- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.614
- 798
Enisteniz olur Inşallahkimmiş o abimiz acabası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Enisteniz olur Inşallahkimmiş o abimiz acabası
biliyorum bu vardı..Günaydin
Daha onceki avatarda bu adam vardi ya. Giyinik oldugu icin kimse farketmedi heralde.
Sorma. Kitap da neymis, bunu vitrine koy izle 24 saatbiliyorum bu vardı..
böyle bir dikkat cekiyor
yani insan görmeden altının baklava karın oldugunu hayal eder
Sorma. Kitap da neymis, bunu vitrine koy izle 24 saat
sonları güzel ama:)vay arkadaş
bugün benim de ilerlemem lazım
kız yorum yazmışsın sadece ipucu içerecek ne vargün olur asra bedel için spoiler içerir. ortak kitap etkinliğinde okuyacak olanlar okumayın yazdıklarımı.
ben genel olarak çok zor beğeniyorum.
buda okunabilir bir kitap ama nebilim zaman zaman sıkıldım bile, kendini tekrar eden yerler vardı...
mugant kısımlarında çok etkilendim..
soyunuk olunca dikkat çekti zahirGünaydin
Daha onceki avatarda bu adam vardi ya. Giyinik oldugu icin kimse farketmedi heralde.
olsun ben şevk kırılabilir, beklenti yükselebilir. kitaplar için bu da spoiler olur:)kız yorum yazmışsın sadece ipucu içerecek ne var
soyunuk olunca dikkat çekti zahir
Türkçesinden yanayımolsun ben şevk kırılabilir, beklenti yükselebilir. kitaplar için bu da spoiler olur:)
sürprizbozan diye geçiyo kimi yerlerde spoiler değil miTürkçesinden yanayım
Tam bir karşılığı yok bildiğim kadarıylasürprizbozan diye geçiyo kimi yerlerde spoiler değil mi
piki örtmenimTam bir karşılığı yok bildiğim kadarıyla
sürprizbozan,bozucu,ipucu...
Türkçesi varken kullanmayalım öyle kelimeleri
piki örtmenim
Anladımm :)) 24 yazıverdim bende.OKYANUSYAA canım bildirim sayfasında. okuduğum kitap adeti kadar sayı veriyoruz.
misal ben 5. kitabı bitirdiğim de kasım 5 diye bildirim yapıyorum. sayfayı düzenleyen azra ya daha kolaylık olması açısından. Diğer sayfada sormuşsun cevap vereyim dedim
her kitabımızı bitirince oraya gidip bitirdiğimiz kitabın adını yazarak bildirim yapıyoruzAnladımm :)) 24 yazıverdim bende.
Ozaman her kitap bitiminde yazıyoruz bunu değil mi, yoksa ay bitiminde mi
her kitap bitiminde ise eğer kasım 1 diye başladın sen mesela, kasım 5 şuanda.
ozaman benim kasım 3 yazmam gerek şimdilik
Tamam teşekkür ederim çokher kitabımızı bitirince oraya gidip bitirdiğimiz kitabın adını yazarak bildirim yapıyoruz
o ayın kaçıncı kitabını bitirdiğimizi yazıyoruz ya başına mesela Kasım-5 gibi
o tamamen ihtiyari, yazmayabilirsin istersen
azraya kolaylık olsun diye yazıyoruz
Eylul u sevmis miydiniz? Beni kitap okumaktan sogutmustu o kitap. Basladiktan 6 ay sonra bitirdim ancak.
...
.
loliss , minerva1988 diğer bilgeler geliiiinnn Benim EMPATİ'yi 3 ayda bitirmem olay olmuştu (benim sayemde)
Eylül'ü 6 ayda bitirmiş COLİN :)
@COLIN şaka bir tarafa o kadar mı kötü ya
Eylül'ü ödünç aldım. Okuyup geri vermeyi düşünüyordum. Okumadan mı versem.