Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1. sayfadaki ilk mesajımızı ( yani basit kurallarımızı ) okur musunuz?Merhaba arkadaslar yillik hedef mi belirlediniz? Ben de katilabilir miyim araniza?
HoşgeldinMerhaba arkadaslar yillik hedef mi belirlediniz? Ben de katilabilir miyim araniza?
Tesekkur ederim... ayni dusuncelerden uzak duruyordum acikcasi.
Inceleyeyim ekleyeyim listeme cok sagol.
Anladim ve tasvirini yerim
Doyurucu ve tatmin edici kitaplari seviyorm listeme ekleyecegim.
Son birkac aydir kitap okumuyorum canim hic istemiyor, yil icinde bir iki kez boyle donemlerim olur. Bugun hafif bir kitapla baslayim demistim baska bi konuda SiziSeviyorumDemismiydim arkadasimizin profilinde bu konuyu gordum acikcasi _meLinDa_ burada okudugum kitaplar hakkinda fikir alisverisi yaparak ve paylasim alarak tekrar okumaya baslamak bana cok iyi gelecek. K KenyaliZehra _meLinDa_ hosbuldum. Kurallari da okudum. Ben uyarim.
Ayy ne etiketlediniz beaa
Ben bu yıl nasıl bi düzen kuracağım hiç bilmiyorum
Ayda 3 kitap okuyabilir miyim bilmiyorum, yuvarlayıp 40 desem, tutturamazsam üzülürüm
30 diyim en iyisi
Tanıdık biri miMerhaba arkadaslar yillik hedef mi belirlediniz? Ben de katilabilir miyim araniza?
anaa mahalle baskısılavin 20 dedi ona 30 yazdık.
sanada 40 yazalım
senin yerine ben okurumanaa mahalle baskısı
İyi yazın madem, yarıda kalırsam benim yerime sen utan ama
Miray'la okuduğumuz hikayeleri yazsam o hooo hepinizi sollarımsenin yerine ben okurum
cin ali oku sen kabul deriz
evet evet o yüzden kaldırmıyorum etiketleri.her etiketlemede hedefim yüzüme yüzüme vuruluyor
tamam okuyacağım 60 kitap söz
umarım bu listedeki gibi kocaman bir bilgi topluluğumuz olur
cesmi_naz ~~40
__giz__ ~~100
_meLinDa_ ~~60
loliss ~~ 40
_asmunikal_ ~~50
melikeeee ~~
kalinkaselin ~~80
N-A-R ~~50
minerva1988 ~~ 40
kitap_asigi ~~ 50