Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güncelledim bile :) Madem okumak dedik ben kitabımı alıp okuyayım biraz bende bu sene yavasladımkitapzede canım yeni kitabıma başladım
Ahmet Hamdi TANPINAR - Saatleri Ayarlama Enstitüsü
50 kitap hedefim için çok yavaş ilerledim
Ama artık atağa geçme vaktiii
Nasıl kitap canım ? Gerçi yorumlamak için belki erkendir40 sayfa daha okudum 130 dayım
2-3 sayfalık konulara ayırmış başlık başlık gidiyorsun yani tek bir olay örgüsü yok hepsi farklı tasavvufi şeylere de değinmiş soyut yönü ağır basan bir kitap. Mücellâ yı okumuştum Nazan Bekiroğlu'ndan onda bi olay örgüsü vardı baştan sona bir romandı çok akıcıydı bu farklı olmuş yani. Yine de güzelNasıl kitap canım ? Gerçi yorumlamak için belki erkendir
Teşekkür ederim canım yorum için2-3 sayfalık konulara ayırmış başlık başlık gidiyorsun yani tek bir olay örgüsü yok hepsi farklı tasavvufi şeylere de değinmiş soyut yönü ağır basan bir kitap. Mücellâ yı okumuştum Nazan Bekiroğlu'ndan onda bi olay örgüsü vardı baştan sona bir romandı çok akıcıydı bu farklı olmuş yani. Yine de güzel
Bende Mücella kitabımı okumadım çok merak ediyorum2-3 sayfalık konulara ayırmış başlık başlık gidiyorsun yani tek bir olay örgüsü yok hepsi farklı tasavvufi şeylere de değinmiş soyut yönü ağır basan bir kitap. Mücellâ yı okumuştum Nazan Bekiroğlu'ndan onda bi olay örgüsü vardı baştan sona bir romandı çok akıcıydı bu farklı olmuş yani. Yine de güzel
Ne güzel bir kareBugün 25 sayfa okudum ilerleyen saatlerde biraz daha okurum belki. 90.sayfadayım kitap 223 sayfa
Mücellâ pembe dizi tadında bir kadının hayatını anlatırken arka fonda Türkiye tarihi ile ilgili de bilgi veriyor o açıdan çok beğendim ben. Tavsiye ederim sıcacık bir romanBende Mücella kitabımı okumadım çok merak ediyorum
Bunu da ekliyorum listemeMücellâ pembe dizi tadında bir kadının hayatını anlatırken arka fonda Türkiye tarihi ile ilgili de bilgi veriyor o açıdan çok beğendim ben. Tavsiye ederim sıcacık bir roman
Ben başka kitaba başladım. Semarkant bitti.Pc ye geçince tabloyu düzenleyeceğim
Bir solukta okuyacaksın benim en sevdiğim zweig kitabıBen başka kitaba başladım. Semarkant bitti.
Stefan Zweig - bilinmeyen bir kadının mektubu
Bir solukta okuyacaksın benim en sevdiğim zweig kitabı