• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ama ben seriden bi hayli korkuyorum. Kitabı almak yerine epub bulursam çok iyi olacak. Biraz antipatim var. Tutunamayanları yarım bıraktığım için aranızda olmak istiyorum bu kitapta.
Tutunamayanları ne zaman okusam acaba:bicak:
Bu bitince yine birlikte okuruz insan daha çok gaza geliyor :)

Ama ben seriden bi hayli korkuyorum. Kitabı almak yerine epub bulursam çok iyi olacak. Biraz antipatim var. Tutunamayanları yarım bıraktığım için aranızda olmak istiyorum bu kitapta.
Tutunamayanları ne zaman okusam acaba:bicak:
az beklersen ona da birlikte başlarız benim yarımlarımdan, :KK66:
minerva1988 minerva1988 da okumamış şimdi farkettim

Hem işin yoğunluğundan hem de burda goy goy yapmaktan bugün işyerinde hiç kitap okuyamadım :olamaz:
Akşam eşimi işe gönderip yatmadan biraz Kelebek Adası okuyabilirim umarım :kahve:

bilmem gereken bir şey varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim ocak ayı için budalayı alacağım şubat için ince memed mi okunacak?
MErhaba hosgeldin
Buraya 2 gune bir bildirim yazma kosulu var.
Gunluk sohbetlerin de oldugu platform. bende yeni katildim cok sevdim.
Ortak okuma etkinligi sayfanin en basinda yaziyor kitaplar.
Anketle belirledik mayisa dek.
Okumadiklarin varsa onlara katilabilirsin.

Brde kitaplar bitince bildirim yaptigimiz ayri bir topigimiz var. suan telden girdigim icjn link atamiyorum oranin.

MErhaba hosgeldin
Buraya 2 gune bir bildirim yazma kosulu var.
Gunluk sohbetlerin de oldugu platform. bende yeni katildim cok sevdim.
Ortak okuma etkinligi sayfanin en basinda yaziyor kitaplar.
Anketle belirledik mayisa dek.
Okumadiklarin varsa onlara katilabilirsin.

Brde kitaplar bitince bildirim yaptigimiz ayri bir topigimiz var. suan telden girdigim icjn link atamiyorum oranin.
Hosbuldum:KK52: 2 gunde bir bildirim olayini ogrenmem iyi oldu saolasin...kitap bitimi bildirim yaptiginiz topigede bir ara etiketlersen sevinirim. Bu arada bir cogunuzu yakinen taniyorum sende dahil:KK48:ufak bir nic degistirme operasyonu oldu da:bicak:

Back