• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

etiketledim seni diğer konuya.
yılbaşı çekilişi olacak. şarltarını aramızda konuşacağız. bir kitap hediye edilir. yanına ajanda kalem ayraç çikolata vs vs gibi şey düşündük. fikirlere açığız
Çok teşekkür ederim canım.
Hemen bakıyorum

:hamarat::hamarat: bende sürekli ekliyorum

ekle tabi senin çok az kitabın vardı :-)
Benim de azaltmam laızm biraz sanırım, o kadar çok kitap okumak istemiyim bence, konulara bakıp güzel bir eleme yapayım :kahve:
Ben daha günden gelen 5-6 kitabı çıkartmadım listemden, onları halletmem gerek, ben okudukça güncellemeye alışmışım, öyle olunca da aheste aheste güncelleniyor. :bicak:

Pişti olmasın sonra gelecek kitaplar :KK53:

yılbaşı çekişine değilde bir daha ki kitap çekilişine de mi katılmayacaksın o_O
yılbaşı çekilişine katılamıycam canım, doğuma denk geliyo:mad:
Ama ama olmaz ki, yine sen bana çıkacaktın, minnoş paketim olacaktı. :KK61:
oyy ben seni yerim
başka zaman yine gönderirim sana minnoş paketler:KK68::KK68:

yaaaa katılırsınnnnn
kitapları sen seçersin enişte alır kargolar :KK35::KK35::KK35:

sen de katılsana, sen de bizdensin :KK200:
kandırabilirim inşallah, dur kanına girmeye çalışayım:KK70:

o günlerde bana başka paket gelecek ya ondan:KK70::KK70::KK70:
sen nasılsın alıştın mı yeni evine, evli olmaya:KK200:

Hediye alamazsan sen de miniği paketlersin artık yapacak bişey yok :rolleyes: Bence sen eniştenin üzerine bi oyna, o halleder :-)

Alışmaya çalışıyorum hala :-) azıcık tartışsak hemen annemi özledim ben, niye evlendim ki, orda rahatım çok yerindeydi diye sorgulamasam çok güzel bir evliliğim olabilir aslında :KK47::KK47:

yılbaşı çekilişine katılamıycam canım, doğuma denk geliyo:mad:

oyy ben seni yerim
başka zaman yine gönderirim sana minnoş paketler:KK68::KK68:

kandırabilirim inşallah, dur kanına girmeye çalışayım:KK70:

katıl lütfen. erkendne gönderirsin olmadı. o_O ne ara 9 ay doldu yahu :KK14:

Hediye alamazsan sen de miniği paketlersin artık yapacak bişey yok :rolleyes: Bence sen eniştenin üzerine bi oyna, o halleder :-)

Alışmaya çalışıyorum hala :-) azıcık tartışsak hemen annemi özledim ben, niye evlendim ki, orda rahatım çok yerindeydi diye sorgulamasam çok güzel bir evliliğim olabilir aslında :KK47::KK47:
ama küçüğü değilde büyüğü kargolayabilir :KK71::KK71: bekar anne olmak içni ideal değil miyim sence de :spor:

dur canım dan iki hafta oldu şimdiden öyle dersen alışman zor olur
ama küçüğü değilde büyüğü kargolayabilir :KK71::KK71: bekar anne olmak içni ideal değil miyim sence de :spor:
olur tabii canım senden iyisi şamda kayısı:KK70::KK70::KK70::KK70:

Tek sıkıntım bu valla lolişim :110:
Yoksa eşim çok iyi birisi, ev işlerine yardım ediyor, evi süpür desem onu bile yapıyor gocunmadan surat asmadan, ama ben şımarıklık yapıyorum işte :110:
zamanla oturur her şey canım,sıkıntı etme
eşine de maşallah, hep böyle olur inşallah:nazar:

ilk birkaç ay öyle oluyo
ben balayımda ailemi özledim diye ağlamıştım :KK53::KK53:
kaldı ki ben de dışarda okudum ettim falan

Bide aynı şehirdeyiz şuan, ebedi de uzaklaşmadım ama.
Eşim prensessin ya ondan bu hallerin diyor bana :KK53: Balayında ağlamadım da döndükten sonraki gün annemi çağırdım gelmedi diye ağlayıp küsmüştüm ben de :KK70:

Back