Vasconcelos__Delifişek bitti.
Zézé'm artık büyümüştü bu kitapta ama yine 5 yaşındaki bir çocuk gibi babasının kollarında kıvrılıp sarılıp saatlerce öyle kalmak için neler vermezdi, bu hisleri her satırda içinize işliyor.
Ben yine çok sevdim. Bazen gülümsedim çoğunlukla da üzüldüm.
Çok ince bir kitap ama birçok duyguyu içinde barındırmasıyla da oldukça doyurucuydu benim için.
Sonu yine bir belirsizlikle bitti aslında, devamı olabilecek satırlarla son buldu. Diğer kitaplarını da okumayı düşünüyorum, belki ufak bağlantılar kurabilirim.
Sefiller 1 -225teyim.
Ben de sevdim Sefilleri. lisede kisaltilmisini okumustum.Ben Sefiller i çok severek okumuştum. Senin nasıl gidiyor?
Bu arada Siyah Kan güzel. Bugün kendimi kitabıma verebildim. 302. Sayfadayım.
Ama kadını öldürme biçimleri, en ince ayrıntısı ile işkenceler midemi bulandırmıyor değil. Kusacam az kaldı
Ben de sevdim Sefilleri. lisede kisaltilmisini okumustum.
Oglum firsat verse daha cok okuyacagim ama nerde.. surekli dipdibeyiz.
Siyah Kan benim favorim. ben oyle seyler sevdigim icin beni rahatsiz etmedi.testere filminin serisini kacirmamis ve gozumu kirpmamis insanim psikopt miyim neyim?
Film - kurgu oldugunu bildigim icin sanirim. oyle vahset seylerini haberlerde izleyemem mesela.Gerçekten mi?
Ben ekranlarda en ufak bir şiddet görüntüsüne bile bakamam. Gözümü kapatırım eşim öyle sahneler geçince bana söyler
Yakın zamanda okudum. Ve her kelimene katılıyorum. Çok da sevimli bir kitap
Ahah empati kitabı ne zaman geçse aklıma sen geliyosun@loliss ,minerva1988 diğer bilgeler geliiiinnn Benim EMPATİ'yi 3 ayda bitirmem olay olmuştu (benim sayemde)
Eylül'ü 6 ayda bitirmiş COLİN :)
@COLIN şaka bir tarafa o kadar mı kötü ya
Eylül'ü ödünç aldım. Okuyup geri vermeyi düşünüyordum. Okumadan mı versem.
Film - kurgu oldugunu bildigim icin sanirim. oyle vahset seylerini haberlerde izleyemem mesela.
BIr de siyah Kan'da da testerede de yapanin zekasi beni kendine hayran birakmisti. puf noktasi burasi sanirim. Zekice birseyleri islemeleri.
aslına bakarsan 2. kez okuyorum ben 3 yıl önce de okumuştum çok beğendiğim bir kitaptır. şu an 20. sayfadayım ilerleyeyim daha açıklayıcı yorum yazacağım sana :)Ben de yakın zamanda okumayı planlıyorum onu. Posta kutusundaki mızıkayı yani. Hatta elimdeki kitap bitince.
Sen başladın mı nasıl? Yorumlaşalım lütfen.
Denk gelirsen bana da ses et. Bi yazı okumuştum seri yeniden basıma hazırlanıyor diye ama ne kadar kesin bilgi bilemiyorum.Kızlar size bişey sormak istiyorum geçen sene birisi sanırım @lavin asimovun vakıf serisini okumuştu kitap yurdundan fala. Baktım artık satışı durmuş sahaflardan mi aranmali yoksa satışını yapan bildiğiniz yayınevi varmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?