Nasıl burada var mı ay anlamadımBence yaratıcı canım. Bende eskiden hoşuma giden sözleri yazdığım bir defterim vardı. Bazen birilerine bir şey yazmak istersem. Direk oradan yazıyordum. Kitaba atıfta bulunarak. Yarın bakıcam bende bakalım burada var mı?
Buradaki kitapçılarda var mı diye bakıcam canım. İlgimi çekti. Kitap ajandasıNasıl burada var mı ay anlamadım
Sanmıyorum bir tek bu siteyi buldum yapan bulursan söyle ama :)Buradaki kitapçılarda var mı diye bakıcam canım. İlgimi çekti. Kitap ajandası
Tamam canım görürsem sana hemen haber vericem. Fotoğrafını çekip yollarım.Sanmıyorum bir tek bu siteyi buldum yapan bulursan söyle ama :)
Hoşgeldinn ne tür kitaplar seversin ona göre önereyimBende katılmak isterim bide önerdiğiniz kitablarıda yazsanız süper olur ❣
Romantik yada korku severim daha cokHoşgeldinn ne tür kitaplar seversin ona göre önereyimBen fantastik çok severim ama onun dışında da okurum tabi.
Sarah Jio - Yeşil Deniz KabuğuRomantik yada korku severim daha cok
Hep gelYarın bende bi kac paylaşcam ❣
Affedersiniz ya kpss ye odaklanmaya çalışmaktan kitap okumaya tembellik ettimKızlar uzun süredir yoksunuz buraları canlandıralım biraz nerdesiniizz
TUNA80 @meryemceeee4141 S selametle66 @Blossom77
ucukgenclik sen hep burdasın
Yeni kitabin ne :)Affedersiniz ya kpss ye odaklanmaya çalışmaktan kitap okumaya tembellik ettimaz önce 8 sayfa okudum
Yeni kitabıma ilk başladım
Fantastik deyince benim için her zaman 1 numara Harry Potter olurMerhaba Kızlar,
Uzun süredir yapmayı hep ihöal ettiğim bi şeyi hatırlattınız.Bi kitabı düzenli bi şekilde başından sonuna kadar okuyalı çok zaman oldu. Ama bunu grupla yapmak daha eğlenceli olabilir. Benim tarzım genelde fantastik şeyler. Bazen gündemi takip eden şeyler de okurdum. Beni yeniden okumaya başlatacak güzel önerilerinizi bekliyorum.
Ilk kitabın ve bildiriminle ekleyeceğim listeyeMerhaba Kızlar,
Uzun süredir yapmayı hep ihöal ettiğim bi şeyi hatırlattınız.Bi kitabı düzenli bi şekilde başından sonuna kadar okuyalı çok zaman oldu. Ama bunu grupla yapmak daha eğlenceli olabilir. Benim tarzım genelde fantastik şeyler. Bazen gündemi takip eden şeyler de okurdum. Beni yeniden okumaya başlatacak güzel önerilerinizi bekliyorum.
Cnm ben de okudum onları. Seri devam etseydi ne güzel olurdu.Fantastik deyince benim için her zaman 1 numara Harry Potter olur