- 8 Eylül 2016
- 1.128
- 1.643
- 48
Bende daha fazla bekletmeden okuyayım en iyisi.Ya beni çok sardı çok merak ediyorum nasıl bitecek diye,boşuna bu kadar zaman bekletmişim kitabı ...
oku canım oku çok güzel bir kitap:)Bende daha fazla bekletmeden okuyayım en iyisi.
Ya beni çok sardı çok merak ediyorum nasıl bitecek diye,boşuna bu kadar zaman bekletmişim kitabı ...
Ben okudum bir ay once. Ama tavsiye ettim mi bilmiyorum. Kitap cok akici. Hayat hikayesi oldugu icin de dili basit ve de merak uyandirici. Amaa ben kitabi bitirince yazarin tamamen ticari amacla yazdigini dusuundum kitabi. Hoş bir miktar ticari kaygiyla yaziluyor her kitap ama hayat hikayelerinde bunu gormek beni uzuyor nedense.Merhabalar yeni kitabim Annemi Bir Kez Daha Gorebilsem 332 sayfa.
Burda bir arkadas onermisti. adini unuttum ozur diliyorum.
BEn de hatirlayamadim ama gercek hayat hikayelerine ilgim var. Bakalim nasil iletleyecek.Ben okudum bir ay once. Ama tavsiye ettim mi bilmiyorum. Kitap cok akici. Hayat hikayesi oldugu icin de dili basit ve de merak uyandirici. Amaa ben kitabi bitirince yazarin tamamen ticari amacla yazdigini dusuundum kitabi. Hoş bir miktar ticari kaygiyla yaziluyor her kitap ama hayat hikayelerinde bunu gormek beni uzuyor nedense.
Simdiden hayirli olsun bacim. Kizlar fi pi ci serisine basladimEvet yaa senden başka kimseler gelmiyor asmum
Merhaba Fahrenheit 451 i oneririm.selam kızlar. kitap önerir misiniz ama böyle vıcık vıcık, ucuz romantizm kokan kitapları sevmiyorum. böyle akıcı, sürükleyici kitaplar arıyorum, mesela en son 1984 ü okudum ve inanılmaz sarsıldım. onun gibi sarsıcı ya da sürükleyici kitap önerilerinizi bekliyorum:)
teşekkür ederim ona bakacağım:)Merhaba Fahrenheit 451 i oneririm.
insanlar ne acılar yaşıyorlar gör de ibret al demek için ideal bir kitap cidden_meLinDa_ çok fena di mi Toprak Ana
Bazen sebepsiz yere ağlamak istediğim oluyor açıp onu okuyorum, bana çok iyi geliyor ağlamak
Günaydın
Çalıkuşu'na başladım akşam, yıllar önce okumuştum tekrar okumak iyi gelecek
Hafif de hasta gibiyim üzerinize afiyet
Hani bi türkü var ya "mevla nice dert vermiş, beraber derman vermiş"insanlar ne acılar yaşıyorlar gör de ibret al demek için ideal bir kitap cidden
Allah kaldıramayacağın dert vermezmiş cidden, her şeye rağmen yine ayakta kaldı Tolganay
Sağ ol canım benimÇok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?