• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Amok Koşucusu bitti
(Burada bu kadar çene çalarken nasıl bitirdim ben de bilmiyorum)
7 öyküden oluşan bir kitap, yazar Nazi baskısı yüzünden ülke değiştirmek durumunda kalmış ama İspanyol askerlere açık açık hakaret etmesi ve Çinli bir köleden;sarı benizli,kapımdaki köpek, kızlardan beyaz adamın koynuna girmek için yanıp tutuşan sarı renkli kızlar vs diye bahsetmesi bana ırkçılığın daniskası gibi geldi açıkçası.
Kısaca umduğumu bulamadım

Amok Koşucusu bitti
(Burada bu kadar çene çalarken nasıl bitirdim ben de bilmiyorum)
7 öyküden oluşan bir kitap, yazar Nazi baskısı yüzünden ülke değiştirmek durumunda kalmış ama İspanyol askerlere açık açık hakaret etmesi ve Çinli bir köleden;sarı benizli,kapımdaki köpek, kızlardan beyaz adamın koynuna girmek için yanıp tutuşan sarı renkli kızlar vs diye bahsetmesi bana ırkçılığın daniskası gibi geldi açıkçası.
Kısaca umduğumu bulamadım
Bende beklediğimi alamamıştım.

Doğumuna çok az kaldı:) Çok rahatsız oluyor musun canım. Çok çabuk geçmedi mi bu sene?
Çekilişimiz 1 senesi dolu, senin 9 ayın doldu:işsiz:

Bende beklediğimi alamamıştım.

Doğumuna çok az kaldı:) Çok rahatsız oluyor musun canım. Çok çabuk geçmedi mi bu sene?
Çekilişimiz 1 senesi dolu, senin 9 ayın doldu:işsiz:
evet canım sadece 9 gün kaldı, çok heyecanlıyım, sanki ilk kez doğum yapıcam.
Çok fazla eğilip kalkmazsam ya da uzun süre ayakta kalmazsam bi sıkıntım yok çok şükür, genel anlamda rahat geçti zaten,fazla kilo almamanın verdiği rahatlık da var tabi
Gerçekten çok çabuk ilerledi bu yıl ya hu, bir sürü şey yaşandı
Bakalım 2017 neler getirecek:KK51:

Çok fazla eğilip kalkmazsam ya da uzun süre ayakta kalmazsam bi sıkıntım yok çok şükür, genel anlamda rahat geçti zaten,fazla kilo almamanın verdiği rahatlık da var tabi

Anaaa ne kadar da az kalmış :KK46::KK46:
Maşallah sana da bebişe de, güzel güzel gelsin inşallah :nazar::KK46:

canım Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bir de çok kolay doğum inşallah
sezaryan olacaktın sanırımn genel anestezi mi epidural mi?

canım Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bir de çok kolay doğum inşallah
sezaryan olacaktın sanırımn genel anestezi mi epidural mi?
inşallah canım
genel
istiyorum, epiduralde saki her şeyi hissedecekmişim gibi geliyor bana

Anaaa ne kadar da az kalmış :KK46::KK46:
Maşallah sana da bebişe de, güzel güzel gelsin inşallah :nazar::KK46:
inşallah canım, darısı sana :)

inşallah canım
genel
istiyorum, epiduralde saki her şeyi hissedecekmişim gibi geliyor bana

inşallah canım, darısı sana :)
canım sen bilirsin tabi ama ben epidurali doktorunla bir konuş derim ikisini de yaşamış biri olarak epidural de çok rahat etmiştim normalde çok korkak bir insanımdır ama genel de çok sorun yaşayınca bu sefer epidural istedim parmaklarım uyuşmamıştı dedim kesmeyin beni parmaklarımı hissediyorum doktor sanırım merak etme hiç acıtmayacağız dedi. cümlesi bitmeden neva ağlamaya başlamıştı meğer ben konuşurken çıkarmışlar bebeği, tabi bünyeden bünyeye değişir ben genel de çok ağrı çekmiştim bazıları genelde çok rahat oluyor ağrı çekmiyorlar

Senin için ailen için umarım güzel bir sene olur :KK200:
yengem de dün doğum yapto, 4 çocukları oldu. Onda bile heyecan ilk gün ki gibi diyor:KK49:

canım sen bilirsin tabi ama ben epidurali doktorunla bir konuş derim ikisini de yaşamış biri olarak epidural de çok rahat etmiştim normalde çok korkak bir insanımdır ama genel de çok sorun yaşayınca bu sefer epidural istedim parmaklarım uyuşmamıştı dedim kesmeyin beni parmaklarımı hissediyorum doktor sanırım merak etme hiç acıtmayacağız dedi. cümlesi bitmeden neva ağlamaya başlamıştı meğer ben konuşurken çıkarmışlar bebeği, tabi bünyeden bünyeye değişir ben genel de çok ağrı çekmiştim bazıları genelde çok rahat oluyor ağrı çekmiyorlar
Ben de genelden çok memnun kalmıştım canım, uyudum uyandım bitmişti, o bana büyük bi lüks gibi gelmişti
Hayırlısı artık, inşallah bu da güzel geçer:KK51:

Senin için ailen için umarım güzel bir sene olur :KK200:
yengem de dün doğum yapto, 4 çocukları oldu. Onda bile heyecan ilk gün ki gibi diyor:KK49:
hepimiz için öyle olur inşallah canım:KK36:
Maşallah, Allah analı babalı büyütsün:nazar:

Back