• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

hoşbuldukk şuan okuduğunuz kitaplar varmı arkadaşlar

Hoşgeldiniz

ya ben de aylık liste yapıcam sanırım artık
ben genelde kitabım biter, kitaplığın karşısına geçerim, hangisi içimden gelirse onu seçerim
birkaç kez de loliss loliss imin güzel kuzusu seçti benim yerime
instagramda falan bu ay okuyacaklarım diye liste görüp özeniyorum, sanırım aralık ayını öyle yapabilirim

Öneririm melinda, ben son 3-4 aydır aylık liste yapıyorum çok gaza getiriyor. Çok uçmamak için her ay 3-4 kitap seçiyorum kendime. Hatta ekim ayında ince ince kitaplar okudum ve kasım ayı kitaplarına da sarktım çok mutluyum
Üstelik bir gün elimdeki kitapları okuyup bitirebilirsem aylık kitap alışverişi gibi bi hayalim var

Bişeyleri kaybediyormuş gibi geliyor insana değil mi?
Ne zaman bitiyor canım senin yüksek lisans? Dönecek misin sonra memlekete yoksa Ankara'da kalacak mısın?
Canımın içi Ankara yaa, sokaklarından nefret ediyorum senden diye bile bağırdığımı bilirim ama içim sızlıyor özlemden artık. O güzel sokaklarını gez benim için de.

Aynen canım, Ankara'yı da çok özleyeceğim buna eminim. Ocak'ta dönüyorum evime artık, yüksek bitmiyor ama tez kısmına evde bakacağım. Ankara'da kalmayı çok isterdim ama şu an part-time çalıştığım yer alım yapmıyor, evimde şansımı deneyeceğim.

Aynen canım, Ankara'yı da çok özleyeceğim buna eminim. Ocak'ta dönüyorum evime artık, yüksek bitmiyor ama tez kısmına evde bakacağım. Ankara'da kalmayı çok isterdim ama şu an part-time çalıştığım yer alım yapmıyor, evimde şansımı deneyeceğim.

Ankara'dan ayrılmak hüzün veriyor insana. Ama ailenin yanında olmak da iyi gelir tabi. Tez süreci zor olur zaten, evin desteğiyle çok daha iyi kolay olur senin için. Kolaylıklar dilerim şimdiden canım.

Ankara'dan ayrılmak hüzün veriyor insana. Ama ailenin yanında olmak da iyi gelir tabi. Tez süreci zor olur zaten, evin desteğiyle çok daha iyi kolay olur senin için. Kolaylıklar dilerim şimdiden canım.
şiir de diyor ya "hasretin nazlıdır Ankara"..

Hoşbulduk :KK54:

Ne yapıyoruz okuduğumuz kitapları yazarak mı başlıyoruz :KK48:
Ahmet Ümit/aşk köpekliktir okuyorum şuan :kahve:
bizim topiğimizde en azından 2 günde bir uğrayarak bildirimde bulunma zorunluluğu var (şu kitabı okuyorum, şu sayfadayım, okuyamıyorum şu şu sebeplerden dolayı gibi)
onun dışında güzel güzel sohbet ediyoruz
okuduğumuz kitabı bitirince Okuyucu Listelerimiz Bildirimlerimiz konusuna yazıyoruz bitirdik diye
azra2004 arkadaşımız da her ayın başında bir önceki ayın okuma listesini hazırlıyor, kim ne kadar okumuş vs gibi
bir de Ortak Okuma Etkinliği sayfamız var, orada da her ayın 20si 30 u arası aynı kitabı okuyoruz
Kasım kitabı Gazap Üzümleri

Back