Bu kitabı okuduktan sonra uzun süre kendime gelemeyip yeni bir kitaba geçememiştim
Annen yazıcaktım annem olmuş canım kusura bakmakitapzede annem nasıl oldu canım dizinin üstünde sorun olmadan durabiliyor mu, yürümesi düzeldi mi? Bu arada sen istediğin yere geçiş yapabildin mi? 10 gün gibi bir müddet onun için araştırma yapıcam, başvuru yapıcam demiştin. Açıklandı mı sonuçlar?
Annem daha iyi canim yuruyor ama ağrılar tam olarak geçmedi cok fazla ödem olduo da tansiyon ilaci yapmış onu bıraktı uzun sure is yapınca agrisi artıyor insallah daha iyi olur .. tesekkur ederim :)kitapzede annem nasıl oldu canım dizinin üstünde sorun olmadan durabiliyor mu, yürümesi düzeldi mi? Bu arada sen istediğin yere geçiş yapabildin mi? 10 gün gibi bir müddet onun için araştırma yapıcam, başvuru yapıcam demiştin. Açıklandı mı sonuçlar?
Umarım bu yıl bittiğinde o da bütün ağrılarından kurtulur.Annem daha iyi canim yuruyor ama ağrılar tam olarak geçmedi cok fazla ödem olduo da tansiyon ilaci yapmış onu bıraktı uzun sure is yapınca agrisi artıyor insallah daha iyi olur .. tesekkur ederim :)
Benim de yarin açıklanacak diyorlar bakalim stresle bekliyorum valla ...
Bu kitabı okuduktan sonra uzun süre kendime gelemeyip yeni bir kitaba geçememiştim
Sarsıcı gerçekten, bi paket peçeteyi yanında bulundurmanı tavsiye ederimElimdeki bitince ona geçicem genelde yorumları hep böyle
Ne güzel. İki çocukla kitap okumaya zaman ayırabilmek bile büyük bir şey :) Ben de bekarken çok okurdum. Şimdi ancak işe gidip gelirken :)Normalde daha çok okurdum ama Doğumdan sonra ara vermiştim. Hamileyken çok okudum şimdi 2 küçük çocuklar bu kadar oluyor :) teşekkür ederim motive oldum yarın elimdeki kitabı bitireceğim inşallah
Normalde daha çok okurdum ama Doğumdan sonra ara vermiştim. Hamileyken çok okudum şimdi 2 küçük çocuklar bu kadar oluyor :) teşekkür ederim motive oldum yarın elimdeki kitabı bitireceğim inşallah
Öyle valla, aynı cümleyi defalarca okumak zorunda kalıyorum bazenAynen çocuklarla olmuyor ses yetiyor zaten. Onlar uyudumu biz pert oluyoruz.
Okumaya okumaya köreliyor insan.