• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Herkese günaydın :KK25:

Kelebek Adası sayfa 80'deyim. İstediğim kadar okuyamadım dün akşam, yemek yaptım bu hafta rahat edebilmek için :hamarat:
Bugün işlerim yoğun olmaz diye umuyorum, bizim satış sorumlularının hepsi dışarıda fazla iş çıkmaz. La Sonsuzluk Hecesi'nde ilerleyebilirim diye umuyorum :kahve:

Kelebek Adası sayfa 80'deyim. İstediğim kadar okuyamadım dün akşam, yemek yaptım bu hafta rahat edebilmek için :hamarat:
Bugün işlerim yoğun olmaz diye umuyorum, bizim satış sorumlularının hepsi dışarıda fazla iş çıkmaz. La Sonsuzluk Hecesi'nde ilerleyebilirim diye umuyorum :kahve:
ne yemek yaptın kız :hamarat:

Günaydın
Dün gece ufak ufak kar yağıyordu sabah bi kalktım kar tatili. Annemdeyim kitabım da bitti bol bol kızımla geçecek bugün.

Ay harikaaaaa
Şu an aşırı derecede tatile ihtiyacım var:( Ellerim kıpırdayamıyor:(

Sen ne iş yapıyordun canım?

günaydın kızlar
zülfü livaneli kitaplarını bitirmeye çalışıyorum şu an mutluluk kitabını okuyorum 50. sayfadayım yavaş gittim bu aralar biraz hızlanıp yeni seneye yetişmeliyim:KK48:

_Lavin_ _Lavin_ kızın mı oldu:KK200: hamile olduğunu doğurduğunu biliyordum cinsiyetini unuttum galiba. ay ne güzel bol bol vakit geçirin:KK36:

kızlar bu arada ben solitarywoman ufak bir değişiklik yaptım 3 senedir istiyordum 2 ay önce kısmet oldu nick değiştirdim:confused:

_Lavin_ _Lavin_ kızın mı oldu:KK200: hamile olduğunu doğurduğunu biliyordum cinsiyetini unuttum galiba. ay ne güzel bol bol vakit geçirin:KK36:

kızlar bu arada ben solitarywoman ufak bir değişiklik yaptım 3 senedir istiyordum 2 ay önce kısmet oldu nick değiştirdim:confused:
selam hoşgeldin:)

Back