- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.359
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin fıstık..Merhaba
Bende kitap okumaya basladim H M sayesinde Okudugum kitap Hakan Menguc "Kalbin Temizse Hikayen Mutlu Biter"
tesekkurler canim gun sonuna kdr kac sayfa okucayacagim bakalimHoşgeldin fıstık..
Kitab okumak şahane..
Devamini dilerim
Ben de tercih yapicam inşallah hakkımızda hayırlısı olur dünden beri aşırı stresliyimArkadaşlar bir sure aktif olamayacagim cokkk bekledigim bir atama doneminin icine girmis bulunuyorum. Hepinizden dualarinizi bekliyorum cok stresli cok heyecanli cok endiseliyim biri dokunsa ağlayacak kadar da gerginim... şu süreç 7 8 güne bitecek insallah hayirlisi ile sonuçlanır
Umarım hayırlısı ile güzel sonuçlar alırsın. Her şey gönlünce olsun canım :)Arkadaşlar bir sure aktif olamayacagim cokkk bekledigim bir atama doneminin icine girmis bulunuyorum. Hepinizden dualarinizi bekliyorum cok stresli cok heyecanli cok endiseliyim biri dokunsa ağlayacak kadar da gerginim... şu süreç 7 8 güne bitecek insallah hayirlisi ile sonuçlanır
Hayırlısı olsun, canım. Umarım istediğin gibi olur. İnşallah en iyi kapı açılır önünde canım.Arkadaşlar bir sure aktif olamayacagim cokkk bekledigim bir atama doneminin icine girmis bulunuyorum. Hepinizden dualarinizi bekliyorum cok stresli cok heyecanli cok endiseliyim biri dokunsa ağlayacak kadar da gerginim... şu süreç 7 8 güne bitecek insallah hayirlisi ile sonuçlanır