Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

çoook küçükken okumuştum, aklımdadır hep
çok sevmiştim
tekrar okusam ne güzel olur

Günaydın :)
Gün olur asra beden sf 55.

Bu okuma listesi nezaman yapılıyor kızlar dün de sordum ama gören olmadı
Listeye dahil olmak için ekstradan başka birşey yapılmıyor sanırım değil mi
günaydın
listemizi azra2004 yapıyor
okuyucu listelerimiz ve bildirimlerimiz konusu var ya eğer oraya bitirdiğin kitabı bildirim olarak yazarsan yeni ayın başında bir önceki ayın listesini hazırlıyo azra
en azından 2 günde bir buraya uğrayıp bildirim yapmak, sohbetlerimize katılmak yeterli

Anladım, bahsettiğin konuya bitirdiğim kitabı yazıyorum, buraya da iki günde bir uğruyorum :)
bu arada ortak okuma günleri de varmış ve 3 gün kalmış yukarıda bir bayan bahsetmiş
o nezamanları oluyor kitap belli mi, elimdekini 3 gün içinde bitirim ona da katılmayı isterim

Asude - Beni Sev Diye sayfa 77'deyim. Bırakasım geliyor bazen kitabı ama merak kötü bişey tabi, sırf hikayenin devamını merak ettiğimden okuyorum
Karanlıkta Bir Ninni Struma kitabına adam akıllı başlayamadım daha. Ev değiştirdiğim için yolum kısaldı yolda okuyamıyorum, evde de okuyamıyorum henüz. En azından işyerinde işler sakin, PDF'ye devam

Selam kızlar.
Dün akşam okuyamadım film izledim. gün olur asra beden sf 100.
The pianist.. Çoğu yerinde değer mi? Bu kadar ızdırap çekmeye değer mi dedim. tüm sevdiklerin ölmüşken, kaçak yaşıyorken, görüldüğün anda vurulma ihtimalin varken, açlıkla hastalıkla baş ederken değer mi diye düşündüm..herkes ölüme giderken öyle bir psikoloji ile yaşam vermek ne kadar mantıklı bir karar tartışmaya açık sanırım
alman geralini görünce iyi insanlar varmış demekten insan kendini alıkoyamıyor..
piyanoya dokunup çalıyormuş gibi hissetmesinde de çok etkilendim.

Son düzenleme:
PDF hangi kitabı okuyorsun canım

Ortak okuma etkinliği adında bi topik var. Sağolsun soslusarma bizi toparladı. Her ayın 20 sinde katılmak isteyen arkadaşlarla beraber aynı kitabı okuyoruz. Bu ay ki kitabımız gazap üzümleri.
İstersen tabi ki katılabilirsin aramıza

Günaydınlar
Şanzelize Düğün Salonu bitti. Tarık Tufan'ın dilini beğendim çok akıcıydı konusu da güzeldi.
Ortak kitaba başlamaya bir kaç gün var arada başka kitap okuyasım da yok bende bugün ortak kitaba başlamak istiyorum. Evde Nutuk'a başladım yatmadan önce her akşam 20-30 sf okuyacağım bakalım inşallah.

Asude - Beni Sev Diye kitabını okuyorum Asmum. Çerezlik bi kitap, kaslı yakışıklı oğlanlar güzel kızlar, kontlar kontesler falan
tam bekarlara göre diyorsun bende varmıydı acaba?
aşk kokan kitapları sevmiyorum. böyle serenad gibi olanlar tercihim

Struma üzerine yazılmış bir kitap öyle mi :)
Hay Allah iyi ki takip ediyorum bu konuyuuu, ne güzel şeylere vesile oluyor.
Livanelinin Serenad kitabında çok acı şeylerden bahsetmişti Struma üzerine, etkilenmiştim.
Lütfen başladığında fikirlerini yaz kitap hakkında, okuma listeme alıyorum derhal :)

o etkinlik bitmek üzere, bu ayın kitabı Gazap Üzümleri
ayın 20si ile 30u arasında okunuyor

Aralık ayı da sanırım Gün Olur Asra Bedel ile ince bir klasikti ama aklıma gelmedi şimdi

Film çok iyi bir seçim o halde naçizane iki fil daha tavsiye etmek isterim aynı konular üzerine :)
Çizgili pijamalı çocuk ve hayat güzeldir ilk aklıma gelenler :)

tam bekarlara göre diyorsun bende varmıydı acaba?
aşk kokan kitapları sevmiyorum. böyle serenad gibi olanlar tercihim

Serenad gibi dokunan kitap zor kuzu. Heee bakCanan Tan'ın Hasret kitabı var. O da içine dokunuyor insanın kesinlikle tavsiye ederim

canım Y yesil_zeytin_ sayesinde bir çırpıda okuduğum, bitirdikten sonra saatlerce içime içime ağladığım muhteşem kitap Serenad onu da PDF olarak okumuştum, ahdım var kitap olarak alıp bir kere de evde keyifle okuyup hıçkıra hıçkıra ağlayacağım.
Ordan merak edip de Struma okumak istedim zaten. Sonra Asmu'cuğum da vesile oldu, ona alırken kendime de alıverdim. Hikayesi çok etkileyici Struma'nın, umarım kitap da aynı etkiyi verir.
Bu arada aramıza hoşgeldin. Güzel sohbetler bulursun umarım burda, hem kitap üzerine hem de kendimize dair

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…