- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyyy.Hakan Günday - Az 26. sayfadayım
Evlendi çoluk çocuğa karıştı bence çok boş vakti yokCidden surrender nerede ?? Konusuna neden hiç gelmiyor??
İdare eder şu anOyyyy.
Psikolojin sağlam mı şuan.
Ben allak bullak olmuştum
Keyifli okumalar hakancigim kalp ben :)Hakan Günday - Az 26. sayfadayım
Teşekkürler :)Keyifli okumalar hakancigim kalp ben :)
Hakan Günday - Az 26. sayfadayım
Keyifli okumalar hakancigim kalp ben :)
Oyyyy.
Psikolojin sağlam mı şuan.
Ben allak bullak olmuştum
Bence bu kitabı okumayip yarıda bırakanlar genelleme yapmayım tabi ama debie macomber , joho moyes , sarah jio gibi sürekli bu tarz okuyup giriş gelişme sonuç o bunu dedi , o bunu yaptı , geldi , gitti , uykusu geldi Vs.. gibi olay üzerinden yazılan yormayan , dusundurmeyen keyifli vakit gecirten kitap okuyan kısım ....
:))) ben mehmet rauf un eylul romanini okumusum pehhh bu ne kiBence bu kitabı okumayip yarıda bırakanlar genelleme yapmayım tabi ama debie macomber , joho moyes , sarah jio gibi sürekli bu tarz okuyup giriş gelişme sonuç o bunu dedi , o bunu yaptı , geldi , gitti , uykusu geldi Vs.. gibi olay üzerinden yazılan yormayan , dusundurmeyen keyifli vakit gecirten kitap okuyan kısım ....
Bence yazarın iç dünyasını anlattığı , kendi beyninde gezinmemize izin verdiği daha çok anlamaya yönelik kitap okuduysan zorlanacagini sanmıyorum biraz paragraflarda sıkıntı var ama çok önemli değil bence...
Yani eğer suç ve cezayı okuduysan yada o tarz psikolojik çok sayfali detaylı bu kitabi da çok rahat okuyabilirsin bence... Hiç korkma bide genelde en zor kismi ilk 200 sayfası sonrası su gibi akıyor diyorlar ben 170 lerdeyim su ana kadar çok beğendim diğer kısma aşık olcam sanırım:)
Özellikle ilk 100 sayfası hatta şarkıya kadar ki bölüm bence yoğun konsantre istiyor bence gece ve sıfır sessizlikte okuduğum için içine direk girebildim... ama yanlış bi yerde baslasaydim içine giremeyebilirdim doğru yerde ve zamanda başlarsan kesin seversin:))) ben mehmet rauf un eylul romanini okumusum pehhh bu ne ki
Saka bir yana ben de 100 sayfa okuyup baska bir kitaba heveslenip birakanlardanim. Ama dedigin o tarz kitaplarda da pek gözum yok.
Sırf millet deli gibi okuyor diye meraktan bögurtlen kışını itekleye itekleye okumustum evet
Ya çok doğru, her kitap herzaman okunmuyorÖzellikle ilk 100 sayfası hatta şarkıya kadar ki bölüm bence yoğun konsantre istiyor bence gece ve sıfır sessizlikte okuduğum için içine direk girebildim... ama yanlış bi yerde baslasaydim içine giremeyebilirdim doğru yerde ve zamanda başlarsan kesin seversin