- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 38
doğru, hafif ve bizden bir hikaye dinlendirirYusuf ile Züleyha ve Nar Ağacını okudum daha önce
Nar Ağacına aşık olmuştum resmen.. çok bir beklentim yok açıkçası ama böyle biraz türk filmi tadında bir kitap izlenimi verdi bana ve Lontanodan sonra böylesi gider dedim
hemen ekliyorum okumak istediklerime o vakit canım, teşekkür ederimdoğru, hafif ve bizden bir hikaye dinlendirir
La yı okumadın mı(((
nar ağacına aşık olduysan, la yı ruhunda nereye koyarsın inan düşünemiyorum.
benim en ennn ennnnnn kitabımdır la
lütfen la ya da bir şans ver
benim hatamdır nazancığımı la ile tanımak, çünkü ondan sonra her kitabını La Sonsuzluk Hecesi gibi sanıp büyük beklentilere girmiştim
Biz de üniversiteden 3 arkadaş topluca okumuştuk kitabı, bizim ortak okuma etkinliği gibi. Hatta onlar "bu ne ya konu yok, bişey yok, neden okuduk ki" demişlerdiLontanonun vahşiliği ve sürükleyiciliğinden sonra Nazan Bekiroğlunun naifliği iyi gider dedim ben de kuzum
bir de ilk çıktığında alıp okuyamama sendromu var bende
o ilk popülerliği geçsin öyle alıp okumayı seviyorum
Sağol canım Kalp masajını beceremedim ya bir türlü stres yaptımBecerirsinnnn, bence herkesin bilmesi gerekir tebrik ederim seni. Çok sevindim birinin daha olmasına
Nekadar önemli olduğunu, birinin hayatını kurtardığın zaman anlayacaksın (illaki o anları yaşama tabi çok zor)
Aldığın eğitimin "iyiki"lerinin arasına girecek
olsun beceremeee :) kim annesinin karnından ilk yardım bilerek doğdu kiSağol canım Kalp masajını beceremedim ya bir türlü stres yaptım
Geçen sene hedefim 52 haftada 52 kitap ti yazın iki ay çok az okumama rağmen şu an 63 kitaptayim ben bile cık şaşırdım büyük çoğunluğu 300 un üstü deydi üstelik aralikta tutunamayanlar ve budalayi okuyacağım 65 e tamamlarim
Yeni yılda hedefini yükseltip kendimi zorlamayın düşünüyorum ve 80 diye düşünüyorum.
EMPATİ'ye donmez dimı kuzum :)52 hafta 52 kitap
(... ve hatta daha fazlası)
Bu arada ben de aralık ayında "Tutunamayanlar"ı okumak istiyorum.
İnşallah tutunabilirim
minerva1988
EMPATİ'ye donmez dimı kuzum :)
Asude - Beni Sev Diye 530. sayfalardayım. 50 sayfam kalmış. İşlerimi toparlayım bugün bitirirm. Sonra da Aralık ayı için 11 kitap nasıl bitireceğim onu düşünürüm kara kara
Acaba Ayşegül serisinden okusam 11 kitap sayıyı tamamlamış sayılır mıyım
O zaman ben NAR AĞACI ile mi başlayayım Nazan Bekiroğlu okumaya...doğru, hafif ve bizden bir hikaye dinlendirir
La yı okumadın mı(((
nar ağacına aşık olduysan, la yı ruhunda nereye koyarsın inan düşünemiyorum.
benim en ennn ennnnnn kitabımdır la
lütfen la ya da bir şans ver
benim hatamdır nazancığımı la ile tanımak, çünkü ondan sonra her kitabını La Sonsuzluk Hecesi gibi sanıp büyük beklentilere girmiştim
Cesmi alemsin!
O zaman ortak okuma yapalım seninle.Gelsin Aysegül serisi gitsin cin ali
Hayir tatlim degil. Adem ile Havva nın kitabı yaradılışın hikayesimerhaba kızlar
la sonsuzluk hecesi içinde farklı hikayeler olan kitap mıydı...
ben de okumak istiyorum ama öykü kitaplarını sevmiyorum. ondan sordum
çok teşekkür ederim. ama sanırım nazanın bir öykü kitabı da vardı.Hayir tatlim degil. Adem ile Havva nın kitabı yaradılışın hikayesi
Tesekkur ederim. Nar Ağacı ile başlayayım o halde.K KenyaliZehra kesinlikle nar agaci ile basla derim :)
Cunku onu da seveceksin ve la yı daha cok seveceksin.
La nın her satırını çizmisimdir neredeyse.
Kitap basucu kitabım, öyle tarumar oldu öyle sayfaları kopuk perişan ki sorma :)
La nın güzelliginin bedeli de böyle paramparca olmakmış işte.
Guzellik kitapta bile basa bela yahu :)))
dün sihirli soğanlar okudum çocuklar otobiyografi doldururken :)İnşallah
Sen Tutunamayanlar'a başladığında öyle demiştin ya "İnşallah tutunabilirim." o geldi aklıma.
Cesmi alemsin!
O zaman ortak okuma yapalım seninle.Gelsin Aysegül serisi gitsin cin ali
O zaman ben NAR AĞACI ile mi başlayayım Nazan Bekiroğlu okumaya...
Sanırım bende NAR AĞACI ve LA var. Bir tane daha vardı sanki ama su anda emin olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?