• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Nasıl olsa bu sene hedefi tutturamadım, seneye için şimdiden kitap biriktirmeye başlasam olur mu :deli::deli:

sagol Y yesil_zeytin_ canım. bu işi de sayende bi günde hallettik.

_meLinDa_ _meLinDa_ karedeşim balayında gitti phukete istersen öğreneyim nerede kaldıklarını. Ruya gibi gercekten.
onlar hersene uzakdogu yapıyor.bu martta da singapur a gidiceklerdi
o zaman sana zahmet sorar mısın canım?
evimin seyahat plancısına iletirim ben de inceler :KK53:

Ayy ne etiketlediniz beaa:rolleyes:
Ben bu yıl nasıl bi düzen kuracağım hiç bilmiyorum
Ayda 3 kitap okuyabilir miyim bilmiyorum, yuvarlayıp 40 desem, tutturamazsam üzülürüm
30 diyim en iyisi:confused:

sorarsan çok sevinirim canım
şuan kampanya var mart için uzakdoğuya da.. eşim de Phuketi istiyo, o sebeple gitme ihtimalimiz yüksek tabi önce bazı öncelikleri gözden geçirmemiz gerekçek bizim de

canım singapurda bi gun kalacaklarmış. bu senede phukete gideceklermiş. Le meridıen otelin adı.aynı otelde kalacaklarmış. cünkü hem merkeze yakınmıs hemde kendi plajı varmış. tur olarakta wts dedi. daha önce vip le gitmişler.

Ben de ORhan PAmuk'a karsi cekinceler var. onunla tanismak adina bu kitabi oneriyir musun?
Ben de senelerce orhan pamuk okumadim vatan haini gibi.gordugum icin.bu sene bwnim.adim kırmızı kitabini toplu olarak okuyacaktik.bende dedim bi ekitap olarak bakayim.kitaba bayildim.inanilmaz guzel
Biraz mustehcen ama kitap bu sene okudugum en iyi kitaplardan kesinlikle onunla basal derim.

canım singapurda bi gun kalacaklarmış. bu senede phukete gideceklermiş. Le meridıen otelin adı.aynı otelde kalacaklarmış. cünkü hem merkeze yakınmıs hemde kendi plajı varmış. tur olarakta wts dedi. daha önce vip le gitmişler.
turla gitmeyiz biz, tura çok karşıyız :KK53:
çok teşekkür ederim hemen inceliyeyim oteli

Tur cok daha uygun oluyor ucak bileti vs acisindan .bide avrupa turlari mantigi yok anladigim kadariyla kafana gore takiliyorsun.
bizim uçak bileti avantajımız var, deli gibi kredi kartı puanı biriktirdiğimiz için
yoksa kişi başı 2000-2500 falan uçak bileti
biz gittiğimiz yerlerin hemen hemen hiçbirine bilet parası ödemedik, puanlarımızla aldık biletleri
zaten bu kadar gezebilmemizin en büyük sebebi uçak biletini beleşe getirebilmemiz :KK53:

Ben de ORhan PAmuk'a karsi cekinceler var. onunla tanismak adina bu kitabi oneriyir musun?

Başka bir kitabını okumadığım için kıyaslama yapamam.Bu kitap içinse şöyle diyebilirim; 1 dilim çikolata dolgulu çikolata soslu çikolata kekli pasta gibi. Anlaşılması kolay ama 10 sayfa okuyunca 30 sayfa okumuş gibi hissettim.

Bangkok residence imiş _meLinDa_ _meLinDa_
Biz de uzakdoğuya gitmezsek ( benim her türlü masrafımı onlar karşılayacak ) 3 farklı yer planladık.
Hem THY millerinden hem de Kartın millerinden alıyoruz. Ama biz 3 kişiyiz. Tabi sadece millerle olmuyor maalesef .

bizim uçak bileti avantajımız var, deli gibi kredi kartı puanı biriktirdiğimiz için
yoksa kişi başı 2000-2500 falan uçak bileti
biz gittiğimiz yerlerin hemen hemen hiçbirine bilet parası ödemedik, puanlarımızla aldık biletleri
zaten bu kadar gezebilmemizin en büyük sebebi uçak biletini beleşe getirebilmemiz :KK53:
Super ozaman .cunku masrafin yarisi ucak biletiydi.yeme icme ucuzdu.ama surekli meyve ve balik var severseniz.

Ben de senelerce orhan pamuk okumadim vatan haini gibi.gordugum icin.bu sene bwnim.adim kırmızı kitabini toplu olarak okuyacaktik.bende dedim bi ekitap olarak bakayim.kitaba bayildim.inanilmaz guzel
Biraz mustehcen ama kitap bu sene okudugum en iyi kitaplardan kesinlikle onunla basal derim.
Tesekkur ederim... ayni dusuncelerden uzak duruyordum acikcasi.
Inceleyeyim ekleyeyim listeme cok sagol.
Başka bir kitabını okumadığım için kıyaslama yapamam.Bu kitap içinse şöyle diyebilirim; 1 dilim çikolata dolgulu çikolata soslu çikolata kekli pasta gibi. Anlaşılması kolay ama 10 sayfa okuyunca 30 sayfa okumuş gibi hissettim.
Anladim ve tasvirini yerim :kk77::dondurma:
Doyurucu ve tatmin edici kitaplari seviyorm listeme ekleyecegim.

Back