Kitap Okuma Günlüğü 📚

35 sayfa okudum. 284/324 az seçilen yol
İnşallah yarın bitirmek hedefim

Kur'an, İncil ve Tevrat'ın Sumer'deki Kökeni 45/125 Okunan sayfa sayısı: 15 Aralık ayı toplam: 363 sayfa
Dün işler çok yoğundu. Öğle tatilinde de çalışmak zorunda kaldım :/
Bugün daha fazla okuyacağım inşallah :)

40 sayfa okuyarak Dr. M. Scott Peck- Az Seçilen Yol’ u bitirdim.
Aralık ayı toplam: 214

Yeni kitabım Dr. Dana Suskind- Otuz Milyon Kelime

Arkadaşlar bir sure aktif olamayacagim cokkk bekledigim bir atama doneminin icine girmis bulunuyorum. Hepinizden dualarinizi bekliyorum cok stresli cok heyecanli cok endiseliyim biri dokunsa ağlayacak kadar da gerginim... şu süreç 7 8 güne bitecek insallah hayirlisi ile sonuçlanır

Arkadaşlar bir sure aktif olamayacagim cokkk bekledigim bir atama doneminin icine girmis bulunuyorum. Hepinizden dualarinizi bekliyorum cok stresli cok heyecanli cok endiseliyim biri dokunsa ağlayacak kadar da gerginim... şu süreç 7 8 güne bitecek insallah hayirlisi ile sonuçlanır
Ben de tercih yapicam inşallah hakkımızda hayırlısı olur dünden beri aşırı stresliyim

Umarım hayırlısı ile güzel sonuçlar alırsın. Her şey gönlünce olsun canım :)

Hayırlısı olsun, canım. Umarım istediğin gibi olur. İnşallah en iyi kapı açılır önünde canım. :KK68:
Dualarımız seninle. :dua:

X