Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

K KenyaliZehra bi yerde gormustum onumuzdeki 50 yil icindeki planlariniz sorusuna biri Tutunamayanlari bitirmek demisti o zamandir cekinirim baslamaya
ben 16 günde bitirdim ve aslında her zaman fırsat da bulamadım,
bitiyor korkmayın
sevince okunuyor, bir şans verin Oğuzcuğum Atay'a

ben 16 günde bitirdim ve aslında her zaman fırsat da bulamadım,
bitiyor korkmayın
sevince okunuyor, bir şans verin Oğuzcuğum Atay'a
çok istiyorum
bütün kitaplarını okumak istiyorum hatta...

edit: sen ve ben bir değiliz _meLinDa_ , kendini benim okuma seviyemde düşünme! bu kadar mütevazı olma! (sen bana göre çok çok iyi bir okursun )

Birlikte baslayabiliriz uygun bir vakitte dilersen K KenyaliZehra 50 yil surecegini de sanmiyorum da, orda burda surundurmeye de kiyamam. Ince Memedleri de arkadasimla baslayip bitirmistim kisa surede gerci once bitirene beles yemek vardi o zaman. biz ne yapsak :)))

OKYANUSYAA , Y yesil_zeytin_ , @N-A-R da okuyacak sanırım.
Birisi daha vardı sanki elenaferrante sen miydin?

Ne zaman okusak "Tutunamayanlar"ı ?

EDİT: 5000. SAYFANIN İLK MESAJI
NİCE 5000 SAYFALARA İNŞALLAH , HEP BİRLİKTE... DOSTLUKLA , ARKADAŞLIKLA, BİLGELİKLE VE KİTAPLARIMIZLA...

kuzum hepimizin ortak noktası kitap, hepimiz güzel güzel okuyoruz asıl sen kendine haksızlık etme
burada tanıdığım ilk insanlardansın, senelerdir burdayız di mi demek ki hepimiz eşitiz

Tutunamayanlari su anda okuyorum
Zor olan tarafı su ki belli bi ko u var ama siz hep yazarın kendi kendisiyle konuşmalarını okuyorsunuz

Zor olan kısmı bence bu kitabıma ben bu tip kitaplara bayılıyorum :)
O yüzden su an yazarın beynindekileri okumak kafasından geçenleri bilmek çok gizemli geliyo bana çok sevdim eve gidince deli gibi uykum olmasına rağmen okuycam:)

Bence başlayın ve ilk ikiyüzlü sayfayı okuyun hatta ikimiz elli si ra zaten okumak istersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…