Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

güle güle canım benim
düğünün de balayının da tadını çıkar, her şey gönlünce olsun inşallah

günaydın herkese, hayırlı cumalar
COLIN sana da çok geçmiş olsun, herkes bu aralar hastalıklarla sıkıntılar boğuşuyor, feraha erelim inşallah

Sıfır Sayı 54
İyi hissetmek sanırım 52

dün sevdiceğim baya geç geldi, o gelene kadar kitap okurum dedim ama sıkıldım sürekli oku oku.. 3 bölüm supernatural izledim iyi geldi

kuzumm benim mutluklar inşallah bir aksilik çıkmazsa cumartesi yanındayım

Evet akrep bebesi.
Inanmazdim ama burclara bazi ozellikleri siddetli sekilde tasiyor. :)
BEn sana atarim resmi irregal yollardan
bekliyorum bende akrebim biraz da teraziyim sanki. akrep burcu iyidir. güçlüdür diye düşünüyorum

Canımmmm çok güzel geçer günlerin umarım.Harika bir düğün arkasından hatika bir balayı geçir öyle gel

Face kısmını bilmiyoru ama çeşminin düğün fotosunu asmu gönderecek bana:)

Teşekkür ederim
Acaba Y yesil_zeytin_ bana da gönderir mi?
asmu gönderir size. ama asmu ne dedi? kitap karşılığında dedi cesmiyle kırışcaz kitapları

Gecmis olsun kizlar.
Bugun ben de cok kotu oldum. Bacaklarima feci sekilde kramp girdi. Bi an bacaklarim tersine donecek sandim. O derece.
Ugultulu Tepeler syf. 306 dayim. Yarin bitiririm buyuk ihtimal. Bu kitap benim psikolojimi bozdu.
geçmiş olsun. havalardan sanırım.mevsim geçişleri. dikkat et kuzum

Günaydınlar, hayırlı cumalar kızlar
@cesmi_naz mutluluklar dilerim canım, her şey gönlünce olsun tadını çıkar her anın.
COLIN , Y yesil_zeytin_ loliss geçmiş olsun canlar kendinize iyi bakın havalar çok sıkıntılı bu aralar.

Yol hali sf 135 deyim güzel gidiyor, Nazan Bekiroğlu'nun şiirsel anlatımını özlemişim.

Supernaturali bende biriktirip izliyorum. Çok seviyorum 1 bölüm izleyince tadı damağımda kalıyor. Bu akşam yeni sezonu izleyeceğim bende. Ya adamlar nasıl oturtuyor karakterleri hepsi ayrı ayrı gözdem oluyor yahu.

ben 10. sezonda kalmıştım 1 sene izleyememiştim
geçenlerde geri döndüm çok şükür
11. sezon 10. bölümdeyim sanırım
beraber büyüdük onlarla resmen

Gecmis olsun kizlar.
Bugun ben de cok kotu oldum. Bacaklarima feci sekilde kramp girdi. Bi an bacaklarim tersine donecek sandim. O derece.
Ugultulu Tepeler syf. 306 dayim. Yarin bitiririm buyuk ihtimal. Bu kitap benim psikolojimi bozdu.
Kalsiyum mu eksik acaba?
Benimki de geç geldi kitabımı bitirdim.Sonra bi şarap açtım müzik dinledim yeni kitaba başlayamadım:)

Yeri gelmişken Havva'nın üç kızını bitirdim.Sonuyle ilgili bir sevdiğim bir de sevmediğim şey var.Olayların beklediğim gibi olmamasını sevdim.Kitapta bahsettiği skandalı sonunda öğreniyorsunuz ve o kısmın klişe olmaması sevdim ama bu olaydan bağımsız olarak sonu havada kalmış gibi geldi.Genel olarak kitabı beğendim ama bitişi yavan geldi bana.

biri verdi okumam için. duruyor hala. popüler diye hiç okuyasım yok

Sagolun kizlar. Kaslarim gücsuz malesef. Ondan oldu sanirim.
Ugultulu Tepeler bitti az once.
Cogunuz okumuşsunuzdur eminim bu kitabi.
Kotap cidden cok akici. Dili sade. Sıkıcılıga hic mahal vermeden yazilmis. Bir solukta yazilmis gibi. Ayni sekilde bir soluk da okutuyor kendini. Yalniz kitapta bahsi gecen aile ve kisiler cidden boğdu beni. Herkes kaba saba ve kufur ediyor. Ancak kitabin kahramaninin öldügü yeri okuyunca icim ferahladi. Genel olarak kitabi begendim. Kendini okutan kitaplari begenmemezlik edemem dogrusu
Bugun Çocuk Kalbi'ni okuyacagim. Vikitap da herkes okuyup cok begenmis. Kizima okutacagim. Oncesinde ben de okuyayim dedim. Umarim sever bu kitabi.

Selam kızlar
COLIN geçmiş olsun magnezyum eksikliği de olabilir benimde oluyor bazen
Kabuk adam sayfa 113
Simdi baktim bendee internetten brlirtilerine. Ama ben zaten hangi hastaligin belirtilerine baksam, hepsini kendimde goruyorum.
O yuzden "Aa evet bu olabilir" diyemiyorum. Bir ihtimal hastalik hastasi da olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…