Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kitapzede seni merak etmeye başladım umarım her şey yolundadır
Çok güzel, bende şimdi aynı kitabı okuyorum.İyi akşamlar.
Eski okuduklarımı unutuyorum bazen.
Simyacı elimde şimdi tekrar okumak istiyorum
Bayadır girmedi de kötü bir şey yoktur umarım diye merak ettim yaniGelir mutlaka
Çok güzel, bende şimdi aynı kitabı okuyorum.
Ben de simyacıyı yıllar sonra yeniden okumak isterim bu defa not tutarak ama
Bayadır girmedi de kötü bir şey yoktur umarım diye merak ettim yani
Okurken aa ne güzel söz deyip sonra aklımdan uçup giden öyle çok sözler oluyor ki . Halbuki üşenmeyip kalkıp bi kalem alsam altını çiziversem o bile kâfi. Not tutmak analiz ederek sindirerek okumak en güzeli aslında inşallah yapabilirizÇok güzel bakalım kim önce bitircek :)
Ya hiç aklıma gelmedi aslında ne güzel olur.
Çoluk çocuk tek odaklandığım vakit ayırmak oluyor not almak daha içimize sine sine okumak olur
Tüm seriyi okudunuz mu ben ilk iki kitabı okudum Devamını merak ediyorum. Heyecan verici tek solukluk kitaplardan.Ben de Ejderha Dövmeli kızı bitirdim bugün . Çok güzel bir kitaptı okumayan varsa tavsiye ederim kendim de neden şimdiye kadar okumadım diye üzüldüm:) devamındaki kitapları okumak için sabırsızlanıyorum ama sırada Ahmet Ümit'in istanbul hatırası kitabı var
Yok sadece ilk kitabı okudum diğer kitaplar da var e kitap olarak ama uzun süre telefona bakmış olmamak için bi e kitap okuyorum bi de normal kitaplardan Gerçekten çok güzel bir kitaptı 3 günde 490 sayfa okumuşum zaman buldukçaTüm seriyi okudunuz mu ben ilk iki kitabı okudum Devamını merak ediyorum. Heyecan verici tek solukluk kitaplardan.
kitapzede nerdesin
nerelerdesin bu arada yaa iyisindir inşallah kitapzede
Hoşgeldin :) Hedefini 20 yaptım istersen değiştiririz :)Ben de katılabilir miyim bu etkinliğe
Gördüm ve çok sevindim ben hala aynı yerdeyim :)kitapzede ❤ geldiğinde bitirdiğimi görünce mutlu olucaksın :)
Merhaba hoşgeldin katılmak istersen ilk sayfayı inceleyip tablo bilgilerini yazarak beni etiketleyebilirsin :)Çok teşekkür ederim bu başlığa ilk defa yazıyorum, ciddi anlamda çok severim okumayı. Saatlerimi ayırırım her gün. Ama bu pandeminin psikolojik boyutu beni çok etkiledi. Hiçbirşey yapamıyorum, mecburen ev toplaması temizlik yemek ve bunların dışında sadece yatıyorum öyle yatağımda. Eski halime dönmek istiyorum çok. Başaracağım inşallah. Yeni kitabımı elime alarak başlayayım.
Hedefine ilk ulaşansın harika tebrik ediyorum seni :)12. Kitabım ‘oyun oynama sanatı’ 208 sayfa bitti.
Hedef sayıma ulaştım artık kitap okumuyorum diyormuşum
Yeni kitabım Araba Sevdası
kitapzede seni merak etmeye başladım umarım her şey yolundadır
Öncelikle herkesi güncelledim yazanları ama yine de kontrol edin atlamış olmayım :)
Hoşgeldin :) Hedefini 20 yaptım istersen değiştiririz :)
Gördüm ve çok sevindim ben hala aynı yerdeyim :)
Merhaba hoşgeldin katılmak istersen ilk sayfayı inceleyip tablo bilgilerini yazarak beni etiketleyebilirsin :)
Hedefine ilk ulaşansın harika tebrik ediyorum seni :)
Hepiniz öyle tatlısınız kii sizi merak ettirdiğim için üzgünüm. Bir süredir yoktum bazılarıız az çok biliyor sağlıkçıyım bu ara biraz işler yoğundu hem iş hem özel hayat yoğunluğum vardı o yüzden gelemedim ve okuyamama durumum devam ediyor bu açıdan da mahcubum kendime ama burda olmak her şekilde iyi geliyor :)
Hoşgeldin özlemişiz bildirimlerini görmeyi :)Öncelikle herkesi güncelledim yazanları ama yine de kontrol edin atlamış olmayım :)
Hoşgeldin :) Hedefini 20 yaptım istersen değiştiririz :)
Gördüm ve çok sevindim ben hala aynı yerdeyim :)
Merhaba hoşgeldin katılmak istersen ilk sayfayı inceleyip tablo bilgilerini yazarak beni etiketleyebilirsin :)
Hedefine ilk ulaşansın harika tebrik ediyorum seni :)
Hepiniz öyle tatlısınız kii sizi merak ettirdiğim için üzgünüm. Bir süredir yoktum bazılarıız az çok biliyor sağlıkçıyım bu ara biraz işler yoğundu hem iş hem özel hayat yoğunluğum vardı o yüzden gelemedim ve okuyamama durumum devam ediyor bu açıdan da mahcubum kendime ama burda olmak her şekilde iyi geliyor :)
Sanırım evlenince bir nebze girer :) Bu dönemde nişanlı olmak çok zor :)Hoşgeldin ne mahcubiyeti olur mu ya en zor sizin işiniz.
Şu özel hayatta bi yoluna girdi mi inşallah bende senin adına mutlu olucam.
Hoşgeldin özlemişiz bildirimlerini görmeyi :)
Doğru oldu mu şimdi :) Bende özledimmmBu arada benim 13. Kitabım aşkın kırk kuralı değil, senden önce ben. Bitti:) aşkın kırk kuralını saymıyorum o kitap değildi. Alıntıydı. 14. Kitabımda imamın manken kızı kitapzede
Böyle olsun önemli değil :)Sanırım evlenince bir nebze girer :) Bu dönemde nişanlı olmak çok zor :)
Doğru oldu mu şimdi :) Bende özledimmm