• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Merhabalar :)
Gün Olur Asra Bedel 118. sayfa
Bu kitapla bilim kurgu romanlarına merak salmaya başladım.
İlgiyle okumaya devam ediyorum

Merhabalar :)
Gün Olur Asra Bedel 118. sayfa
Bu kitapla bilim kurgu romanlarına merak salmaya başladım.
İlgiyle okumaya devam ediyorum
kitap bende var ve aralık ayında beraber okuyacağız ama bilimkurgu türünde olduğunu hiç bilmiyordum, şok oldum şuan :skandal:

kitap bende var ve aralık ayında beraber okuyacağız ama bilimkurgu türünde olduğunu hiç bilmiyordum, şok oldum şuan :skandal:
Benim de tahminlerimin çok dışında bir kitap en azından bazı bölümleri
o nedenle şok durumu bende de oldu dün.
Gruba yeni katıldım ortak okuma olayını bilmeyişimden dolayı kitaba başlamış bulundum :)
Ama ocak ayına inşallah katılacağım ;)

tamamen bilimkurgu değil :) bir tarafta orta asya bozkırları bir tarafta uzayda yapılan çalışmalar araştırmalar keşifler....
anlatılmaz yaşanır okumaktan vazgeçmeyin yani ;)

Bende daha dugusal boyutu ön planda bir kitap diye hayal etmiştim. Grupta adı çok geçmişti birde aralık ortak okumada var diye incelemeden sepete attım. Eve gelince biraz karıştırdım ki aynı şok :skandal:
Ama ilgimi çekeceğini düşünüyorum.

Aralık ayı için okuma listelerinizi belirlediniz mi kızlar?
Gün Olur Asra Bedel i merak ettim ben de

Bende daha dugusal boyutu ön planda bir kitap diye hayal etmiştim. Grupta adı çok geçmişti birde aralık ortak okumada var diye incelemeden sepete attım. Eve gelince biraz karıştırdım ki aynı şok :skandal:
Duygusallikta var ön planda olan şuan icin bu :) ortaasyanin agir sartlari fakirlik vs.
Bir tarafta da cok daha baska bir dunya var.
Şasirtiyor yani gercekten. Ama hayal kırıkligi asla yaratmiyor

Sonunda üşenmedim ve oturdum Güneşi Uyandıralım ı bitirdim. Şeker Portakalı ndaki heyecanı yakalayamadım ama gene de iyiydi. Zeze nin ilk kitapta yaptığı yaramazlıklar hoşuma gitmişti ne de olsa henüz 5-6 yaşındaydı. Ama bu kitapta 15 yaşına kadar olan dönemi işlenmişti, bazı yaramazlıklarına da gıcık oldum Benim oğlum olsaydı terlik fırlatırdım

Orada neler oluyorduuuu

Aşk var ama ufukta evlilik yok dedim, okuduğum kitaptan buralara geldi konu canım. Sonunu da hayatımızda hep aşk olsunla bağladık. :KK37:

çok tatlısın, bende merak ettim karaladığından fazlasını

O senin tatlılığın canım. :KK19: Fazlası yok maalesef, umarım bir gün fazlasını karalayacak gelişmeler olur hayatımda. :KK200:

Benim de tahminlerimin çok dışında bir kitap en azından bazı bölümleri
o nedenle şok durumu bende de oldu dün.
Gruba yeni katıldım ortak okuma olayını bilmeyişimden dolayı kitaba başlamış bulundum :)
Ama ocak ayına inşallah katılacağım :KK66:

tamamen bilimkurgu değil :) bir tarafta orta asya bozkırları bir tarafta uzayda yapılan çalışmalar araştırmalar keşifler....
anlatılmaz yaşanır okumaktan vazgeçmeyin yani :KK66:
yok vazgeçmem, bilimkurgu çok severim ben hem kitap olarak hem film olarak
ama Aytmatov'un Toprak Ana'sını okuduğum için öyle bir kitapmış gibi düşünmüştüm
çok merak ettim cidden

evet, ismi de çok romantik gibi di mi
benim de ilgimi çekti :KK200:

Merhaba Arkadaşlar :KK200: Uzuun bir zamandır buraya uğrayamadım ne yazık ki :( Okul + dershane + yeni eve taşınma süreci derken kitap okumaktan koptum, uzaklaştım :( Bu durum beni çok rahatsız etmeye başladı çünkü kitap okumak ruhumu doyuran bir aktive benim içiin.. Ben tekrardan kitaplarıma geri dönüyorum :anne: 5 sayfa bile olsa okumak istiyorum :kahve: Aranıza kabul ederseniz tekrardan burda paylaşım yapmaktan çok memnun olurum :KK19:

Merhaba Arkadaşlar :KK200: Uzuun bir zamandır buraya uğrayamadım ne yazık ki :KK43: Okul + dershane + yeni eve taşınma süreci derken kitap okumaktan koptum, uzaklaştım :KK43: Bu durum beni çok rahatsız etmeye başladı çünkü kitap okumak ruhumu doyuran bir aktive benim içiin.. Ben tekrardan kitaplarıma geri dönüyorum :anne: 5 sayfa bile olsa okumak istiyorum :kahve: Aranıza kabul ederseniz tekrardan burda paylaşım yapmaktan çok memnun olurum :KK19:
Hoşgeldin canım benim
Ay tabi ki kabul ederiz :KK200:

Merhaba Arkadaşlar :KK200: Uzuun bir zamandır buraya uğrayamadım ne yazık ki :KK43: Okul + dershane + yeni eve taşınma süreci derken kitap okumaktan koptum, uzaklaştım :KK43: Bu durum beni çok rahatsız etmeye başladı çünkü kitap okumak ruhumu doyuran bir aktive benim içiin.. Ben tekrardan kitaplarıma geri dönüyorum :anne: 5 sayfa bile olsa okumak istiyorum :kahve: Aranıza kabul ederseniz tekrardan burda paylaşım yapmaktan çok memnun olurum :KK19:

Hoş geldin canım :KK19:

Back