Kitap Okuma Günlüğü 📚

Kızlar hepinizi ilk sayfaya etiketledim artık sayfa sayılarını toplayarak gideceğim ve kaç kitap okuduğumuzla ilgili tablo yapacağım herkes okuduğu kitabın adını bildirebilir mi ?

Yeni kural ayda 150 sayfadan az okuyan üye ilk ay uyarılır ikinci ay çıkarılır günde 5 sayfa ayda 150 eder çok zor değil kızlar :KK200:
harika bir fikir :KK200:

Hangi kitap merak ettim

John Verdon - Şeytanı Uyandırma
Merak ettiğim bir kitap eskiden araştırma yaparken gözüme çarpmıştı. Beğenenleri, güzel olduğunu yazanları nette görünce benimde okumam gerektiğini düşündüm. Belki hiç sevmeyedebilirim. Şeytanın çırağını hiç sevmemiştim. Onu da nette övenler olmuştu hatta filmini yaptılar diye okumuştum öyle merak salmıştım ama hüsrana uğradım.

John Verdon - Şeytanı Uyandırma
Merak ettiğim bir kitap eskiden araştırma yaparken gözüme çarpmıştı. Beğenenleri, güzel olduğunu yazanları nette görünce benimde okumam gerektiğini düşündüm. Belki hiç sevmeyedebilirim. Şeytanın çırağını hiç sevmemiştim. Onu da nette övenler olmuştu hatta filmini yaptılar diye okumuştum öyle merak salmıştım ama hüsrana uğradım.
Yazarin bütün kitaplarını zevkle okudum, kitapları çok akıcı ilerliyor beğenirsiniz.

X