hayran olmasam da...
minerva1988 inan seni etiketleyecektim. Kızar mısın diye çekindim. Zira bugün seni çok etiketledim.
Bende yok bulmam lazımCansın.
Herkes ne diyor acaba?
Bence de çok ani oldu.
işte onu sordum demin , sen de var mıydın diye... Kusura bakma. Ekliyorum.
Haydi bakalım. Tutunamayanlar'ı birlikte okumak isteyenler listesi.
1- K KenyaliZehra (okurken sonuncu olacağım bari bu listenin başında olayım.)
2-OKYANUSYAA
3- Y yesil_zeytin_
4-minerva1988
5- @Cicoretti
6-xyzt-5544
7-SiziSeviyorumDemismiydim
8-elenaferrante
bunu diyorsan, bugündü o.ah ah evlenmeden söylemiydin sen. cin gibiydin cin. dün o yemekleri yapmaycaktın
ben ediniyorum da ne oluyor?Çok mantıklı bir yaklaşım yalnız, bunu ilke edineceğim kendime bu kitapta
Dün de Asmu evlilik hiç yaramadı sana diyordu, gün gün akıl durumum değişiyor demek
bunu diyorsan, bugündü o.
ben ediniyorum da ne oluyor?
günde 50 sayfa okuma sözü vermiştim bir zamanlar...
Kitabı aslında almak isterdim ama yeni bi sürü aldım puff nasıl yapsam ki. tutunamayanlara tutunmak istiyorum
Sen beni hep etiketle :)) ben memnun olurum. evet 1 . sezonda poyraz çok farklıydi . türk dizilerinin süresi azaltılsa bozulmayacaklar
çok pis gaza getiririz insanı.Tutunamayanlar başka türlü bitmez ama, 70 sayfa iyidir o kadar zorlamaz da umarım
Ben nerden gaza geldim bu kitabı okumak için yaa
bunu diyorsan, bugündü o.
Banada yollasana kuzum. ama mail adresimi değiştim dur özelden yazayımPdf yollayabilirim
çok pis gaza getiririz insanı.
severim zekanıSabahtan akşama kadar zeka durumum değişiyor demek
ben demedim hakim bey, masumum! Ben bilmem zaten Leyla ile Mecnun'u. İzlemiyorum.O LEyla ile Mecnun'u demeyecektiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?