Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ay vallahi iyi yaptın bırakarak? Neden bıraktın peki

Sebep şu diyebileceğim bir neden yok tam olarak. Daraldım. Baştan beri okumak istemiyordum kitabı, arkadaşımın ısrarıyla başlayıp yarım bırakmıştım. Tekrar şans vereyim dedim ama içimden gelmedi okumak.
Uzun süredir kitap okumaya ara vermiştim sıkıla sıkıla okumaya gerek yok.

bu ay içerisinde zaten yüklü bir kitap alışverişi yapmıştım ama sabah yine hem kurbancığıma hem kendime hediye derken 13 tane kitap aldım
sevdiceğin gazabından korkuyorum
Şimdi ben de verdim sipariş kurbanıma ve kendime güya iki tane haruki nin kitabını alacaktım 7 tane aldın bidee eledim ben artık soylemiyorum aldığım kitapları zaten kitaplikta fark edecek gibi değil hiç o işlere girmiyorum girersem çıkamıyorum:)

posta kutusundaki mızıka sayfa 75. 2 gündür fazla zamanım olmadı okuyacak, aralık olmadan bitireceğim bu kitabı inşallah.

Tarık Buğra Osmancık kitabını okuyorum kitap 380 sayfa 200 e kadar baya sıkıcı , olay örgüsü çok dağınık , zaman kullanımı bir geçmiş zaman bir geniş zaman yani yazar tam geçmişteki bi olayı anlatıyor sararken meğer o gün yaşanan olayı anlatıyormuş yani algılamaya zorlandım baya 200 e kadar , anlatım tarzı çok değişik zaten yazarın okuduğum ilk kitabı ...

En ünlü romanı küçük aga imiş okuyan varsa bu sadece bu kitaba özgü birşey mi diğer kitaplarında böyle mi ?? Ona göre kitaplarını olucam yada kara listeme alıcam:)

İyi geceler kızlar.
Kayınvalidemler geliyor şehirdışından. Birazdan evde olurlar.
Pazara kadar kalacaklar. Nasıl kitap okurum bilmiyorum
Geceleri yatağa yarım saat erken girme şansın varmı?? Ben geceleri normalde 11-12 den önce yatmam ama 22-22.30 da yatmaya gidiyorum tabi bir saat fala. Okuyorum :)

Geceleri yatağa yarım saat erken girme şansın varmı?? Ben geceleri normalde 11-12 den önce yatmam ama 22-22.30 da yatmaya gidiyorum tabi bir saat fala. Okuyorum :)
ben de öyle yapıyorum ama eşim rahat bırakmıyo, hadi yatmıcak mısın, hadi uyayalım türlü şımarıklıklar
bazen kızıyorum bazen gülüyorum, bir kırılma noktası var ona kadar dayanınca bi daha sıkılıp dönüp uyuyo

Günaydın kızlar-
Hala Son Ada kitabındayım ve iş yerine getirmeyi unuttum
şimdi pdf indirmeye çalışıyorum aksi gibi bilgisayar kurum tarafından kısıtlı her siteye de girmiyor.

Ayyyy çok öfkeliyim kendime, işim de yoktu bitecekti bugün bitecektiiii (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…