Kitap Okuma Günlüğü 📚

Bugün 25 sayfa okudum ilerleyen saatlerde biraz daha okurum belki. 90.sayfadayım kitap 223 sayfa :KK9:

Eklentiler

• 20200428_135825.jpg
    20200428_135825.jpg
    134,4 KB · Görüntüleme: 30
Nasıl kitap canım ? Gerçi yorumlamak için belki erkendir
2-3 sayfalık konulara ayırmış başlık başlık gidiyorsun yani tek bir olay örgüsü yok hepsi farklı tasavvufi şeylere de değinmiş soyut yönü ağır basan bir kitap. Mücellâ yı okumuştum Nazan Bekiroğlu'ndan onda bi olay örgüsü vardı baştan sona bir romandı çok akıcıydı bu farklı olmuş yani. Yine de güzel 😊

2-3 sayfalık konulara ayırmış başlık başlık gidiyorsun yani tek bir olay örgüsü yok hepsi farklı tasavvufi şeylere de değinmiş soyut yönü ağır basan bir kitap. Mücellâ yı okumuştum Nazan Bekiroğlu'ndan onda bi olay örgüsü vardı baştan sona bir romandı çok akıcıydı bu farklı olmuş yani. Yine de güzel 😊
Teşekkür ederim canım yorum için
Listeme ekleyebilirim 🥰

Bende Mücella kitabımı okumadım çok merak ediyorum😊

Bende Mücella kitabımı okumadım çok merak ediyorum😊
Mücellâ pembe dizi tadında bir kadının hayatını anlatırken arka fonda Türkiye tarihi ile ilgili de bilgi veriyor o açıdan çok beğendim ben. Tavsiye ederim sıcacık bir roman🥰

Kafka- Dava 271 bitti.
11. Kitabım Mark Twain-Adem’le Havva’nın Güncesi

X