• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Günaydın hanımlar
Şeker Portakalı nın devamı olan Güneşi Uyandıralım dan sonra Delifişek de bitti.
Zaten incecik bir kitap. Zeze az daha büyüdü ve aşık oldu.

Sıradaki kitabım
Sunay Akın
Geyikli Park

Selam kizlar.
Kitapyurdundan siparis vercem fakat 6 is gunu diyor. Daha ince hic almadim burdan. 6 gunden once gelmiyor mu cidden? Ogretmenler gunu icin kizimin ogretmenine alacaktim. 6 gun vaktim yok malesef.

Selam kizlar.
Kitapyurdundan siparis vercem fakat 6 is gunu diyor. Daha ince hic almadim burdan. 6 gunden once gelmiyor mu cidden? Ogretmenler gunu icin kizimin ogretmenine alacaktim. 6 gun vaktim yok malesef.

Canım pek belli olmuyor, geçen abime sipariş verdik, 3 gün iş günü diyordu ama 5 günü buldu ya da tam tersi de olabiliyor.

Bridget Jones'un 3 kitaplık serisi bitti.

Her birini ayrı ayrı yorumlamak yerine seri hakkında birkaç şey yazmak istedim.
Açıkçası çok öncelerden filmini izlemiştim ve bana filmi daha keyifli göründü, belki de oyuncuları iyi olduğu için olabilir. :)

İlk iki kitapta Bridget daha şaşkın, daha sakar ve eğlenceli hataları ile yer alırken, son kitap ise daha duygusal ve annelik duygusunun tavan yaptığı satırlarla yer almış. Bu durum benim daha çok hoşuma gitti. Ne kadar isyan edip beceriksizce davransa bile onlara olan sevgisini gözler önüne seren düşüncelerini okumak beni gülümsetti.

Arka arkaya biraz sıkabilir ama farklı kitaplarla okunduğunda nefes alınabilir anlar yaratabilir.

Selam kizlar.

Biz de bir kere idefiks ten toplu sipariş vermiştik. Bir ürün stokta yokmuş. 2 hafta gelmedi. Biz de bekledik en sonunda aradık, bilgi veremediler, ne zaman temin ederlerse o zaman gönderirlermiş miş miş.
İnternetten sipariş veriyorsanız aradığınızda bunu da sorun derim. Kitapyurdundan hiç almadım ama öyle yaparlar mı bilmiyorum

COLIN COLIN ben kitap alisverisimi hep kitapyurdundan yapiyorum. Genelde belirtilen temin suresinde yolluyorlar.
Daha once tedarik ettikleri de oluyor ama senin acelen oldugu icin riske atmamani oneririm.

elenaferrante elenaferrante idefix te benzet sorunu bende yasadim. O olaydan sonra asla alisveris yapmam oradan.

Rica ederim canım, umarım seni mutlu edecek cevabı duyarsın. Bu arada hangi kitabı seçecektin, merak ettim. :oops:
Telden de ulasamadim. Baska yerden bakicam artik en hizli neresi yollarsa. Dogan Cuceloglu-Ögretmen Olmak
Bu kitap uygun olur diye dusundum. Umarim dogru dusunmusumdur. :)

Telden de ulasamadim. Baska yerden bakicam artik en hizli neresi yollarsa. Dogan Cuceloglu-Ögretmen Olmak
Bu kitap uygun olur diye dusundum. Umarim dogru dusunmusumdur. :)

Hafta sonu ya o yüzden ulaşamamışsındır. :/ İnşallah bulursun, yorumlara baktım da çok güzel görünüyor. Doğan Cüceloğlu'nun anlatımını seviyorum. :)

Hafta sonu ya o yüzden ulaşamamışsındır. :/ İnşallah bulursun, yorumlara baktım da çok güzel görünüyor. Doğan Cüceloğlu'nun anlatımını seviyorum. :)
Aynen ben de bayiliyorum o adama. Ben haftasonu oldugunun farkinda degilim bi de sinir yapiyorum burda kendi kendime :KK70:
Bu arada ben de senin kitap degerlendirmelerini cok begeniyorum. Senden duyup listeme ekledigim cok kitap oldu. :KK52:

Back