- 2 Haziran 2015
- 6.636
- 15.363
- 248
Hoşgeldin canım benim
Ay tabi ki kabul ederiz
Hoş geldin canım
Hoşbulduum , çok teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım benim
Ay tabi ki kabul ederiz
Hoş geldin canım
Hoşbulduum , çok teşekkür ederim
Oyyy iyi bir seçim muhteşem bir dönüş ohaldeBen de uzuun bir aradan sonra okumaya başlıyorum .. 2 kere başlamak isteyip okuyamadığım bir kitapla başlayacağım..
Sabahattin Ali - Kuyucaklı Yusuf
Ben de çok güzel tepkiler aldım bu kitapla ilgili :) Bakalım nasıl olucakOyyy iyi bir seçim muhteşem bir dönüş ohalde
iyi yaptın canım. bende elimdeki kitaptan sonra başlayabilirim:)Dayanamadim Sefillere basladim Y yesil_zeytin_ Asmucummmm affet
aslına bakarsan sevilmeyecek kitap değil canım bazı yerlerde sıkılabilirsin ama gözümüzde büyüttüğümüz kadar fena değil3 yıldır tutunamayanlar okumak istiyorum ama bir türlü alamamıştım fuarda aldım ama beğenmezsem diye çok korkuyorum çünkü çok büyük bir beklenti içindeyim elimde Tolstoy kreuzer sonati var biter bitmez basliycm
sonları gerçekten çok üzdü beni, boşa geçen yıllar, hep bir beklenti ama istediğin kadar beklentiye gir plan yap, olmayınca olmuyo işte bazı şeyler_meLinDa_ tatar çölü yorumun nedir
sanırım herkes kendinden birşey buluyor. bende şuan kendimi drogo'ya benzetiyorum.. sadece bekliyorum çünkü..sonları gerçekten çok üzdü beni, boşa geçen yıllar, hep bir beklenti ama istediğin kadar beklentiye gir plan yap, olmayınca olmuyo işte bazı şeyler
biraz kendime beklettim Drogo'yu.. sonum benzemesin
Sunay Akın :))Ben ilk kez Sunay Akın okuyorum. Geyikli Park çok güzel bir kitapmış. Daha bitmedi ama az kaldı. Çok enteresan tarihi hikayeler var içinde. Her hikayede tabiri caizse 'vay anasını' dedim.
Bu vesileyle de bazı yazarları çok ihmal ettiğimi anladım. Elimdeki bir kaç kitabı bitirip kendime güzel bir kitap sepeti oluşturmam lazım.
Aranızda Sunay Akın var mı daha önce okuyan?
(Nasıl bir devrik cümledir bu?)
ben geyikli parkı okudum ama kendimi çok verememiştim okurken onu hatırlıyorumBen ilk kez Sunay Akın okuyorum. Geyikli Park çok güzel bir kitapmış. Daha bitmedi ama az kaldı. Çok enteresan tarihi hikayeler var içinde. Her hikayede tabiri caizse 'vay anasını' dedim.
Bu vesileyle de bazı yazarları çok ihmal ettiğimi anladım. Elimdeki bir kaç kitabı bitirip kendime güzel bir kitap sepeti oluşturmam lazım.
Aranızda Sunay Akın var mı daha önce okuyan?
(Nasıl bir devrik cümledir bu?)