Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kitap beni de çok etkilemişti ağlamıştım okuduğumdaErken kalktım evin sessizliğinde kitabımı okudum 2 saati geçti ve bitirdim.
Boğazımdaki düğümle okuduğum bir kitaptı.
Çok etkiledi beni.
"Bu kentin ne çatısını aydınlatan ayları sayabilirsin,
Ne de duvarlarının gerisine gizlenen bin muhteşem güneşi."
O kitap beni de çok etkilemişti ağlamıştım okuduğumda
Bende alıp hemen okumak istiyorum inşallah çok merak ediyorumO kitap beni de çok etkilemişti ağlamıştım okuduğumda
Evet gerçekten okunması gereken bi kitapBende alıp hemen okumak istiyorum inşallah çok merak ediyorum
Ben var olan e kitaplarımı reader prestigio adlı uygulamadan okuyorumÖnerebileceğiniz ekitap uygulaması var mı?
E kitaplara nasıl ulaşabilirim peki? Aslında uygulamadan ziyade e kitap arıyorum desem daha doğru olur.Ben var olan e kitaplarımı reader prestigio adlı uygulamadan okuyorum
Satranç kitabını bulamadım o yüzden onu daha sonra okuyacağım. Onun yerine şimdilik John Boyne-Çizgili Pijamalı Çocuk yazar mısınız?kitapzede Kardeşimin Hikayesi bitti. Stefan Zweig - Satranç kitabına başlayacağım.
Bu arada kitap öneriniz varsa alabilirim..
Canım ben internett2n buluyorum arkadaşlarımdan falan istiyorum baya çok e kitap var bende. Bi site var isim verebiliyor muyuz bilmiyorum amaE kitaplara nasıl ulaşabilirim peki? Aslında uygulamadan ziyade e kitap arıyorum desem daha doğru olur.
Elektronik kitaptan önce, PDF dosyalarını ek bir program kullanmadan direkt olarak telefondan açıp, gece modunda okuyordum. Arka planı siyah yapıp, ışığını kısınca aşırı derecede göz yormuyordu. Google Play kitaplar bölümünde ücretsiz veya çok ucuza kitap ve dergiler oluyor. Telefondan okunabilecek formatta olduğu için rahat bir okuma sağlıyor. Ayrıca Kitap Oku (ücretsiz uygulama) diye bir telefon uygulaması var. İçinde birçok türde kitap yüklü. Oradan da okuma yapabiliyorsunuz ama istediğiniz dosyayı yükleyip okuma gibi bir seçeneği var mı bilmiyorum.Önerebileceğiniz ekitap uygulaması var mı?
İnternet üzerinden satış yapan bazı kitap sitelerinde satılan e kitaplar mevcut. Kitap okuyucunuzun formatına göre satın alım işlemi yapıyorsunuz. Arama motoruna istediğiniz kitabı PDF olarak aratırsanız yine karşınıza birçok seçenek çıkıyor. Elbette bunlar korsan, muhtemelen izinsiz kopya oluyor.E kitaplara nasıl ulaşabilirim peki? Aslında uygulamadan ziyade e kitap arıyorum desem daha doğru olur.
Bu dediğiniz uygulamada da mı izinsiz kopyalanıyor kitaplar?Elektronik kitaptan önce, PDF dosyalarını ek bir program kullanmadan direkt olarak telefondan açıp, gece modunda okuyordum. Arka planı siyah yapıp, ışığını kısınca aşırı derecede göz yormuyordu. Google Play kitaplar bölümünde ücretsiz veya çok ucuza kitap ve dergiler oluyor. Telefondan okunabilecek formatta olduğu için rahat bir okuma sağlıyor. Ayrıca Kitap Oku (ücretsiz uygulama) diye bir telefon uygulaması var. İçinde birçok türde kitap yüklü. Oradan da okuma yapabiliyorsunuz ama istediğiniz dosyayı yükleyip okuma gibi bir seçeneği var mı bilmiyorum.
Rica ederim. :)Bu dediğiniz uygulamada da mı izinsiz kopyalanıyor kitaplar?
Bu arada teşekkür ederim..
Ben de sizin gibiydim birkaç hafta öncesine kadar. Elime kitabı alıp alıp kaç defa bıraktım hatırlamıyorum bile. Ama ne zaman bu konudaki mesajları okudum, ben de katıldım o zaman eski isteğim yavaş yavaş geri gelmeye başladı. Konuda aktif olmak, paylaşımda bulunmak gerçekten olumlu olarak etkiliyormuş. Motivasyonunu arttırıyor insanın. Kusuruma bakmayın lütfen önceki mesajlardan hatırlayamadım sizi ama birbirimizle paylaşımda bulundukça eski isteğinizin geri geleceğini düşünüyorum.Deli gibi okurken bu pandemi beni tembel yaptı. Okuyamıyorum 3 aydır eskisi gibi. Oysaki kitap kurdu lakabını çok hakederdim. Nasıl canlandıracağım tekrar okuma hevesimi acaba
Çok teşekkür ederim bu başlığa ilk defa yazıyorum, ciddi anlamda çok severim okumayı. Saatlerimi ayırırım her gün. Ama bu pandeminin psikolojik boyutu beni çok etkiledi. Hiçbirşey yapamıyorum, mecburen ev toplaması temizlik yemek ve bunların dışında sadece yatıyorum öyle yatağımda. Eski halime dönmek istiyorum çok. Başaracağım inşallah. Yeni kitabımı elime alarak başlayayım.Ben de sizin gibiydim birkaç hafta öncesine kadar. Elime kitabı alıp alıp kaç defa bıraktım hatırlamıyorum bile. Ama ne zaman bu konudaki mesajları okudum, ben de katıldım o zaman eski isteğim yavaş yavaş geri gelmeye başladı. Konuda aktif olmak, paylaşımda bulunmak gerçekten olumlu olarak etkiliyormuş. Motivasyonunu arttırıyor insanın. Kusuruma bakmayın lütfen önceki mesajlardan hatırlayamadım sizi ama birbirimizle paylaşımda bulundukça eski isteğinizin geri geleceğini düşünüyorum.