Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni kitap kurtları gelmiş
Hoşgeldiniz, daimi olursunuz inşallah
Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
Yeni kitap kurtları gelmiş
Hoşgeldiniz, daimi olursunuz inşallah
Selam kızlar,
Ben hala Aşkın İstilası'ndayım. 200. syf. Sindire sindire okuyorum. Tembellikten değil yani
Ayıla bayıla başladığım kitapta, yer yer yazara gıcık olduğumu farkettim. O kadar da tatliş değilmiş yani
Benim gibi bdv dan gelenler olmuş. Hoşgeldiniz kızlar. Nooption Seni gördüğüme sevindim.
Hangi sürünen kitap kız anlamadım vallahoş gördük :)
ay o sürünen kitap mı ? :))
tşk ederim bu ara nadas durumundayım ama gaza gelip okurum belki
Hangi sürünen kitap kız anlamadım valla
Haa, yok o bitti cok sukur. Eylül idi o. Buna başlayali da 12 gun olmus. Bak geldim buranin da yuz karasi oldumahaha konu açmıştın ya
günaydın kızlar, Nooption hoş geldin
Tatar Çölü sayfa 108
bu akşam sevdiceğim yok, İstanbulda eğitimde, yarın öğleden sonra gelecek
o yokken ne yapacağımı şaşırıyorum, film mi izlesem, kitap mı okusam, dizi mi izlesem, arkadaşlarla mı görüşsem, aileme mi gitsem
amma mutlu oluyosun ben yokken ya diye sitem ediyo ama cidden yalnız zaman geçirmek çok hoşuma gidiyo
xyzt-5544 darısı başına
önce bende kuaförden başla.Benim sevdicek zaten vardiyalı çalıştığı için 3 haftada 1 hafta garanti akşamları iş çıkışı yalnızım canım, mesela haftaya olacağı gibi
Ne plan yapacağımı şaşırdım ben de, kuaföre gidecem, annemlere gidecem, izlemem gereken diziler var, ütü yapmam lazım 6 akşamım olacak hepsini yetiştiririm inşallah
önce bende kuaförden başla.
meşhur laf varya yeni gelinsin salma kendinine demekse: )
diğr işlerin biter bu haftaya kalır.hep öyle olur.Salmamak için değil de saçları kestirmek için gidecem kuaföre
Düğün olacak diye uzattık, şimdi özüme dönmem lazım
diğr işlerin biter bu haftaya kalır.hep öyle olur.
aman acelesi yok haftaya dersin...:)
bende çok çok uzun kullanamıyorum.
evlilikte bencil olacaksın öğren bunları..: d
Tatar Çölü sayfa 108
o yokken ne yapacağımı şaşırıyorum, film mi izlesem, kitap mı okusam, dizi mi izlesem, arkadaşlarla mı görüşsem, aileme mi gitsem
amma mutlu oluyosun ben yokken ya diye sitem ediyo ama cidden yalnız zaman geçirmek çok hoşuma gidiyo
xyzt-5544 darısı başına
önce bende kuaförden başla.
meşhur laf varya yeni gelinsin salma kendinine demekse: )
Haa, yok o bitti cok sukur. Eylül idi o. Buna başlayali da 12 gun olmus. Bak geldim buranin da yuz karasi oldum
Tatar Çölü sayfa 108
xyzt-5544 darısı başına