Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Aynen canım, geldiğimden beri o kadar çok kitap almışım ki arkadaşlar eve giderken bir bavula sırf kitaplarını doldur, anca sığarlar, kıyafetinden çok diyorlar. Dediğin gibi sürekli yeni bir kitap gördüklerinde elimde şaşırıyorlar.

bu ay içerisinde zaten yüklü bir kitap alışverişi yapmıştım ama sabah yine hem kurbancığıma hem kendime hediye derken 13 tane kitap aldım
sevdiceğin gazabından korkuyorum

bu ay içerisinde zaten yüklü bir kitap alışverişi yapmıştım ama sabah yine hem kurbancığıma hem kendime hediye derken 13 tane kitap aldım
sevdiceğin gazabından korkuyorum

Kitapları listenden çıkartmayı unutma kuzu, sonra aynısından iki tane kitaba bakarsın ne yapsam diye
Sevdiceğin gazabını engellemen için özel yollara başvurman gerekebilir sanırım

Kitapları listenden çıkartmayı unutma kuzu, sonra aynısından iki tane kitaba bakarsın ne yapsam diye
Sevdiceğin gazabını engellemen için özel yollara başvurman gerekebilir sanırım
merak etme en başta çaktırmadan çıkardıydım ben kimsecikler görmeden, şuan listem pırıl pırıl
aahahahah hedef şaşırtmaca diyorsun

keşke gelsen kuzum hem karnını hem gönlünü doyururum

Selaamlaaar
Kuyucaklı Yusuf - Sayfa 55 teyim ama kitaba kısa bir ara veriyorum ..

Dün okul kütüphanesini düzenlerken
Zülfü Livaneli - Serenad
kitabını buldum hemen aldım tabii
10 gün için de geri götürmem lazım o yüzden ilk bunu okuyucam..

Bu arada ben iki gün de bir düzenli bildirim yapamıyorum çok çünkü akşamları dershaneden sonra telefona girmeye çok vaktim kalmıyor.. Anlayışınız için teşekkürler

Kırmızı saçlı kadınını terk ediyorum. Okurken mutsuz oldum resmen.
Eve gidince seçeceğim okuyacağım kitabı.
Muhtemelen Algernon'a Çiçekler ya da Süper İyi Günler olacak.

Ay vallahi iyi yaptın bırakarak? Neden bıraktın peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…