• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

ben depresif kitap çok severim (bu sebeple Tezer Özlü'yü de çok seviyorum)
ama en azından şans vermek için 1 kitabını okuyabilirsin bence
karamsar, acı verici, sarsıcı şeyler anlatıyor kabul ama çok güzel anlatıyor hepsini
minerva1988 minerva1988 Hakan Günday uzmanımız da bir şeyler söylemek ister belki :KK53:
uzmanı mı :)) sadece zaaf diyelim ben karanlık kitapları seviyorum .geçen kışş arka arkaya Hakan Günday , Tezer Özlü okuyuo kendimi depresyona sokmuştum :))

Hakancığım birazcık karanlık ve sert yazıyor , insanı fazlasıyla sarsıyor ama ben sarsılmayı çok seviyorum :)

Bende tam olarak emin olmadığım için sordum.
Bende de DAHA var. en kısa sürede başlarım umarım.
İnce Memed için tarih belirleyelim mi?
bana
Bende tam olarak emin olmadığım için sordum.
Bende de DAHA var. en kısa sürede başlarım umarım.
İnce Memed için tarih belirleyelim mi?
ben de katılayım size yoksa tek başıma hayatta başlayamam :)

yok artık....:skandal:

ve ben de hiç okumadım... halbuki alışveriş listemde var.
sonuç olarak hangi kitabını okumak gerek ilk olarak acaba
kinyas ve kayra genelde ağır geliyor çoğu kişiye onun dışında herhangi birisine başlayabilirsin canım.

Devrim Yılları bitti
Kurtuluş savaşından çıkan Türkiyedeki devrimlerden, bunun için yapılanlardan bahsediyor adından anlaşılacağı üzere.

Bir de güzel bir aşk barındırıyor içinde.

Ben yky nin tek kitap değil de 4 kitaplık olanından almayı planlıyorum. Taşıması okuması kolay olur

Ama ben seriden bi hayli korkuyorum. Kitabı almak yerine epub bulursam çok iyi olacak. Biraz antipatim var. Tutunamayanları yarım bıraktığım için aranızda olmak istiyorum bu kitapta.
Tutunamayanları ne zaman okusam acaba:bicak:

Back