- 3 Nisan 2014
- 36.150
- 147.359
- 798
ahahaha sen sana alacak olana söyle. benden geçti
gelirsin koçluğa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahahaha sen sana alacak olana söyle. benden geçti
hoşbuldukk şuan okuduğunuz kitaplar varmı arkadaşlar
ya ben de aylık liste yapıcam sanırım artık
ben genelde kitabım biter, kitaplığın karşısına geçerim, hangisi içimden gelirse onu seçerim
birkaç kez de loliss imin güzel kuzusu seçti benim yerime
instagramda falan bu ay okuyacaklarım diye liste görüp özeniyorum, sanırım aralık ayını öyle yapabilirim
Bişeyleri kaybediyormuş gibi geliyor insana değil mi?
Ne zaman bitiyor canım senin yüksek lisans? Dönecek misin sonra memlekete yoksa Ankara'da kalacak mısın?
Canımın içi Ankara yaa, sokaklarından nefret ediyorum senden diye bile bağırdığımı bilirim ama içim sızlıyor özlemden artık. O güzel sokaklarını gez benim için de.
Aynen canım, Ankara'yı da çok özleyeceğim buna eminim. Ocak'ta dönüyorum evime artık, yüksek bitmiyor ama tez kısmına evde bakacağım. Ankara'da kalmayı çok isterdim ama şu an part-time çalıştığım yer alım yapmıyor, evimde şansımı deneyeceğim.
Aynen canım, Ankara'yı da çok özleyeceğim buna eminim. Ocak'ta dönüyorum evime artık, yüksek bitmiyor ama tez kısmına evde bakacağım. Ankara'da kalmayı çok isterdim ama şu an part-time çalıştığım yer alım yapmıyor, evimde şansımı deneyeceğim.
şiir de diyor ya "hasretin nazlıdır Ankara"..Ankara'dan ayrılmak hüzün veriyor insana. Ama ailenin yanında olmak da iyi gelir tabi. Tez süreci zor olur zaten, evin desteğiyle çok daha iyi kolay olur senin için. Kolaylıklar dilerim şimdiden canım.
Hoşbuldukhoş geldin
Vega'nın Ankara şarkısı var, ben çok severimşiir de diyor ya "hasretin nazlıdır Ankara"..
Ankara'dan ayrılmak hüzün veriyor insana. Ama ailenin yanında olmak da iyi gelir tabi. Tez süreci zor olur zaten, evin desteğiyle çok daha iyi kolay olur senin için. Kolaylıklar dilerim şimdiden canım.
bizim topiğimizde en azından 2 günde bir uğrayarak bildirimde bulunma zorunluluğu var (şu kitabı okuyorum, şu sayfadayım, okuyamıyorum şu şu sebeplerden dolayı gibi)Hoşbulduk
Ne yapıyoruz okuduğumuz kitapları yazarak mı başlıyoruz
Ahmet Ümit/aşk köpekliktir okuyorum şuan
şiir de diyor ya "hasretin nazlıdır Ankara"..
bende öyleyim bugun. muhtemelen xyzt-5544 de öyleay ne aylağım bugün, hiç iş yapmadım vir vir vir konuştum durdum burda
çok işim var halbuki
şiir de diyor ya "hasretin nazlıdır Ankara"..
bende öyleyim bugun. muhtemelen xyzt-5544 de öyle
nereye bağlayacaklar merak ediyorum. dün okuyamadım bende sf 110 dayım. bana yetişeceksin:)