- 4 Haziran 2014
- 402
- 347
- 103
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de tanışmadığım yuazarlardanKitapyurdunda aralık ayı boyunca Hüseyin Nihal Atsız ın kitapları %35 indirimde
ben henüz kendisi ile tanışmadım
kitapyurdunda haber ver listeme ekledim, bakalım eğer haber gelirse bildiririm canımHaberleşelim ben de alacağım.
benim de listemde olan bir kitapHenri Charriere - Kelebek 76. sf.
ağır ilerliyorum
Âmin canım sağ olSelam kızlar
Bülbulu öldurmek 206. syf.
Şimdiye coktan bitirmem lazimdi.
loliss cok az kalmis günün. Eminim cok heyecanlisindir. Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin.
ne yemek yaptın kızHerkese günaydın
Kelebek Adası sayfa 80'deyim. İstediğim kadar okuyamadım dün akşam, yemek yaptım bu hafta rahat edebilmek için
Bugün işlerim yoğun olmaz diye umuyorum, bizim satış sorumlularının hepsi dışarıda fazla iş çıkmaz. La Sonsuzluk Hecesi'nde ilerleyebilirim diye umuyorum
ne yemek yaptın kız
ben geleyim akşam yemeğine, zira bu aralar yemek yapmaya üşenmeye başladımÇorba, ıspanak ve makarna
Canı çeken varsa hemen yollayabilirim
ben geleyim akşam yemeğine, zira bu aralar yemek yapmaya üşenmeye başladım
Günaydın
Dün gece ufak ufak kar yağıyordu sabah bi kalktım kar tatili. Annemdeyim kitabım da bitti bol bol kızımla geçecek bugün.
Herkese günaydın
Kelebek Adası sayfa 80'deyim. İstediğim kadar okuyamadım dün akşam, yemek yaptım bu hafta rahat edebilmek için
Bugün işlerim yoğun olmaz diye umuyorum, bizim satış sorumlularının hepsi dışarıda fazla iş çıkmaz. La Sonsuzluk Hecesi'nde ilerleyebilirim diye umuyorum
selam hoşgeldin:)_Lavin_ kızın mı oldu hamile olduğunu doğurduğunu biliyordum cinsiyetini unuttum galiba. ay ne güzel bol bol vakit geçirin
kızlar bu arada ben solitarywoman ufak bir değişiklik yaptım 3 senedir istiyordum 2 ay önce kısmet oldu nick değiştirdim