Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu bitince yine birlikte okuruz insan daha çok gaza geliyor :)Ama ben seriden bi hayli korkuyorum. Kitabı almak yerine epub bulursam çok iyi olacak. Biraz antipatim var. Tutunamayanları yarım bıraktığım için aranızda olmak istiyorum bu kitapta.
Tutunamayanları ne zaman okusam acaba
Çokta iyi olur. Zaten yakın zamanda okumak istemiyordum.Bu bitince yine birlikte okuruz insan daha çok gaza geliyor :)
ben her zaman her türlü varım
sadece inşallah 4 lüsü tekrar satışa çıkar o zamana kadar
ben göremedim canım4lüsü satışta değil mi
az beklersen ona da birlikte başlarız benim yarımlarımdan,Ama ben seriden bi hayli korkuyorum. Kitabı almak yerine epub bulursam çok iyi olacak. Biraz antipatim var. Tutunamayanları yarım bıraktığım için aranızda olmak istiyorum bu kitapta.
Tutunamayanları ne zaman okusam acaba
Olur tabi minerva da okuyacakmış.az beklersen ona da birlikte başlarız benim yarımlarımdan,
Kitaplıkta çok şık görünse de ben de öyle almam şahsen ancak yollarda okulda falan okuyabiliyorumBen yky nin tek kitap değil de 4 kitaplık olanından almayı planlıyorum. Taşıması okuması kolay olur
Haberleşelim ben de alacağım.ben her zaman her türlü varım
sadece inşallah 4 lüsü tekrar satışa çıkar o zamana kadar
bir çok kişi okudu sanırım. ortak etkinlik yapıldı çünkü.Tutunamayanlar okumayanlar için de mi bir ortak okuma düzenlesek?
bir çok kişi okudu sanırım. ortak etkinlik yapıldı çünkü.
bende yakın zamanda okuaycağım
Tutunamayanlar icin kafadan 4 kisi var suan gordugum ben dahil :))
Super otesi.malafanın dili şahane değil miydi ya resmen nette kelimelerin anlamlarını aradım :))
MErhaba hosgeldinbilmem gereken bir şey varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim ocak ayı için budalayı alacağım şubat için ince memed mi okunacak?
Hosbuldum 2 gunde bir bildirim olayini ogrenmem iyi oldu saolasin...kitap bitimi bildirim yaptiginiz topigede bir ara etiketlersen sevinirim. Bu arada bir cogunuzu yakinen taniyorum sende dahilufak bir nic degistirme operasyonu oldu daMErhaba hosgeldin
Buraya 2 gune bir bildirim yazma kosulu var.
Gunluk sohbetlerin de oldugu platform. bende yeni katildim cok sevdim.
Ortak okuma etkinligi sayfanin en basinda yaziyor kitaplar.
Anketle belirledik mayisa dek.
Okumadiklarin varsa onlara katilabilirsin.
Brde kitaplar bitince bildirim yaptigimiz ayri bir topigimiz var. suan telden girdigim icjn link atamiyorum oranin.