Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Merhabalar yeni kitabim Annemi Bir Kez Daha Gorebilsem 332 sayfa.
Burda bir arkadas onermisti. adini unuttum ozur diliyorum.
Ben okudum bir ay once. Ama tavsiye ettim mi bilmiyorum. Kitap cok akici. Hayat hikayesi oldugu icin de dili basit ve de merak uyandirici. Amaa ben kitabi bitirince yazarin tamamen ticari amacla yazdigini dusuundum kitabi. Hoş bir miktar ticari kaygiyla yaziluyor her kitap ama hayat hikayelerinde bunu gormek beni uzuyor nedense.

BEn de hatirlayamadim ama gercek hayat hikayelerine ilgim var. Bakalim nasil iletleyecek.
Tesekkur ederim.

selam kızlar. kitap önerir misiniz ama böyle vıcık vıcık, ucuz romantizm kokan kitapları sevmiyorum. böyle akıcı, sürükleyici kitaplar arıyorum, mesela en son 1984 ü okudum ve inanılmaz sarsıldım. onun gibi sarsıcı ya da sürükleyici kitap önerilerinizi bekliyorum:)

Merhaba Fahrenheit 451 i oneririm.

Pal sokağı çocukları sayfa sayfa 120.
İyi geceler kızlar

günaydınlar
dün Toprak Ana'yı bitirdim, çok üzücüydü gözlerim doldu hep
David Burns'ün İyi Hissetmek kitabını bir ara kendimi kötü hissettiğimde okumaya başlamıştım yarısına kadar falan okumuştum, sonra ruh halim düzelince bırakmıştım
şimdi en baştan tekrar başlıcam, evde onu okurum
iş yerine Umberto Eco- Sıfır Sayı'yı getirdim

@_asmunikal_ Tatar Çölü daha gelmedi benim, istiyosan sen beni bekleme başla kuzum

Günaydın
Çalıkuşu'na başladım akşam, yıllar önce okumuştum tekrar okumak iyi gelecek
Hafif de hasta gibiyim üzerinize afiyet

_meLinDa_ çok fena di mi Toprak Ana
Bazen sebepsiz yere ağlamak istediğim oluyor açıp onu okuyorum, bana çok iyi geliyor ağlamak

_meLinDa_ çok fena di mi Toprak Ana
Bazen sebepsiz yere ağlamak istediğim oluyor açıp onu okuyorum, bana çok iyi geliyor ağlamak
insanlar ne acılar yaşıyorlar gör de ibret al demek için ideal bir kitap cidden
Allah kaldıramayacağın dert vermezmiş cidden, her şeye rağmen yine ayakta kaldı Tolganay

insanlar ne acılar yaşıyorlar gör de ibret al demek için ideal bir kitap cidden
Allah kaldıramayacağın dert vermezmiş cidden, her şeye rağmen yine ayakta kaldı Tolganay
Hani bi türkü var ya "mevla nice dert vermiş, beraber derman vermiş"
Ne kadar doğru aslında, en büyük acı bizimki zannediyoruz ama neler neler var
Rabbim bugünümüzü aratmasın

Çok geçmiş olsun canım
Sağ ol canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…