• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

3 yıldır tutunamayanlar okumak istiyorum ama bir türlü alamamıştım fuarda aldım ama beğenmezsem diye çok korkuyorum çünkü çok büyük bir beklenti içindeyim elimde Tolstoy kreuzer sonati var biter bitmez basliycm
aslına bakarsan sevilmeyecek kitap değil canım bazı yerlerde sıkılabilirsin ama gözümüzde büyüttüğümüz kadar fena değil
Hee sen niye bitiremiyosun dersen, valla benimki hamile tembelliği :KK47:

sonları gerçekten çok üzdü beni, boşa geçen yıllar, hep bir beklenti ama istediğin kadar beklentiye gir plan yap, olmayınca olmuyo işte bazı şeyler
biraz kendime beklettim Drogo'yu.. sonum benzemesin :deli:
sanırım herkes kendinden birşey buluyor. bende şuan kendimi drogo'ya benzetiyorum.. sadece bekliyorum çünkü..

Herkese mutlu haftalar kızlar :KK37:
Haftasonu kitap okuma açısından düşündüğüm kadar da verimli geçmedi ama sıfırla kapatmadım en azından.
Hakan Akdoğan - Karanlıkta Bir Ninni Struma kitabında 88. sayfadayım. Bu akşam hazır eşim de çalışacak bitirirm diyordum ama onların vardiya iptal olmuş, sinemaya gideceğiz, kitap yarına kaldı artık :KK49:
Asude - Beni Sev Diye kitabına devam ederim şimdi. İşler sakin gibi duruyor, umarım coşmaz :kahve:

Ben ilk kez Sunay Akın okuyorum. Geyikli Park çok güzel bir kitapmış. Daha bitmedi ama az kaldı. Çok enteresan tarihi hikayeler var içinde. Her hikayede tabiri caizse 'vay anasını' dedim.
Bu vesileyle de bazı yazarları çok ihmal ettiğimi anladım. Elimdeki bir kaç kitabı bitirip kendime güzel bir kitap sepeti oluşturmam lazım.

Aranızda Sunay Akın var mı daha önce okuyan?
(Nasıl bir devrik cümledir bu?)

Ben ilk kez Sunay Akın okuyorum. Geyikli Park çok güzel bir kitapmış. Daha bitmedi ama az kaldı. Çok enteresan tarihi hikayeler var içinde. Her hikayede tabiri caizse 'vay anasını' dedim.
Bu vesileyle de bazı yazarları çok ihmal ettiğimi anladım. Elimdeki bir kaç kitabı bitirip kendime güzel bir kitap sepeti oluşturmam lazım.

Sunay Akın :))
Kuytuda kalmışları gün yüzüne çıkaran adam.
İstisnasız her kitabı hayranlıktır benim için.
Atatürk ün "az zamanda çok büyük işler yaptık" diye başlayan videosunun neden sadece tek bir video olduğunu öyle güzel anlatıyor ki kitaplarının birinde.
Kitaplarını geçtim bilgi birikimi bir harika.
Defalarca canlı izleme şansım oldu. Üniversitedeyken koca anfide koca sahnede dedi ki " bu sahne bana çok büyük çocuklar yamacıma gelin dışarda kalan dostlarımız da rahatlıkla girebilirler salona" koşa koşa gitmiştim.
Bütün bir gösteriyi gözlerinin içine baka baka izledim aramızda 1 metre var yok :)), ne harkulade bir ADAM :))))
Bırak ma lütfen her kitabını oku, doyamazsın

ben geyikli parkı okudum ama kendimi çok verememiştim okurken onu hatırlıyorum
sanırım biraz haksızlık ettiğim bir kitaptı

Back