• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

@loliss , @minerva1988 diğer bilgeler geliiiinnn :KK45: Benim EMPATİ'yi 3 ayda bitirmem olay olmuştu :KK70: (benim sayemde)
Eylül'ü 6 ayda bitirmiş COLİN :)

@COLIN şaka bir tarafa o kadar mı kötü ya :skandal:
Eylül'ü ödünç aldım. Okuyup geri vermeyi düşünüyordum. Okumadan mı versem. :KK57:
:KK14::KK17:
Hayırrr hayır lütfen oku :))
Ağır bir roman ama psikolojik tahlilleri harika.
Yaşıyorsunuz resmen, vermeyin okuyun zira edebi değeri var herşeyi geçtim ;)

:KK70::KK70::KK70:
Senin papucunu dama attırdı colin:KK53:

Bu arada bence Eylül herkesin süründüreleceği bi kitap değil, bi şans vermelisin:KK66:
Pekiyi madem, ben de bir bakayım. ;)
Hayırrr hayır lütfen oku :))
Ağır bir roman ama psikolojik tahlilleri harika.
Yaşıyorsunuz resmen, vermeyin okuyun zira edebi değeri var herşeyi geçtim :KK66:
Yok zaten okumadan verme işin şakası, inşallah okumayı düşünüyorum. Sağ olun ;)

@loliss , @minerva1988 diğer bilgeler geliiiinnn :KK45: Benim EMPATİ'yi 3 ayda bitirmem olay olmuştu :KK70: (benim sayemde)
Eylül'ü 6 ayda bitirmiş COLİN :)

@COLIN şaka bir tarafa o kadar mı kötü ya :skandal:
Eylül'ü ödünç aldım. Okuyup geri vermeyi düşünüyordum. Okumadan mı versem. :KK57:
:KK14::KK17:
Ahahah rezil ettin beni ha :KK70:
Eylul hic benim tarzim degil. ilk 200 sayfa acayip sıkıcı. Zaten kitaba basladim,100 sayfa zorla okudum. Sonra attim bi kenara. tam 6 ay almadim elime. Sonra iste vicdan yaptim. Ben neden kitap okumuyorum diye. :KK53: Bdv a konu actim. Sagolsun beni gazladi kizlar. Orda loliss geldi beni buraya cagirdi. Ben de bu sayede katildim buraya. Yarim birakmis olmamak icin tekrardan devam ettim Eylul'e. Geri kalanini 2 gunde bitirdim. Ama sevmedim yani kitabi. Zevk meselesi tabi.

Ahahah rezil ettin beni ha :KK70:
Eylul hic benim tarzim degil. ilk 200 sayfa acayip sıkıcı. Zaten kitaba basladim,100 sayfa zorla okudum. Sonra attim bi kenara. tam 6 ay almadim elime. Sonra iste vicdan yaptim. Ben neden kitap okumuyorum diye. :KK53: Bdv a konu actim. Sagolsun beni gazladi kizlar. Orda loliss geldi beni buraya cagirdi. Ben de bu sayede katildim buraya. Yarim birakmis olmamak icin tekrardan devam ettim Eylul'e. Geri kalanini 2 gunde bitirdim. Ama sevmedim yani kitabi. Zevk meselesi tabi.
COLIN COLIN zaten hoşgörüne sığınarak yazdım. :) Kızmaz inşallah diye düşündüm :KK17:

Merhaba kızlar,
Küçük ağa sf 90 :KK43:
Bu arada aranıza her kuralıyla dahil olmak için buraya bildirimden başka bir şey yapmak gerekiyor mu? Burada şevkleniyorum okumaya iyi oluyor.
Buraya bildirim yapiyorsun. Bir de okudugumuz kitaplar bitince bildirim taptigimiz bi topik var. Her kitap bitiminde oraya da yaziyorsun.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...u-listemiz-ve-bildirimleriniz.592561/page-345
Burasi.

Baskaca da bisey yok. Sonrasi sohbet muhabbet :KK66:

Sefiller 1 -155.
Kitap iki gundur cantamda benimle ise gel git halinde ama okuyamiyorum. isler yogun .
Bgun de vikitap profilimi guncelliyorm ara ara. aksama artik evde okuyabilirsem
ben de etkinlikler için burada takılmaktan ne okuyabiliyorum ne çalışabiliyorum
gözlerim şaşı oldu ekrana bak bak :confused:

Kızlar size bişey sormak istiyorum geçen sene birisi sanırım lavin lavin asimovun vakıf serisini okumuştu kitap yurdundan fala. Baktım artık satışı durmuş sahaflardan mi aranmali yoksa satışını yapan bildiğiniz yayınevi varmı??

Kızlar bu arada Sarah jio nun kelebek adası kitabını okudum bir günde bitti işte de okudum baya çok yoğun değildim o gün

Tasvirleri falan.Iyi cerezlik bi kitap akıcı , okuması rahat puntolari büyük , kitap bir yere kadar detaylı sonlara doğru hızlı hızlı gidiyo , sonu bence olmamış , çok saçmaydı turkiye'de satışları iyi olduğu için kitabın bi kısmında turkiye'ye göz kırpmis:) ağır kitapların arasında iyi geliyo kafa dagitiyo yazın sahilde okumak iyi olabilir:)

Kızlar bu arada Sarah jio nun kelebek adası kitabını okudum bir günde bitti işte de okudum baya çok yoğun değildim o gün

Tasvirleri falan.Iyi cerezlik bi kitap akıcı , okuması rahat puntolari büyük , kitap bir yere kadar detaylı sonlara doğru hızlı hızlı gidiyo , sonu bence olmamış , çok saçmaydı turkiye'de satışları iyi olduğu için kitabın bi kısmında turkiye'ye göz kırpmis:) ağır kitapların arasında iyi geliyo kafa dagitiyo yazın sahilde okumak iyi olabilir:)
Ben de siparişime ekledim onu
Bu tarz sevmiyom ama sarah jio okumuş bulundum şimdi her kitabını illa alıyorum
Arada iyi oluyo cidden kafa rahatlatıcı kitap

Ben de siparişime ekledim onu
Bu tarz sevmiyom ama sarah jio okumuş bulundum şimdi her kitabını illa alıyorum
Arada iyi oluyo cidden kafa rahatlatıcı kitap
Aynen bende aldım tüm kitaplarını diğer kitaplara göre bu tarzda ki bir tık daha iyi sanki... hemen okumak istemiyorum hepsini aralara serpistiricem:)

Merhaba
Kuyucaklı Yusuf dün bitti. yeni kitabım Ali Ural Posta Kutusundaki Mızıka

Ben de yakın zamanda okumayı planlıyorum onu. Posta kutusundaki mızıkayı yani. Hatta elimdeki kitap bitince.
Sen başladın mı nasıl? Yorumlaşalım lütfen.

Kelebek adası, benim de dün verdiğim siparişlerim arasında var. Merak ettim alayım dedim, arada iyi gidiyor :-)

Back