- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.220
- 398
Teşekkür ederimCanımmmm çok güzel geçer günlerin umarım.Harika bir düğün arkasından hatika bir balayı geçir öyle gel
Face kısmını bilmiyoru ama çeşminin düğün fotosunu asmu gönderecek bana:)
güle güle canım benimKızlar ben bir süre yokum, beni listeden çıkartmayın tamam mı
2 kitabım var balayı için ayırdığım, Asmu'cuğuma aldıklarımla aynıları, onları okuyarak döneceğim inşallah. Dönene kadar kendinize iyi bakın, hoşçakalın
kuzumm benim mutluklar inşallah bir aksilik çıkmazsa cumartesi yanındayımKızlar ben bir süre yokum, beni listeden çıkartmayın tamam mı
2 kitabım var balayı için ayırdığım, Asmu'cuğuma aldıklarımla aynıları, onları okuyarak döneceğim inşallah. Dönene kadar kendinize iyi bakın, hoşçakalın
bekliyorumEvet akrep bebesi.
Inanmazdim ama burclara bazi ozellikleri siddetli sekilde tasiyor. :)
BEn sana atarim resmi irregal yollardan
Canımmmm çok güzel geçer günlerin umarım.Harika bir düğün arkasından hatika bir balayı geçir öyle gel
Face kısmını bilmiyoru ama çeşminin düğün fotosunu asmu gönderecek bana:)
asmu gönderir size. ama asmu ne dedi? kitap karşılığında dedi
geçmiş olsun. havalardan sanırım.mevsim geçişleri. dikkat et kuzumGecmis olsun kizlar.
Bugun ben de cok kotu oldum. Bacaklarima feci sekilde kramp girdi. Bi an bacaklarim tersine donecek sandim. O derece.
Ugultulu Tepeler syf. 306 dayim. Yarin bitiririm buyuk ihtimal. Bu kitap benim psikolojimi bozdu.
günaydın herkese, hayırlı cumalar
COLIN sana da çok geçmiş olsun, herkes bu aralar hastalıklarla sıkıntılar boğuşuyor, feraha erelim inşallah
Sıfır Sayı 54
İyi hissetmek sanırım 52
dün sevdiceğim baya geç geldi, o gelene kadar kitap okurum dedim ama sıkıldım sürekli oku oku.. 3 bölüm supernatural izledim iyi geldi
tamam cumartesi gününü bekleyin o zamangünaydın kızlar
Y yesil_zeytin_ sen yeter ki yolla fotoğrafları...
istediğin kitap olsun... hemen yollarım
ben 10. sezonda kalmıştım 1 sene izleyememiştimSupernaturali bende biriktirip izliyorum. Çok seviyorum 1 bölüm izleyince tadı damağımda kalıyor. Bu akşam yeni sezonu izleyeceğim bende. Ya adamlar nasıl oturtuyor karakterleri hepsi ayrı ayrı gözdem oluyor yahu.
Kalsiyum mu eksik acaba?Gecmis olsun kizlar.
Bugun ben de cok kotu oldum. Bacaklarima feci sekilde kramp girdi. Bi an bacaklarim tersine donecek sandim. O derece.
Ugultulu Tepeler syf. 306 dayim. Yarin bitiririm buyuk ihtimal. Bu kitap benim psikolojimi bozdu.
Benimki de geç geldi kitabımı bitirdim.Sonra bi şarap açtım müzik dinledim yeni kitaba başlayamadım:)günaydın herkese, hayırlı cumalar
COLIN sana da çok geçmiş olsun, herkes bu aralar hastalıklarla sıkıntılar boğuşuyor, feraha erelim inşallah
Sıfır Sayı 54
İyi hissetmek sanırım 52
dün sevdiceğim baya geç geldi, o gelene kadar kitap okurum dedim ama sıkıldım sürekli oku oku.. 3 bölüm supernatural izledim iyi geldi
biri verdi okumam için. duruyor hala. popüler diye hiç okuyasım yokYeri gelmişken Havva'nın üç kızını bitirdim.Sonuyle ilgili bir sevdiğim bir de sevmediğim şey var.Olayların beklediğim gibi olmamasını sevdim.Kitapta bahsettiği skandalı sonunda öğreniyorsunuz ve o kısmın klişe olmaması sevdim ama bu olaydan bağımsız olarak sonu havada kalmış gibi geldi.Genel olarak kitabı beğendim ama bitişi yavan geldi bana.
biri verdi okumam için. duruyor hala. popüler diye hiç okuyasım yok
Simdi baktim bendee internetten brlirtilerine. Ama ben zaten hangi hastaligin belirtilerine baksam, hepsini kendimde goruyorum.Selam kızlar
COLIN geçmiş olsun magnezyum eksikliği de olabilir benimde oluyor bazen
Kabuk adam sayfa 113
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?