- 29 Ocak 2017
- 4.318
- 8.189
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabloda ayni yerde misin degisiklik yapacak miyim incim :)Merhabalar uzun zamandır yazamamıştım tekrardan başlıyorum
İyi toplum yoktur 20sayfa okundu
Hosgeldin :) bi arkadas okumuştu ama kimdi hatirlayamadim su anDaha önce görseymişim keşke :)
Şu anda Okuduğum kitap Oblomov. Okuyanlar var mı aranızda?
2020 hedefim: 40 kitap
Şu ana kadar 10 kitap okudum.
şu anda Körlük kitabını okuyorum ☺
Şimdi ilk sayfaya gittim geldim, kabul buyurursanız ben de burada olmak isterim.
Yıllık hedefim 50 kitap, Şu an 11. Kitabımı okuyorum, Gonçarov'dan Oblomov..
Mavi Lale
Hepiniz hoşgeldiniz nasıl sevindimm :) Ben epeydir okuyamıyorum dün sizin de gelmenizle okudum biraz bugün de akşama okıyacağım yine iyi ki geldiniz. Tablo da yerinizi aldınız :)Dün kitap okuyamadım. Hiç vakit bulamadım.
Ama gece kitap siparişi verdimm 8 tane
Hayatımda en sevindiğim andır kitap almak. Okumam gereken kitap listem var şuan evde ama daha da fazla olsun istiyorum
Bol okumalı günler bana
TabikiSelamlar, ben iki kitap birden okuyorum aslında çünkü gece yatarken okuyamıyorum normal baskı kitapları pdf okuyorum bir uygulama üzerinden.
Dün bir tane bitirdim yeni bir e kitaba başladım, Oblomov devam bir yandan.
Mehfam Neler aldın paylaşır mısın bizimle? Ben de çok çok severim kitap alışverişini.
Ermiş i okudum çok güzeldi. Beni her seferinde mahveden Halil Cibran alintisini paylasayim seninle.Tabiki
Senin suçun değil - Beyhan Budak
Ermiş - Halil Cibran
Raf Ömrü - Ali Ural
Kelimelerin Kalpleri - Sadık Yalsızuçanlar
Seninle Başlamadı - Mark Wolynn
Simyacı - Paulo Coelho
Aslında Herkes Haklı - Ali Lidar
Beni kör kuyularda- Hasan Ali Toptaş
Ermiş ve Simyacı kitaplarını okudum çok da severim. Hatta her ikisi de ara ara açıp tekrar okuduğum kitaplardan.Tabiki
Senin suçun değil - Beyhan Budak
Ermiş - Halil Cibran
Raf Ömrü - Ali Ural
Kelimelerin Kalpleri - Sadık Yalsızuçanlar
Seninle Başlamadı - Mark Wolynn
Simyacı - Paulo Coelho
Aslında Herkes Haklı - Ali Lidar
Beni kör kuyularda- Hasan Ali Toptaş
Çok çok muhteşem etkileyici satırlar.Ermiş i okudum çok güzeldi. Beni her seferinde mahveden Halil Cibran alintisini paylasayim seninle.
...
Dostum..
Göründüğüm gibi değilim. Görünüş sadece giydiğim bir elbisedir. Senin sorgularından beni, benim kayıtsızlığımdan seni koruyan, özenle örülmüş bir elbise. Benim içimdeki ‘ben’, dostum, sessizlik içinde oturur, sonsuzluğa dek kalacak orada, doyulmaz, erişilmez….
Ne söylediklerime inanmanı, ne de yaptıklarıma güvenmeni isterim- çünkü sözlerim senin aklından geçenlerin dile getirilmesinden, yaptıklarımsa umutlarının eylemleştirilmesinden başka bir şey değildir.’Rüzgar doğuya esiyor’ dediğin zaman ‘evet, doğuya esiyor’ derim: çünkü düşüncelerimin rüzgarda değil, deniz üzerinde dolaştığını bilesin istemem.
Denizlerde gezen düşüncelerimi anlayamazsın, zaten anlamanı da istemem. Bırak denizimle başbaşa kalayım.
Senin için gündüz olduğu zaman dostum, benim için gecedir: böyle olsa da ben yeşil tepelere değerek oynayan öyle vaktini, vadiden süzülen mor gölgeleri anlatırım; çünkü sen ne karanlığımın türkülerini duyabilir, ne de yıldızlara çarpan kanatlarımı görebilirsin-görmemenden, duymamandan hoşnudum ben. Bırak gecemle başbaşa kalayım.
Sen cennetine yükselirken ben cehennemime inerim- o zaman bile bu ulaşılmaz uçurumu ötesinden bana seslenirsin,’arkadaşım, yoldaşım’ ben de sana seslenirim, ‘yoldaşım, arkadaşım’-çünkü cehennemimi görmeni istemem. Alevler görüşünü yakacak, duman burnuna dolacaktı. Senin gelmeni istemeyecek kadar çok severim cehennemimi.Bırak, cehennemimle başbaşa kalayım.
Sen gerçeği, güzeli, doğruluğu seversin; ben de sen hoşnut olasın diye bunları sevmenin yerinde ve iyi olduğunu söylerim ama içimden senin sevgine gülerim. Gene de gülüşümü göresin istemem. Bırak kahkahalarımla başbaşa kalayım.
Dostum, sen iyi, ihtiyatlı, akıllısın; hayır sen eksiksizsin- ben de seninle ölçülü ve düşünerek konuşurum. Oysa ben deliyim. Ama gizliyorum deliliğimi. Bırak deliliğimle başbaşa kalayım.
Dostum, sen benim dostum değilsin, ama ben bunu sana nasıl anlatacağım? Benim yolum senin yolun değil, gene de birlikte yürüyoruz elele.
Teşekkür ederimErmiş ve Simyacı kitaplarını okudum çok da severim. Hatta her ikisi de ara ara açıp tekrar okuduğum kitaplardan.
Beni Kör Kuyularda kitabı da okuma listemde var, ben de alayım en kısa zamanda :)
Güzel günlerde oku
Bende bir arkadaşımın tavsiyesiyle bir kitabını okudumHasan Ali Toptaş’ın kitaplarını hiç okumadım. Ama şu sıralar çok karşıma çıkıyor. Ne dersiniz, okuma listeme ekleyeyim mi?
Bende sipariş verdim. Bakalım merakla bekliyorum.Hasan Ali Toptaş’ın kitaplarını hiç okumadım. Ama şu sıralar çok karşıma çıkıyor. Ne dersiniz, okuma listeme ekleyeyim mi?