• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Serenad gibi dokunan kitap zor kuzu. Heee bakCanan Tan'ın Hasret kitabı var. O da içine dokunuyor insanın kesinlikle tavsiye ederim :KK19:

canım Y yesil_zeytin_ sayesinde bir çırpıda okuduğum, bitirdikten sonra saatlerce içime içime ağladığım muhteşem kitap Serenad :110::110: onu da PDF olarak okumuştum, ahdım var kitap olarak alıp bir kere de evde keyifle okuyup hıçkıra hıçkıra ağlayacağım.
Ordan merak edip de Struma okumak istedim zaten. Sonra Asmu'cuğum da vesile oldu, ona alırken kendime de alıverdim. Hikayesi çok etkileyici Struma'nın, umarım kitap da aynı etkiyi verir.
Bu arada aramıza hoşgeldin. Güzel sohbetler bulursun umarım burda, hem kitap üzerine hem de kendimize dair :eğlence:
Teşekkür ederim hoş buldum hoş gödüm ;)

Gün Olur Asra Bedel nasıl kitap kuzu? Aralık ayında okuyayım bari onu diye umuyorum.
Hiç katılamadım ortak okuma etkinliğine hiç :olamaz: Seneye böyle olmaz inşallah
şimdilik iyi gidiyor. güzel gidiyor. çevirmende güzel

Eklentiler

• 560-Gun-Olur-Asra-Bedel.jpg
    560-Gun-Olur-Asra-Bedel.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 20
günaydın Yaşamak hala devam ediyor onu eve götürmemeye karar verdim işyerinde okuyacağım evde Oylum Yılmaz -Cadı kitabına başladım ama sadece girişi okuyabildim. belki ona ara verip Gazap Üzümlerine başlayabilirim

Günaydın
Güneşi Uyandıralım sayfa 76 dayım
Çekiliş nedir anlamadım ben

Okula gitmeden bir de bildirim yapayım.

Mantığın Sırrı 317. sayfadayım.

Bu kitap kalın olduğu için yanımda taşımak istemiyorum, yolda okumak için kendime başka bir kitap seçeceğim ama daha karar vermedim.

Kızlar bu çekiliş nasıl oluyor. Ben de katılmak isterim
etiketledim seni diğer konuya.
yılbaşı çekilişi olacak. şarltarını aramızda konuşacağız. bir kitap hediye edilir. yanına ajanda kalem ayraç çikolata vs vs gibi şey düşündük. fikirlere açığız

Back