- 16 Ocak 2014
- 3.763
- 5.240
- 248
- 39
Ben mimarım canım. Şuan bir firmada satış destek sorumlusu olarak çalışıyorum.
Anaaa kim gelmiş
Sen beni tanıdın mı bakalım
Ben bunu biliyordum aslında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben mimarım canım. Şuan bir firmada satış destek sorumlusu olarak çalışıyorum.
Anaaa kim gelmiş
Sen beni tanıdın mı bakalım
maşallah Azra'yadogru hatırlıyorsun 9 10 yaslarında cok internet bagımlısıydı.tableti saklıyordum telefonu kaçırıp oynuyordu.çıldırma noktasına gelmiştim. sonra dogru kitaplarla tanıştı sanırım.ben de örnek olmusumdur mutlaka.fuarlara falan gittik.bide illaki çocuk klasiklerini okuyacaksın diye diretmekte de fayda yok.çok guzel kitaplar var.fantastik polisiye vs. onların yasına uygun.şimdi de yeter artık okuma der noktasına geldim.kitap yetiştiremiyorum.haftada 5 kitap okur doktasına geldi. oldukçada kalın kitaplar.Darısı her annenin başına
Melinda bize o mutlu haberi vereceğin günü sabırsızlıkla bekliyorum. (ve niyeyse senin gibi tatliş bir kızın olmasını diliyorum )maşallah Azra'ya
ama senin payın büyük tabi, çocuk ne görürse onu yapıyo
çocuk sahibi kimi arkadaşlarıma çok kızıyorum bi kitap almazlar ellerine, sürekli tel ellerinde yahut tv izlerler..çocuk da bunu göre göre büyür
Allah nasip eder de bi evladım olursa kitapları sevdirerek büyütmek istiyorum ben de
Asmucuğum, sınav için şimdiden başarılar dilerim.çok yoğunum.
oğuz atayı okuyacağım.
suç ve ceza
budala
ince memed
araya alacaklarımı saymıyorum bide ocak gibi sınava hazırlanacağım
ben de kullanıcı adımın hakkını verecek bir kızım olsun çok istiyorumMelinda bize o mutlu haberi vereceğin günü sabırsızlıkla bekliyorum. (ve niyeyse senin gibi tatliş bir kızın olmasını diliyorum )
Asmucuğum, sınav için şimdiden başarılar dilerim.
Ben bunu biliyordum aslında
maşallah Azra'ya
çocuk sahibi kimi arkadaşlarıma çok kızıyorum bi kitap almazlar ellerine, sürekli tel ellerinde yahut tv izlerler..çocuk da bunu göre göre büyür
Allah nasip eder de bi evladım olursa kitapları sevdirerek büyütmek istiyorum ben de
maşallah Azra'ya
Geleceğe ne güzel bir tohum ekmişsindogru hatırlıyorsun 9 10 yaslarında cok internet bagımlısıydı.tableti saklıyordum telefonu kaçırıp oynuyordu.çıldırma noktasına gelmiştim. sonra dogru kitaplarla tanıştı sanırım.ben de örnek olmusumdur mutlaka.fuarlara falan gittik.bide illaki çocuk klasiklerini okuyacaksın diye diretmekte de fayda yok.çok guzel kitaplar var.fantastik polisiye vs. onların yasına uygun.şimdi de yeter artık okuma der noktasına geldim.kitap yetiştiremiyorum.haftada 5 kitap okur doktasına geldi. oldukçada kalın kitaplar.Darısı her annenin başına
Kızın olursa adını Melinda koymak istiyordun değil mi? Ne güzelben de kullanıcı adımın hakkını verecek bir kızım olsun çok istiyorum
inşallah canım benim
1 senedir çocuk düşünüyom ama yeni evli değilimBu ara çocuk düşünen yeni evli bayanlara bi duam var sanada söyleyim. inş benim küçük kızım Betüş gibi gece uykuları olan bir bebişin olur. Allah en başta saglık sıhhat versin tabiiki.
evet 2005 ten beriKızın olursa adını Melinda koymak istiyordun değil mi? Ne güzel
İnşallah , hayırlısı ile , tez vakitte kendisini de görürüz.evet 2005 ten beri
herkes kanıksadı artık, aile, arkadaş
bir kendisini görebilseydik keşke ama hayırlısı
arabeske bağlayasım geldi
adını dağlara yazdımmm yarimmm
beni de götürBurada takılmaktan hiç okumadım bugün. Gidiyorum kitabımı okuyayım biraz.
Geleceğe ne güzel bir tohum ekmişsin
Seni beyin kıvrımlarından öpüyorum....
Darısı benimkilerin başına inşallah şimdilik anne bana bunu oku şunu oku diyorlar ama ellerinde olsa telefondan hiç ayrılmazlardogru hatırlıyorsun 9 10 yaslarında cok internet bagımlısıydı.tableti saklıyordum telefonu kaçırıp oynuyordu.çıldırma noktasına gelmiştim. sonra dogru kitaplarla tanıştı sanırım.ben de örnek olmusumdur mutlaka.fuarlara falan gittik.bide illaki çocuk klasiklerini okuyacaksın diye diretmekte de fayda yok.çok guzel kitaplar var.fantastik polisiye vs. onların yasına uygun.şimdi de yeter artık okuma der noktasına geldim.kitap yetiştiremiyorum.haftada 5 kitap okur doktasına geldi. oldukçada kalın kitaplar.Darısı her annenin başına
Cok guzel 5cilt ama siir gibi akti. donemin parisini tasvirleri falan suan yasiyorum sankiaynı duygularla okumuştum, bitince böyle bi sahipsiz gibi kalmıştım
aynı şey tutunamayanlarda da oldu
Nasipsr bende yarina bitirmek istiyorum.bende dün 150 sayfa okudum. yarın bitirmeyi planlıyorum
iyi ki okudum diyorum herzaman
tebrik ederim canımCok guzel 5cilt ama siir gibi akti. donemin parisini tasvirleri falan suan yasiyorum sanki
Tutunamayanlar tutunamamistim. kafamin dingin bir doneminde tekrar okuyacagim. 150li sayfalarda birakmistim kpss zamani
Nasipsr bende yarina bitirmek istiyorum.
Bu bizim basarimiztebrik ederim canım