• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Tutunamayanlar kitabına bunca zaman neden gözüm korkmuş benim Ah benim önyargilarim....

Bu kadar Kaliteli bir kitabı çok az okurum ömrüm boyunca sanıyorum...

Şu an belki çok başındayım ama tutunamayanlarin özelliklerinin anlatıldığı bölüm beni benden aldı gözlerim doldu dokunsa biri agliycam Allahım içimde bi yerde sanırım benimde bi tutunamayanlar var galiba...

Ve dandini ile dasdan kardeşlerin hikayesi ve
Dandini dandini dasdana ninnisinin çıkışı , anlamı , önemi ....

Bunu öğrendiğime o kadar mutluyum ki bu binmeyi oğluma bende çok söyledim anlamını bilmeden , artık duyduğumda diğer insanlardan farklı olacağım ve onların duyduklarindan çok daha fazlasını bileceğim
Aynı şeyi hani fotoğraf cektirirken komiklik olsun .Diye arkadaşımızın başına o farketmeden kulak yaparız ya ıki parmagimizla onun anlamını öğrendiğimde de hissetmiştim :)
Not:Hareketi anlata bildim mi bilmiyorum ama ama o hareket antik Yunanlilar da cinsel bereket anlamında kullaniliyomus ve birine o hareketi yapmak cinsel bereketini çok olsun. Gibi iyi niyet bildirmekmiş:)

Hım bişey daha artık Oğuz ataya tutunamaynalari okuyanların neden oguzcugum Atay dediğini anlıyorum....:)
Sayfa : 175

inanılmaz güzel....:)

Son düzenleme:
kalinkaselin kalinkaselin ben demi korkmasam tutunamayanlardan:)
Duruyor rafta. Hatta şuan bakışıyoruz:)))
Bence bu kitabı okumayip yarıda bırakanlar genelleme yapmayım tabi ama debie macomber , joho moyes , sarah jio gibi sürekli bu tarz okuyup giriş gelişme sonuç o bunu dedi , o bunu yaptı , geldi , gitti , uykusu geldi Vs.. gibi olay üzerinden yazılan yormayan , dusundurmeyen keyifli vakit gecirten kitap okuyan kısım ....

Bence yazarın iç dünyasını anlattığı , kendi beyninde gezinmemize izin verdiği daha çok anlamaya yönelik kitap okuduysan zorlanacagini sanmıyorum biraz paragraflarda sıkıntı var ama çok önemli değil bence...

Yani eğer suç ve cezayı okuduysan yada o tarz psikolojik çok sayfali detaylı bu kitabi da çok rahat okuyabilirsin bence... Hiç korkma bide genelde en zor kismi ilk 200 sayfası sonrası su gibi akıyor diyorlar ben 170 lerdeyim su ana kadar çok beğendim diğer kısma aşık olcam sanırım:)

Bence bu kitabı okumayip yarıda bırakanlar genelleme yapmayım tabi ama debie macomber , joho moyes , sarah jio gibi sürekli bu tarz okuyup giriş gelişme sonuç o bunu dedi , o bunu yaptı , geldi , gitti , uykusu geldi Vs.. gibi olay üzerinden yazılan yormayan , dusundurmeyen keyifli vakit gecirten kitap okuyan kısım ....

Bence yazarın iç dünyasını anlattığı , kendi beyninde gezinmemize izin verdiği daha çok anlamaya yönelik kitap okuduysan zorlanacagini sanmıyorum biraz paragraflarda sıkıntı var ama çok önemli değil bence...

Yani eğer suç ve cezayı okuduysan yada o tarz psikolojik çok sayfali detaylı bu kitabi da çok rahat okuyabilirsin bence... Hiç korkma bide genelde en zor kismi ilk 200 sayfası sonrası su gibi akıyor diyorlar ben 170 lerdeyim su ana kadar çok beğendim diğer kısma aşık olcam sanırım:)
:))) ben mehmet rauf un eylul romanini okumusum pehhh bu ne ki :p
Saka bir yana ben de 100 sayfa okuyup baska bir kitaba heveslenip birakanlardanim. Ama dedigin o tarz kitaplarda da pek gözum yok.
Sırf millet deli gibi okuyor diye meraktan bögurtlen kışını itekleye itekleye okumustum evet :KK66:

:))) ben mehmet rauf un eylul romanini okumusum pehhh bu ne ki :p
Saka bir yana ben de 100 sayfa okuyup baska bir kitaba heveslenip birakanlardanim. Ama dedigin o tarz kitaplarda da pek gözum yok.
Sırf millet deli gibi okuyor diye meraktan bögurtlen kışını itekleye itekleye okumustum evet :KK66:
Özellikle ilk 100 sayfası hatta şarkıya kadar ki bölüm bence yoğun konsantre istiyor bence gece ve sıfır sessizlikte okuduğum için içine direk girebildim... ama yanlış bi yerde baslasaydim içine giremeyebilirdim doğru yerde ve zamanda başlarsan kesin seversin

Özellikle ilk 100 sayfası hatta şarkıya kadar ki bölüm bence yoğun konsantre istiyor bence gece ve sıfır sessizlikte okuduğum için içine direk girebildim... ama yanlış bi yerde baslasaydim içine giremeyebilirdim doğru yerde ve zamanda başlarsan kesin seversin
Ya çok doğru, her kitap herzaman okunmuyor
özel ilgi istiyor, hadi başlayayım dedim ben tutunamayanlara, yanlıştı
bakalım nezamana kısmet, iki kitap var elimde böyle ilgi bekleyen :))))

Gazap üzümlerini şu an itibarıyla bitirdim. Etkisi ben de bir ömür boyu sürsün istiyorum. Unutmayayım istiyorum. Şımarıklık yaptığımda, şükretmeyi unuttuğumda, herşeyin bir fazlasını istediğim de beynimin bir yerinden beni sürekli dürtsün istiyorum...
Şu an boğazım düğüm düğüm...

Back