Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

ne güzel, yaşadığım yerde olsa ben de katılmak isterim
çevremde okuyan da yok pek, bir sizler varsınız kitap aşkımı gideren

Çeviri ödevimi teslim ettim, yerine nur topu gibi başka bir ödevim daha oldu.
Neden böyle oluyor, bu aralar çok dertliyim, bitse de kurtulsam bu dönem.

loliss 'im bu arada çok hamarat gördüm seni, sarmalar falan, foto ye beni diyor. Çay içmeye ben de mi gelsem, hem iki de muhabbet ederiz. Sevgiye ihtiyacım var.

instegramda bende katip ediyorum.
bir grup vardı bir yaşca büyük insanlar vardı. bir de bir genç bayan vardı. acaba o grup sizinki miydi:)

Benim de çevremde belli dönemlerde oluyor kitap okuyanlar, bazen aşka geliyorlar bazen de yüzüne bakmıyorlar. Benim bu kadar kitaba para harcamama deliymişim gibi yüzüme bakarak tepki veriyorlar.

Benim de çevremde belli dönemlerde oluyor kitap okuyanlar, bazen aşka geliyorlar bazen de yüzüne bakmıyorlar. Benim bu kadar kitaba para harcamama deliymişim gibi yüzüme bakarak tepki veriyorlar.
benimkiler de aynı tepkide
bir de biz bi kitap bitince ara vermeden diğerine başlıyoruz ya
bu onlara çok inanılmaz geliyo, nasıl hemen başlayabiliyorsunuz diye
sanki atom parçalıyoruz ve dinlenmemiz lazım uzun süre, yeni atom parçalamadan

çok devrik bir cümle olmuş
sanki atom parçalıyoruz ve yeni bir atom parçalamadan önce uzun bir süre dinlenmemiz gerekiyor.

Etrafında okuyan olmayınca ve okuduklarını paylaşmayınca insan büyük eksiklik hissediyor
Benim çevremde de okuyan yok, babam var tuğla gibi kitapları iki günde bitiren ama o da yanımda değil
burayı keşfetmem, benim daha çok okumama neden oldu
10 güne bitireceğim kitap 5 güne bitiyor.

sevdim burayı daim olsun inşallah, maaşallah

Hayatımda zorlandığım ikinci kitaptı masumiyet müzesi, gitmiyor yürümüyor bitmiyor
Allahım ne kitaptı :S:S
Konu olarak mı ilgimi çekmiyor anlamıyorum ki. Karakterleri kafamda şekillendiriş şeklini seviyorum aslında ama okurken hep daralıyorum. Bugün kitabı bitirmeyi hedeflemiştim ama zor bu gidişle.

Konu olarak mı ilgimi çekmiyor anlamıyorum ki. Karakterleri kafamda şekillendiriş şeklini seviyorum aslında ama okurken hep daralıyorum. Bugün kitabı bitirmeyi hedeflemiştim ama zor bu gidişle.
Hangi kitabı peki :)
Laf aramızda Kar romanına başlamıştım, devam edemedim hala rafta bitirilmeyi bekler
Halbu ki Kars lıyım :) ve roman orada geçiyor
Daha çok keyif almam daha çok üzülmem sevinmem bütün duyguları daha çok yaşamam gerekirdi değil mii, ama yokkkk

Şu an Kırmızı Saçlı Kadını okumaya çalışıyorum.
Ama aynı hissi Kafamda Bir Tuhaflık Var kitabında da yaşadım. Çok sıkılmıştım. Gel gör ki kitapta ki çok ayrıntı hala aklımdadır. Genelde okuduğum kitapları unuturum konuştukça hatırlarım aaa şöyleydi diye. O kitap farklı bütününü hatırladığım bir kitap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…