- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama ama ama ben taniyomuyum seni:)Hosbuldum 2 gunde bir bildirim olayini ogrenmem iyi oldu saolasin...kitap bitimi bildirim yaptiginiz topigede bir ara etiketlersen sevinirim. Bu arada bir cogunuzu yakinen taniyorum sende dahilufak bir nic degistirme operasyonu oldu da
Hosbuldum 2 gunde bir bildirim olayini ogrenmem iyi oldu saolasin...kitap bitimi bildirim yaptiginiz topigede bir ara etiketlersen sevinirim. Bu arada bir cogunuzu yakinen taniyorum sende dahilufak bir nic degistirme operasyonu oldu da
Sen tanirsin beni ayni ilde yasiyoruzYaaaa
Who are you?
Sen tanimazsin tatlim ama tanisirizAma ama ama ben taniyomuyum seni:)
buradan mıydın kitap mekanı sayfasından mı?Sen tanirsin beni ayni ilde yasiyoruz
Sen tanimazsin tatlim ama tanisiriz
buradan mıydın kitap mekanı sayfasından mı?Sen tanirsin beni ayni ilde yasiyoruz
Sen tanimazsin tatlim ama tanisiriz
Sen tanirsin beni ayni ilde yasiyoruz
Evet ben de okumak istiyorum onu. Umarim begenirsin.Dorian Gray'i soruyorsun değil mi?
Can yayınları benimki
Ruh Adam' i okumustum aslinda beklentimin uzerinde cikmisti kitap, 2. bir kitabini okumadim ama dur ondan da birsey ekleyim listeye.Kitapyurdunda aralık ayı boyunca Hüseyin Nihal Atsız ın kitapları %35 indirimde
ben henüz kendisi ile tanışmadım