Kitap Okuma Günlüğü 📚

Bence yaratıcı canım. Bende eskiden hoşuma giden sözleri yazdığım bir defterim vardı. Bazen birilerine bir şey yazmak istersem. Direk oradan yazıyordum. Kitaba atıfta bulunarak. Yarın bakıcam bende bakalım burada var mı?
Nasıl burada var mı ay anlamadım o_O

Merhaba Kızlar,
Uzun süredir yapmayı hep ihöal ettiğim bi şeyi hatırlattınız. :dua:Bi kitabı düzenli bi şekilde başından sonuna kadar okuyalı çok zaman oldu. Ama bunu grupla yapmak daha eğlenceli olabilir. Benim tarzım genelde fantastik şeyler.:KK55: Bazen gündemi takip eden şeyler de okurdum. Beni yeniden okumaya başlatacak güzel önerilerinizi bekliyorum.:KK200:

Merhaba Kızlar,
Uzun süredir yapmayı hep ihöal ettiğim bi şeyi hatırlattınız. :dua:Bi kitabı düzenli bi şekilde başından sonuna kadar okuyalı çok zaman oldu. Ama bunu grupla yapmak daha eğlenceli olabilir. Benim tarzım genelde fantastik şeyler.:KK55: Bazen gündemi takip eden şeyler de okurdum. Beni yeniden okumaya başlatacak güzel önerilerinizi bekliyorum.:KK200:
Fantastik deyince benim için her zaman 1 numara Harry Potter olur 😍🥰

Merhaba Kızlar,
Ilk kitabın ve bildiriminle ekleyeceğim listeye😊

X