- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
çok tatlısın, bende merak ettim karaladığından fazlasınıVala yaramazlık yapmıyorum, çok usluyum.
Belirsiz geleceğim hakkında bir şeyler karaladım konuda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok tatlısın, bende merak ettim karaladığından fazlasınıVala yaramazlık yapmıyorum, çok usluyum.
Belirsiz geleceğim hakkında bir şeyler karaladım konuda.
kitap bende var ve aralık ayında beraber okuyacağız ama bilimkurgu türünde olduğunu hiç bilmiyordum, şok oldum şuanMerhabalar :)
Gün Olur Asra Bedel 118. sayfa
Bu kitapla bilim kurgu romanlarına merak salmaya başladım.
İlgiyle okumaya devam ediyorum
Benim de tahminlerimin çok dışında bir kitap en azından bazı bölümlerikitap bende var ve aralık ayında beraber okuyacağız ama bilimkurgu türünde olduğunu hiç bilmiyordum, şok oldum şuan
Bende daha dugusal boyutu ön planda bir kitap diye hayal etmiştim. Grupta adı çok geçmişti birde aralık ortak okumada var diye incelemeden sepete attım. Eve gelince biraz karıştırdım ki aynı şokkitap bende var ve aralık ayında beraber okuyacağız ama bilimkurgu türünde olduğunu hiç bilmiyordum, şok oldum şuan
Aylar önce tüm ayların kitapları belirlendi canım.Aralık ayı için okuma listelerinizi belirlediniz mi kızlar?
Gün Olur Asra Bedel i merak ettim ben de
Duygusallikta var ön planda olan şuan icin bu :) ortaasyanin agir sartlari fakirlik vs.Bende daha dugusal boyutu ön planda bir kitap diye hayal etmiştim. Grupta adı çok geçmişti birde aralık ortak okumada var diye incelemeden sepete attım. Eve gelince biraz karıştırdım ki aynı şok
Ama ilgimi çekeceğini düşünüyorum.
Aylar önce tüm ayların kitapları belirlendi canım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ortak-okuma-etkinligi.916384/
Linki bu sefer atabilmişimdir umarım
Orada neler oluyorduuuu
çok tatlısın, bende merak ettim karaladığından fazlasını
yok vazgeçmem, bilimkurgu çok severim ben hem kitap olarak hem film olarakBenim de tahminlerimin çok dışında bir kitap en azından bazı bölümleri
o nedenle şok durumu bende de oldu dün.
Gruba yeni katıldım ortak okuma olayını bilmeyişimden dolayı kitaba başlamış bulundum :)
Ama ocak ayına inşallah katılacağım
tamamen bilimkurgu değil :) bir tarafta orta asya bozkırları bir tarafta uzayda yapılan çalışmalar araştırmalar keşifler....
anlatılmaz yaşanır okumaktan vazgeçmeyin yani
evet, ismi de çok romantik gibi di miBende daha dugusal boyutu ön planda bir kitap diye hayal etmiştim. Grupta adı çok geçmişti birde aralık ortak okumada var diye incelemeden sepete attım. Eve gelince biraz karıştırdım ki aynı şok
Ama ilgimi çekeceğini düşünüyorum.
Hoşgeldin canım benimMerhaba Arkadaşlar Uzuun bir zamandır buraya uğrayamadım ne yazık ki Okul + dershane + yeni eve taşınma süreci derken kitap okumaktan koptum, uzaklaştım Bu durum beni çok rahatsız etmeye başladı çünkü kitap okumak ruhumu doyuran bir aktive benim içiin.. Ben tekrardan kitaplarıma geri dönüyorum 5 sayfa bile olsa okumak istiyorum Aranıza kabul ederseniz tekrardan burda paylaşım yapmaktan çok memnun olurum
Merhaba Arkadaşlar Uzuun bir zamandır buraya uğrayamadım ne yazık ki Okul + dershane + yeni eve taşınma süreci derken kitap okumaktan koptum, uzaklaştım Bu durum beni çok rahatsız etmeye başladı çünkü kitap okumak ruhumu doyuran bir aktive benim içiin.. Ben tekrardan kitaplarıma geri dönüyorum 5 sayfa bile olsa okumak istiyorum Aranıza kabul ederseniz tekrardan burda paylaşım yapmaktan çok memnun olurum