• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

İyi haftasonları kızlar, eşimle kavuştuk :KK200:
Akşam fantastik canavarlar nelerdir ve nerede bulunurlar filmine gidicez
Harry potter özlemimizi giderelim, gerçi bu farklı bir seri ama o atmosferi hatırlayalım
Hem eddie redmayne ı çok severim:KK200:
Benim de nickimin ilham kaynagi var o filmde. Colin Farrell :oops: Ben de cok istiyorum o filme gitmeyi. Dönuste bana anlatirsin artik Colinim nasil iyi mi diye ahahah :KK70:

Sunay Akın Geyikli Park okuyorum. Sayfa 73 teyim.
Çok beğendim galiba Tarihi hikayeler var içinde, her hikayede şaşırıp kalıyorum

Benim de nickimin ilham kaynagi var o filmde. Colin Farrell :oops: Ben de cok istiyorum o filme gitmeyi. Dönuste bana anlatirsin artik Colinim nasil iyi mi diye ahahah :KK70:
Ayyy colinin kötü adam olmuş ama çok karizmatik bir kötü adam :KK8:
Filme ben bayıldım vallahi dolu dolu harikaydı
Bitiminde de johnny deepçiğim de biz göz kırptı, 2. Filmde bol bol görcez sanırım:KK73:
Ayyy edieciim hep aynı hep masum saf saf bakışlar :KK37:
Harika bir oyuncu, özellikle the theory of everything ile danish girl de inanılmazdı

Ayyy colinin kötü adam olmuş ama çok karizmatik bir kötü adam :KK8:
Filme ben bayıldım vallahi dolu dolu harikaydı
Bitiminde de johnny deepçiğim de biz göz kırptı, 2. Filmde bol bol görcez sanırım:KK73:
Ayyy edieciim hep aynı hep masum saf saf bakışlar :KK37:
Harika bir oyuncu, özellikle the theory of everything ile danish girl de inanılmazdı
Yaa iyice merak ettim filmi. :rolleyes:
Zaten cok karizmatikti. Simdi bi de kötu adam olunca off dusunemiyorum artik. :KK8: Film de tür itibariyle hic tarzim degil :olamaz: Neyse belki severim ya. Colinim sevmis oynamis ben de severim dermişim :KK70::KK70::KK70:
Yalniz senin Eddie cok beyaz tenli be. Hasta gibi duruyo yavrucum yazik :anne:

Günaydınlar.
Gün Olur Asra Bedel 151. sf.
Dün film izledim bugün de listemde izlemem gerekenler var. Haftasonuna bitiririm diye planlıyordum kitabı amaa
Herzamanki gibi "kul kurar tanrı güler" sözünün fiiliyata geçmiş halini yaşıyorum ;)

Iyi pazarlar
Dun Sahilde Kafka bitti.

YAzarin okudugum ilk eseriydi. Metaforlar- gecisler cok iyiydi. yalin anlatimi ve unutulmaycak Nakato karakterini cok begendim.

Cinsellik kismindan rahatsizligini dile getirenler olmus ama daha da aleni ve abarti Fi -Çi den sonra bana rahatsiz edici gelmedi.

DIger kitaplarini da okuyacagim.

Iyi pazarlar
Dun Sahilde Kafka bitti.

YAzarin okudugum ilk eseriydi. Metaforlar- gecisler cok iyiydi. yalin anlatimi ve unutulmaycak Nakato karakterini cok begendim.

Cinsellik kismindan rahatsizligini dile getirenler olmus ama daha da aleni ve abarti Fi -Çi den sonra bana rahatsiz edici gelmedi.

DIger kitaplarini da okuyacagim.

Murakami abimiz seviyo cinsellik serpiştirmeyi, ama çok doğal yazıyo o sebeple çok göze batmıyo sanki

İyi pazarlar bilgelerim
Tutunamayanlar sayfa 220, aylardır okuyor gibi hissediyorum ve sanırım öyle de olacak
Ben böyle değildim ya ne oldu bana:skandal:
Sabah erken kalkıp temizlik yaptım biraz, camlardan gün ışığı girmiyordu eve:KK70:
Eşim akşamüstü gelecek, o gelene kadar kitap okuyup yemekten sonra film izlemek istiyorum
Neden herşeyi anlattım inanın bilmiyorum:KK53::KK53::KK53:

İyi pazarlar bilgelerim
Tutunamayanlar sayfa 220, aylardır okuyor gibi hissediyorum ve sanırım öyle de olacak
Sabah erken kalkıp temizlik yaptım biraz, camlardan gün ışığı girmiyordu eve:KK70:
Eşim akşamüstü gelecek, o gelene kadar kitap okuyup yemekten sonra film izlemek istiyorum
Kız ne çalışkansın, karnın burnunda üstelik
Ben gene nazlana nazlana ütü yapıyom şuan :KK30:

İyi pazarlar bilgelerim
3 yıldır tutunamayanlar okumak istiyorum ama bir türlü alamamıştım fuarda aldım ama beğenmezsem diye çok korkuyorum çünkü çok büyük bir beklenti içindeyim elimde Tolstoy kreuzer sonati var biter bitmez basliycm

Back