- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
aa ben unutmuşum. yoksa başlamazdım kitaba :)
Gün Olur Asra Bedel nasıl kitap kuzu? Aralık ayında okuyayım bari onu diye umuyorum.
Hiç katılamadım ortak okuma etkinliğine hiç Seneye böyle olmaz inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa ben unutmuşum. yoksa başlamazdım kitaba :)
orada aslında çok ince bir çizgi var. sanırım 120den falan kitabın içine giriyorsun. ee yani nasıl of kıyamam derken kitap bitiyor:)bu arada Y yesil_zeytin_ tatar çölü 42 deyim
daha tam giremedim kitaba ya, sevemicem diye korkuyorum
okuyasım gelmiyo pek
Teşekkür ederim hoş buldum hoş gödümSerenad gibi dokunan kitap zor kuzu. Heee bakCanan Tan'ın Hasret kitabı var. O da içine dokunuyor insanın kesinlikle tavsiye ederim
canım Y yesil_zeytin_ sayesinde bir çırpıda okuduğum, bitirdikten sonra saatlerce içime içime ağladığım muhteşem kitap Serenad onu da PDF olarak okumuştum, ahdım var kitap olarak alıp bir kere de evde keyifle okuyup hıçkıra hıçkıra ağlayacağım.
Ordan merak edip de Struma okumak istedim zaten. Sonra Asmu'cuğum da vesile oldu, ona alırken kendime de alıverdim. Hikayesi çok etkileyici Struma'nın, umarım kitap da aynı etkiyi verir.
Bu arada aramıza hoşgeldin. Güzel sohbetler bulursun umarım burda, hem kitap üzerine hem de kendimize dair
şimdilik iyi gidiyor. güzel gidiyor. çevirmende güzelGün Olur Asra Bedel nasıl kitap kuzu? Aralık ayında okuyayım bari onu diye umuyorum.
Hiç katılamadım ortak okuma etkinliğine hiç Seneye böyle olmaz inşallah
şimdilik iyi gidiyor. güzel gidiyor. çevirmende güzel
pdf varmı sende gün olur asra bedel? iş yerinde bir kaç bölüm okurdum.Yakın zamanda yaptım kitap alışverişi, PDF olarak bakayım bakalım. daha 1 ay var gerçi ama
pdf varmı sende gün olur asra bedel? iş yerinde bir kaç bölüm okurdum.
yılbaşı hediyeleşme çekilişiGünaydın
Güneşi Uyandıralım sayfa 76 dayım
Çekiliş nedir anlamadım ben
Ben katılamıycam bu seneyılbaşı hediyeleşme çekilişi
kitap hediye edeceğiz birbirimize, yanına da belki çikolata kahve gibi şeyler
yılbaşı hediyeleşme çekilişi
kitap hediye edeceğiz birbirimize, yanına da belki çikolata kahve gibi şeyler
yılbaşı çekişine değilde bir daha ki kitap çekilişine de mi katılmayacaksınBen katılamıycam bu sene
Ben katılamıycam bu sene
Ben katılamıycam bu sene
Çok güzel fikirmiş. İyi eğlenceler olsun
etiketledim seni diğer konuya.Kızlar bu çekiliş nasıl oluyor. Ben de katılmak isterim