- 24 Haziran 2015
- 6.160
- 20.201
Bence cok guzel bir soru olmuş.. az sonra bir kitap yorumumu yazayim sen de düşüncelerini paylas olur muKitabı yorumlamayı nasıl yapıyorsunuz kızlar . Bu konuda iyi olan arkadaşların bizi aydınlatmasını isterim .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence cok guzel bir soru olmuş.. az sonra bir kitap yorumumu yazayim sen de düşüncelerini paylas olur muKitabı yorumlamayı nasıl yapıyorsunuz kızlar . Bu konuda iyi olan arkadaşların bizi aydınlatmasını isterim .
Distopik bir kitap olan Otomatik Portakal benim için farklı bir kitaptı. Bir kere nadsat diliyle yazılmış çok çok fazla bir sokak jargonu vardı. Çok değişik farklı bir anlatım... Okurken gerçekten leş bir Alex buluyorsunuz karşınızda " N'aber seni ucuz, leş kokulu, toparlak patates kızartması yağ şişesi?"Kitabı yorumlamayı nasıl yapıyorsunuz kızlar . Bu konuda iyi olan arkadaşların bizi aydınlatmasını isterim .
Çok teşekkür ederim . Kitap okuduktan sonra bu şekilde şiir gibi anlatıma sahip olmak istiyorum . Derinlemesine olan konuları,duyguları vurgulamak o kitabı hissettirmek çok güzel bir olay. Bunun için nasıl bir çalışma yapmak lazım :) :)Distopik bir kitap olan Otomatik Portakal benim için farklı bir kitaptı. Bir kere nadsat diliyle yazılmış çok çok fazla bir sokak jargonu vardı. Çok değişik farklı bir anlatım... Okurken gerçekten leş bir Alex buluyorsunuz karşınızda " N'aber seni ucuz, leş kokulu, toparlak patates kızartması yağ şişesi?"
Ilk bölüm Alex'in yaptığı tecavüzlerle, ölçüsüz şiddet uygulamalarıyla, hırsızlık ve birçok içinizi sıkacak olaylarıyla geçiyor ve sonra Alex'in hapis, ıslah ve tahliye süreçlerini anlatıyor.
Ilk basta kızdığım hatta nefret ettiğim Alex şu cümlesi ile beni çok düşündürdü:
- Tanrının istediği iyilik mi yoksa iyiliği seçebilme şansına sahip olabilmek mi? Kötülüğü seçen biri gerçekte iyiliğe zorlanan birinden daha mı geçerli Tanrının gözünde?
Acaba gerçekten Alex'e acımışmıydım hala tam olarak bilemiyorum
Daha çok bir kitap yorumu olarak düşünebiliriz.
Kitap incelemelerini arastirabilirsin ve cokca inceleme okumak lazim :)Çok teşekkür ederim . Kitap okuduktan sonra bu şekilde şiir gibi anlatıma sahip olmak istiyorum . Derinlemesine olan konuları,duyguları vurgulamak o kitabı hissettirmek çok güzel bir olay. Bunun için nasıl bir çalışma yapmak lazım :) :)
Evet onu yapıyorum ama yeterli olmuyor biraz kendime güvenmeliyim sanırımKitap incelemelerini arastirabilirsin ve cokca inceleme okumak lazim :)
Listeye ekleyecegim pc ye gecince :)bugün 44 sayfa okuyarak Evrenin İlahi Dili'ni bitirdim.
Kızlar uzun süredir yoksunuz buraları canlandıralım biraz nerdesiniizz
TUNA80 meryemceeee4141 S selametle66 Bloss
ucukgenclik sen hep burdasın
Susanna Tamaro- Her Sözcük Bir TohumdurKızlar hepinizi ilk sayfaya etiketledim artık sayfa sayılarını toplayarak gideceğim ve kaç kitap okuduğumuzla ilgili tablo yapacağım herkes okuduğu kitabın adını bildirebilir mi ?
Yeni kural ayda 150 sayfadan az okuyan üye ilk ay uyarılır ikinci ay çıkarılır günde 5 sayfa ayda 150 eder çok zor değil kızlar
ben de öyle düşündüm :)Susanna Tamaro- Her Sözcük Bir Tohumdur
Şuan okuduğum kitabım canım. Teşvik etmek için güzel bir fikir olmuş.
Doğru söylüyorsun canım okumaya devamKızlar uzun süredir yoksunuz buraları canlandıralım biraz nerdesiniizz
TUNA80 meryemceeee4141 S selametle66 Bloss
ucukgenclik sen hep burdasın
Çok güzel gözüküyor. Ben çok beğendim. Aklına geldi bir şey bakıcan hemen kendi fikirlerinden oluşan notların mükemmel bir arşiv olur.Geçenlerde bahsettiğim kitap ajandası. Sanırım kendime yılbaşı hediyesi olarak alacağım Eki Görüntüle 2547412 Eki Görüntüle 2547413 Eki Görüntüle 2547414
Evet kitap incelesi yapabiliriz orda mesela :)Çok güzel gözüküyor. Ben çok beğendim. Aklına geldi bir şey bakıcan hemen kendi fikirlerinden oluşan notların mükemmel bir arşiv olur.
Aynen bence mükemmel bir fikir. Düşünen ve oluşturan kimse okumayı çok seviyor olmalı.Evet kitap incelesi yapabiliriz orda mesela :)
Bence yaratıcı canım. Bende eskiden hoşuma giden sözleri yazdığım bir defterim vardı. Bazen birilerine bir şey yazmak istersem. Direk oradan yazıyordum. Kitaba atıfta bulunarak. Yarın bakıcam bende bakalım burada var mı?Benim bir kitap sayfam da var instagramda ama bu elinin altında çok daha özel farklı geldi bana ucukgenclik :)