- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
Kitapların ikiside güzel bence rahat okursun canımKırmızı saçlı kadınını terk ediyorum. Okurken mutsuz oldum resmen.
Eve gidince seçeceğim okuyacağım kitabı.
Muhtemelen Algernon'a Çiçekler ya da Süper İyi Günler olacak.
Ay vallahi iyi yaptın bırakarak? Neden bıraktın peki
Oku canım oku evde oku işte okumaGrinin Elli Tonu na başlamıştım. Oda bi 20 sayfa okuyup yarım bıraktıklarımdanEvde bu kitabı okuyayım.
İş yerinde de Süper İyi Günler.
Gerçi şimdi başlıyorum Süper İyi Günlere.
DimiOku canım oku evde oku işte okuma
Şimdi ben de verdim sipariş kurbanıma ve kendime güya iki tane haruki nin kitabını alacaktım 7 tane aldın bidee eledim ben artık soylemiyorum aldığım kitapları zaten kitaplikta fark edecek gibi değil hiç o işlere girmiyorum girersem çıkamıyorum:)bu ay içerisinde zaten yüklü bir kitap alışverişi yapmıştım ama sabah yine hem kurbancığıma hem kendime hediye derken 13 tane kitap aldım
sevdiceğin gazabından korkuyorum
Geceleri yatağa yarım saat erken girme şansın varmı?? Ben geceleri normalde 11-12 den önce yatmam ama 22-22.30 da yatmaya gidiyorum tabi bir saat fala. Okuyorum :)İyi geceler kızlar.
Kayınvalidemler geliyor şehirdışından. Birazdan evde olurlar.
Pazara kadar kalacaklar. Nasıl kitap okurum bilmiyorum
ben de öyle yapıyorum ama eşim rahat bırakmıyo, hadi yatmıcak mısın, hadi uyayalım türlü şımarıklıklarGeceleri yatağa yarım saat erken girme şansın varmı?? Ben geceleri normalde 11-12 den önce yatmam ama 22-22.30 da yatmaya gidiyorum tabi bir saat fala. Okuyorum :)
ben de öyle yapıyorum ama eşim rahat bırakmıyo, hadi yatmıcak mısın, hadi uyayalım türlü şımarıklıklar
bazen kızıyorum bazen gülüyorum, bir kırılma noktası var ona kadar dayanınca bi daha sıkılıp dönüp uyuyo
susmuyo adam ya
Gozumde canlandirdim da cok tatli ya
Geceleri yatağa yarım saat erken girme şansın varmı?? Ben geceleri normalde 11-12 den önce yatmam ama 22-22.30 da yatmaya gidiyorum tabi bir saat fala. Okuyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?