• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

gün olur asra bedel için spoiler içerir. ortak kitap etkinliğinde okuyacak olanlar okumayın yazdıklarımı.

ben genel olarak çok zor beğeniyorum.
buda okunabilir bir kitap ama nebilim zaman zaman sıkıldım bile, kendini tekrar eden yerler vardı...
mugant kısımlarında çok etkilendim..
kız yorum yazmışsın sadece ipucu içerecek ne var :KK45:

günaydınn
Y yesil_zeytin_ imin sayesinde çok şükür spoiler yemedim :KK53:

Lontano sayfa 315
:KK53:

Günaydin :KK75:
Daha onceki avatarda bu adam vardi ya. Giyinik oldugu icin kimse farketmedi heralde. :KK70::KK70::KK70:
soyunuk olunca dikkat çekti zahir:KK70::KK70::KK70::KK70:

kardeşime kitapsecten kitap alıcam. ama parafın posu yok.:KK51: taksitlendirme olmayacak.

OKYANUSYAA OKYANUSYAA canım bildirim sayfasında. okuduğum kitap adeti kadar sayı veriyoruz.
misal ben 5. kitabı bitirdiğim de kasım 5 diye bildirim yapıyorum. sayfayı düzenleyen azra ya daha kolaylık olması açısından. Diğer sayfada sormuşsun cevap vereyim dedim :kahve:
Anladımm :)) 24 yazıverdim bende.
Ozaman her kitap bitiminde yazıyoruz bunu değil mi, yoksa ay bitiminde mi
her kitap bitiminde ise eğer kasım 1 diye başladın sen mesela, kasım 5 şuanda.
ozaman benim kasım 3 yazmam gerek şimdilik

Anladımm :)) 24 yazıverdim bende.
Ozaman her kitap bitiminde yazıyoruz bunu değil mi, yoksa ay bitiminde mi
her kitap bitiminde ise eğer kasım 1 diye başladın sen mesela, kasım 5 şuanda.
ozaman benim kasım 3 yazmam gerek şimdilik
her kitabımızı bitirince oraya gidip bitirdiğimiz kitabın adını yazarak bildirim yapıyoruz
o ayın kaçıncı kitabını bitirdiğimizi yazıyoruz ya başına mesela Kasım-5 gibi
o tamamen ihtiyari, yazmayabilirsin istersen
azraya kolaylık olsun diye yazıyoruz

her kitabımızı bitirince oraya gidip bitirdiğimiz kitabın adını yazarak bildirim yapıyoruz
o ayın kaçıncı kitabını bitirdiğimizi yazıyoruz ya başına mesela Kasım-5 gibi
o tamamen ihtiyari, yazmayabilirsin istersen
azraya kolaylık olsun diye yazıyoruz
Tamam teşekkür ederim çok ;)

Eylul u sevmis miydiniz? Beni kitap okumaktan sogutmustu o kitap. :KK48: Basladiktan 6 ay sonra bitirdim ancak.
...
.

loliss loliss , minerva1988 minerva1988 diğer bilgeler geliiiinnn :KK45: Benim EMPATİ'yi 3 ayda bitirmem olay olmuştu :D (benim sayemde)
Eylül'ü 6 ayda bitirmiş COLİN :)

@COLIN şaka bir tarafa o kadar mı kötü ya :skandal:
Eylül'ü ödünç aldım. Okuyup geri vermeyi düşünüyordum. Okumadan mı versem. :KK57:
:KK14::KK17:

loliss loliss , minerva1988 minerva1988 diğer bilgeler geliiiinnn :KK45: Benim EMPATİ'yi 3 ayda bitirmem olay olmuştu :KK70: (benim sayemde)
Eylül'ü 6 ayda bitirmiş COLİN :)

@COLIN şaka bir tarafa o kadar mı kötü ya :skandal:
Eylül'ü ödünç aldım. Okuyup geri vermeyi düşünüyordum. Okumadan mı versem. :KK57:
:KK14::KK17:
:KK70::KK70::KK70:
Senin papucunu dama attırdı colin:KK53:

Bu arada bence Eylül herkesin süründüreleceği bi kitap değil, bi şans vermelisin:KK66:

Back