- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kizlar.
Kitapyurdundan siparis vercem fakat 6 is gunu diyor. Daha ince hic almadim burdan. 6 gunden once gelmiyor mu cidden? Ogretmenler gunu icin kizimin ogretmenine alacaktim. 6 gun vaktim yok malesef.
Himm tamam canim sagol. En iyisi tel. acip sorayim.Canım pek belli olmuyor, geçen abime sipariş verdik, 3 gün iş günü diyordu ama 5 günü buldu ya da tam tersi de olabiliyor.
Himm tamam canim sagol. En iyisi tel. acip sorayim.
Selam kizlar.
Kitapyurdundan siparis vercem fakat 6 is gunu diyor. Daha ince hic almadim burdan. 6 gunden once gelmiyor mu cidden? Ogretmenler gunu icin kizimin ogretmenine alacaktim. 6 gun vaktim yok malesef.
Telden de ulasamadim. Baska yerden bakicam artik en hizli neresi yollarsa. Dogan Cuceloglu-Ögretmen OlmakRica ederim canım, umarım seni mutlu edecek cevabı duyarsın. Bu arada hangi kitabı seçecektin, merak ettim.
Telden de ulasamadim. Baska yerden bakicam artik en hizli neresi yollarsa. Dogan Cuceloglu-Ögretmen Olmak
Bu kitap uygun olur diye dusundum. Umarim dogru dusunmusumdur. :)
Aynen ben de bayiliyorum o adama. Ben haftasonu oldugunun farkinda degilim bi de sinir yapiyorum burda kendi kendimeHafta sonu ya o yüzden ulaşamamışsındır. :/ İnşallah bulursun, yorumlara baktım da çok güzel görünüyor. Doğan Cüceloğlu'nun anlatımını seviyorum. :)