• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

dogru hatırlıyorsun 9 10 yaslarında cok internet bagımlısıydı.tableti saklıyordum telefonu kaçırıp oynuyordu.çıldırma noktasına gelmiştim. sonra dogru kitaplarla tanıştı sanırım.ben de örnek olmusumdur mutlaka.fuarlara falan gittik.bide illaki çocuk klasiklerini okuyacaksın diye diretmekte de fayda yok.çok guzel kitaplar var.fantastik polisiye vs. onların yasına uygun.şimdi de yeter artık okuma der noktasına geldim.kitap yetiştiremiyorum.haftada 5 kitap okur doktasına geldi. oldukçada kalın kitaplar.Darısı her annenin başına
maşallah Azra'ya
ama senin payın büyük tabi, çocuk ne görürse onu yapıyo
çocuk sahibi kimi arkadaşlarıma çok kızıyorum bi kitap almazlar ellerine, sürekli tel ellerinde yahut tv izlerler..çocuk da bunu göre göre büyür
Allah nasip eder de bi evladım olursa kitapları sevdirerek büyütmek istiyorum ben de :KK200:

maşallah Azra'ya
çocuk sahibi kimi arkadaşlarıma çok kızıyorum bi kitap almazlar ellerine, sürekli tel ellerinde yahut tv izlerler..çocuk da bunu göre göre büyür
Allah nasip eder de bi evladım olursa kitapları sevdirerek büyütmek istiyorum ben de :KK200:
Melinda bize o mutlu haberi vereceğin günü sabırsızlıkla bekliyorum. :oops: (ve niyeyse senin gibi tatliş bir kızın olmasını diliyorum :anne:)

çok yoğunum.
oğuz atayı okuyacağım.
suç ve ceza
budala
ince memed
o_Oo_O
araya alacaklarımı saymıyorumo_O bide ocak gibi sınava hazırlanacağım :KK51:
Asmucuğum, sınav için şimdiden başarılar dilerim. :KK36:

Melinda bize o mutlu haberi vereceğin günü sabırsızlıkla bekliyorum. :oops: (ve niyeyse senin gibi tatliş bir kızın olmasını diliyorum :anne:)

Asmucuğum, sınav için şimdiden başarılar dilerim. :KK36:
ben de kullanıcı adımın hakkını verecek bir kızım olsun çok istiyorum
inşallah canım benim :KK200:

Ben bunu biliyordum aslında:confused:

Bazen ben bile kendi mesleğimı unutabiliyorum, o kadar uzağım işimden şuan :KK45:
maşallah Azra'ya

Çocuk ne görürse onu yapıyor gerçekten. Tabi benim çocukluğumda teknoloji bu kadar gelişmemişti ama annem hep kitap okurdu, öyle hatırlıyorum onu. Ben de ona benzemişim bu konuda. Kardeşim neden çürük elma çıktı onu bilmiyorum ama :KK70:

maşallah Azra'ya

Bu ara çocuk düşünen yeni evli bayanlara bi duam var sanada söyleyim. inş benim küçük kızım Betüş gibi gece uykuları olan bir bebişin olur. Allah en başta saglık sıhhat versin tabiiki.

dogru hatırlıyorsun 9 10 yaslarında cok internet bagımlısıydı.tableti saklıyordum telefonu kaçırıp oynuyordu.çıldırma noktasına gelmiştim. sonra dogru kitaplarla tanıştı sanırım.ben de örnek olmusumdur mutlaka.fuarlara falan gittik.bide illaki çocuk klasiklerini okuyacaksın diye diretmekte de fayda yok.çok guzel kitaplar var.fantastik polisiye vs. onların yasına uygun.şimdi de yeter artık okuma der noktasına geldim.kitap yetiştiremiyorum.haftada 5 kitap okur doktasına geldi. oldukçada kalın kitaplar.Darısı her annenin başına
Geleceğe ne güzel bir tohum ekmişsin
Seni beyin kıvrımlarından öpüyorum....

Bu ara çocuk düşünen yeni evli bayanlara bi duam var sanada söyleyim. inş benim küçük kızım Betüş gibi gece uykuları olan bir bebişin olur. Allah en başta saglık sıhhat versin tabiiki.
1 senedir çocuk düşünüyom ama yeni evli değilim :KK53:
amin inşallah canım benim
@Ruhimucerret in kızı da çok uslu bir bebek maşallah
loliss loliss imin bebişi de şimdi karnında çok uslu, doğunca da öyle olur inşallah :KK37:
Betüşe de kocaman maşallah

evet 2005 ten beri :confused:
herkes kanıksadı artık, aile, arkadaş
bir kendisini görebilseydik keşke ama hayırlısı
arabeske bağlayasım geldi
adını dağlara yazdımmm yarimmm :KK75: :-):-):-)
İnşallah , hayırlısı ile , tez vakitte kendisini de görürüz.
2017'de sağlıkla hayırlısıyla annen _meLinDa_ _meLinDa_ 'nın karnına düş Melinda bebek :KK200: amin!

Geleceğe ne güzel bir tohum ekmişsin
Seni beyin kıvrımlarından öpüyorum....

tesekkurler canım hayatta bırakacagımız en güzel sey güzel nesiller.bende çok sanslıyım çok duyarlı bir çocuk cevreye hayvanlara herseye karsı çok duyarlı.inanılmaz zeki ve uretici bazen çok didiştiğimiz oluyor ama o da nazar olsun

Darısı benimkilerin başına inşallah şimdilik anne bana bunu oku şunu oku diyorlar ama ellerinde olsa telefondan hiç ayrılmazlar

aynı duygularla okumuştum, bitince böyle bi sahipsiz gibi kalmıştım
aynı şey tutunamayanlarda da oldu
Cok guzel 5cilt ama siir gibi akti. donemin parisini tasvirleri falan suan yasiyorum sanki :KK200:
Tutunamayanlar:işsiz: tutunamamistim. kafamin dingin bir doneminde tekrar okuyacagim. 150li sayfalarda birakmistim kpss zamani:kızgın:

bende dün 150 sayfa okudum. yarın bitirmeyi planlıyorum :kahve:
iyi ki okudum diyorum herzaman:ıslık:
Nasipsr bende yarina bitirmek istiyorum.

Cok guzel 5cilt ama siir gibi akti. donemin parisini tasvirleri falan suan yasiyorum sanki :KK200:
Tutunamayanlar:işsiz: tutunamamistim. kafamin dingin bir doneminde tekrar okuyacagim. 150li sayfalarda birakmistim kpss zamani:kızgın:

Nasipsr bende yarina bitirmek istiyorum.
tebrik ederim canım:KK200:

Back