- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
Ben katılamıycam bu sene
Neden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben katılamıycam bu sene
Vikitap sayfamı güzelce bi güncelleyeyim, katilciğime şimdiden kolaylık olsun
Vikitap sayfamı güzelce bi güncelleyeyim, katilciğime şimdiden kolaylık olsun
Çok teşekkür ederim canım.etiketledim seni diğer konuya.
yılbaşı çekilişi olacak. şarltarını aramızda konuşacağız. bir kitap hediye edilir. yanına ajanda kalem ayraç çikolata vs vs gibi şey düşündük. fikirlere açığız
bende sürekli ekliyorum
Ben daha günden gelen 5-6 kitabı çıkartmadım listemden, onları halletmem gerek, ben okudukça güncellemeye alışmışım, öyle olunca da aheste aheste güncelleniyor.
yılbaşı çekilişine katılamıycam canım, doğuma denk geliyoyılbaşı çekişine değilde bir daha ki kitap çekilişine de mi katılmayacaksın
oyy ben seni yerimAma ama olmaz ki, yine sen bana çıkacaktın, minnoş paketim olacaktı.
kandırabilirim inşallah, dur kanına girmeye çalışayımyaaaa katılırsınnnnn
kitapları sen seçersin enişte alır kargolar
sen de katılsana, sen de bizdensin
o günlerde bana başka paket gelecek ya ondan
sen nasılsın alıştın mı yeni evine, evli olmaya
katıl lütfen. erkendne gönderirsin olmadı. ne ara 9 ay doldu yahuyılbaşı çekilişine katılamıycam canım, doğuma denk geliyo
oyy ben seni yerim
başka zaman yine gönderirim sana minnoş paketler
kandırabilirim inşallah, dur kanına girmeye çalışayım
sen nasılsın alıştın mı yeni evine, evli olmaya
ama küçüğü değilde büyüğü kargolayabilir bekar anne olmak içni ideal değil miyim sence deHediye alamazsan sen de miniği paketlersin artık yapacak bişey yok Bence sen eniştenin üzerine bi oyna, o halleder
Alışmaya çalışıyorum hala azıcık tartışsak hemen annemi özledim ben, niye evlendim ki, orda rahatım çok yerindeydi diye sorgulamasam çok güzel bir evliliğim olabilir aslında
ama küçüğü değilde büyüğü kargolayabilir bekar anne olmak içni ideal değil miyim sence de
dur canım dan iki hafta oldu şimdiden öyle dersen alışman zor olurHediye alamazsan sen de miniği paketlersin artık yapacak bişey yok Bence sen eniştenin üzerine bi oyna, o halleder
Alışmaya çalışıyorum hala azıcık tartışsak hemen annemi özledim ben, niye evlendim ki, orda rahatım çok yerindeydi diye sorgulamasam çok güzel bir evliliğim olabilir aslında
olur tabii canım senden iyisi şamda kayısıama küçüğü değilde büyüğü kargolayabilir bekar anne olmak içni ideal değil miyim sence de
dur canım dan iki hafta oldu şimdiden öyle dersen alışman zor olur
zamanla oturur her şey canım,sıkıntı etmeTek sıkıntım bu valla lolişim
Yoksa eşim çok iyi birisi, ev işlerine yardım ediyor, evi süpür desem onu bile yapıyor gocunmadan surat asmadan, ama ben şımarıklık yapıyorum işte
zamanla oturur her şey canım,sıkıntı etme
eşine de maşallah, hep böyle olur inşallah
ilk birkaç ay öyle oluyosenelerce üniversiteyi dışarda okudum, sonra çalıştım ettim, evlenince ana kusuzu olacağım tuttu
ilk birkaç ay öyle oluyo
ben balayımda ailemi özledim diye ağlamıştım
kaldı ki ben de dışarda okudum ettim falan
senelerce üniversiteyi dışarda okudum, sonra çalıştım ettim, evlenince ana kusuzu olacağım tuttu