• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Yeni kitaplarım;

Helen Fielding__Bridget Jones-Deliriyorum Bu Çocuğa, 436 syf.

Gary Small__Bir Psikiyatristin Gizli Defteri, 336 syf.

Selam kızlar,
Ben hala Aşkın İstilası'ndayım. 200. syf. Sindire sindire okuyorum. Tembellikten değil yani :KK70::KK70::KK70:
Ayıla bayıla başladığım kitapta, yer yer yazara gıcık olduğumu farkettim. :KK48: O kadar da tatliş değilmiş yani :63:
Benim gibi bdv dan gelenler olmuş. Hoşgeldiniz kızlar. Nooption Nooption Seni gördüğüme sevindim. :KK19:

Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz

hoş gördük :)

Selam kızlar,
Ben hala Aşkın İstilası'ndayım. 200. syf. Sindire sindire okuyorum. Tembellikten değil yani :KK70::KK70::KK70:
Ayıla bayıla başladığım kitapta, yer yer yazara gıcık olduğumu farkettim. :KK48: O kadar da tatliş değilmiş yani :63:
Benim gibi bdv dan gelenler olmuş. Hoşgeldiniz kızlar. Nooption Nooption Seni gördüğüme sevindim. :KK19:

ay o sürünen kitap mı ? :))
tşk ederim bu ara nadas durumundayım ama gaza gelip okurum belki :KK66:

günaydın kızlar, Nooption Nooption hoş geldin :KK200:

Tatar Çölü sayfa 108

bu akşam sevdiceğim yok, İstanbulda eğitimde, yarın öğleden sonra gelecek
o yokken ne yapacağımı şaşırıyorum, film mi izlesem, kitap mı okusam, dizi mi izlesem, arkadaşlarla mı görüşsem, aileme mi gitsem :confused:
amma mutlu oluyosun ben yokken ya diye sitem ediyo ama cidden yalnız zaman geçirmek çok hoşuma gidiyo :KK70:
xyzt-5544 xyzt-5544 darısı başına :rolleyes:

Tatar Çölü sayfa 108

o yokken ne yapacağımı şaşırıyorum, film mi izlesem, kitap mı okusam, dizi mi izlesem, arkadaşlarla mı görüşsem, aileme mi gitsem :confused:
amma mutlu oluyosun ben yokken ya diye sitem ediyo ama cidden yalnız zaman geçirmek çok hoşuma gidiyo :KK70:

Benim sevdicek zaten vardiyalı çalıştığı için 3 haftada 1 hafta garanti akşamları iş çıkışı yalnızım canım, mesela haftaya olacağı gibi :KK45:
Ne plan yapacağımı şaşırdım ben de, kuaföre gidecem, annemlere gidecem, izlemem gereken diziler var, ütü yapmam lazım :lülülü: 6 akşamım olacak hepsini yetiştiririm inşallah :KK45:

Günaydınlar
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz,
Ufaktan ortak kitabımıza başladım sf 39 dayım. Güzel gidicek gibi duruyor ya bakalım:kahve:

Benim sevdicek zaten vardiyalı çalıştığı için 3 haftada 1 hafta garanti akşamları iş çıkışı yalnızım canım, mesela haftaya olacağı gibi :KK45:
Ne plan yapacağımı şaşırdım ben de, kuaföre gidecem, annemlere gidecem, izlemem gereken diziler var, ütü yapmam lazım :lülülü: 6 akşamım olacak hepsini yetiştiririm inşallah :KK45:
önce bende kuaförden başla.
meşhur laf varya yeni gelinsin salma kendini:süslü:ne demekse: )

Salmamak için değil de saçları kestirmek için gidecem kuaföre :KK45:
Düğün olacak diye uzattık, şimdi özüme dönmem lazım :KK45:
diğr işlerin biter bu haftaya kalır.hep öyle olur.
aman acelesi yok haftaya dersin...:)
bende çok çok uzun kullanamıyorum.
evlilikte bencil olacaksın öğren bunları..: d

diğr işlerin biter bu haftaya kalır.hep öyle olur.
aman acelesi yok haftaya dersin...:)
bende çok çok uzun kullanamıyorum.
evlilikte bencil olacaksın öğren bunları..: d

Bencillik için saçlarımı kestireceğim zaten, eşime kalsa uzun saç istiyor ama uğraşamıyorum zor geliyor :lülülü:

Tatar Çölü sayfa 108

Hahaha benim de öyle oluyor.Maç izlemeye falan gidince şaşırıyorum ne yapsam:D

önce bende kuaförden başla.
meşhur laf varya yeni gelinsin salma kendini:süslü:ne demekse: )

Aynen yaaa.Herkes kilo aldın mı diye bakıyor bana da:)

Tatar Çölü sayfa 108

hoşbuldum :KK60:

ohh mis ya benim evde yalnız kalma şansım uzun zamandır yok ne güzel keyiftir o öyle :21:

Back