- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- 598
senin vikitapta hakan günday var mıydı ki . ya keşke gönderseydim (Ben daha hiç Hakan Günday okumadım
minerva1988 sen neden bana Hakan Günday göndermedin, benden sonra mı başladın herkese Hakan Günday okutma sözüne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin vikitapta hakan günday var mıydı ki . ya keşke gönderseydim (Ben daha hiç Hakan Günday okumadım
minerva1988 sen neden bana Hakan Günday göndermedin, benden sonra mı başladın herkese Hakan Günday okutma sözüne
malafanın dili şahane değil miydi ya resmen nette kelimelerin anlamlarını aradım :))Malafa kitabını okudun mu ?
benim en sevdiğim kitaplarından biri... yine çok güzel ders veriyor ama biraz daha hafif geçiyor. film tadında
malafayı da ekledim okumak istediklerime hemenmalafanın dili şahane değil miydi ya resmen nette kelimelerin anlamlarını aradım :))
Yok da olabilir, bilemedim kisenin vikitapta hakan günday var mıydı ki . ya keşke gönderseydim (
uzmanı mı :)) sadece zaaf diyelim ben karanlık kitapları seviyorum .geçen kışş arka arkaya Hakan Günday , Tezer Özlü okuyuo kendimi depresyona sokmuştum :))ben depresif kitap çok severim (bu sebeple Tezer Özlü'yü de çok seviyorum)
ama en azından şans vermek için 1 kitabını okuyabilirsin bence
karamsar, acı verici, sarsıcı şeyler anlatıyor kabul ama çok güzel anlatıyor hepsini
minerva1988 Hakan Günday uzmanımız da bir şeyler söylemek ister belki
banaBende tam olarak emin olmadığım için sordum.
Bende de DAHA var. en kısa sürede başlarım umarım.
İnce Memed için tarih belirleyelim mi?
ben de katılayım size yoksa tek başıma hayatta başlayamam :)Bende tam olarak emin olmadığım için sordum.
Bende de DAHA var. en kısa sürede başlarım umarım.
İnce Memed için tarih belirleyelim mi?
kinyas ve kayra genelde ağır geliyor çoğu kişiye onun dışında herhangi birisine başlayabilirsin canım.yok artık....
ve ben de hiç okumadım... halbuki alışveriş listemde var.
sonuç olarak hangi kitabını okumak gerek ilk olarak acaba
o zaman sustum ben çıkış yolu aradım kendime :))Listemde var mı yok mu hatırlamıyorum
Gerçi ben listeye bağlı kalmanıza gerek yok, okumadığım ne varsa gönderebilirsiniz demiştim, çok da güzel kitaplar gelmişti bana
aa zümrem bende yoksun :)Facede neden bende yoksun kuzum?????
o zaman sustum ben çıkış yolu aradım kendime :))
evet sende katılmalısın hakan gündaycığım:)bana
ben de katılayım size yoksa tek başıma hayatta başlayamam :)
Ben de varım.DonukPudra _meLinDa_ _Lavin_ Skosnob @gurudaguruda elenaferrante @OKYANUSYAA @Papatya kalinkaselin minerva1988
nekadar kalabalık oldu ince memed
bir de ben varımDonukPudra _meLinDa_ _Lavin_ Skosnob @gurudaguruda@Ruhimucerret@OKYANUSYAA @Papatya kalinkaselin minerva1988 SiziSeviyorumDemismiydim
umarım kimseyi atlamadım