Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Almak istediğiniz özel bir yayınevi var mı? Ben set kitap alacaksam D&R 'dan alıyorum. Nette dünya klasikleri set yazarsanız. Bu şekilde de bulabilirsiniz. Çevirene göre kitapların sayfa sayısı değişiyor sadece fakat bunun nedenini bende bilmiyorum.Arkadaşlar ben dünya klasiklerini okumadım başlamak istiyorum hazır sınavlarım bitmişken . Söylerken de üzülüyorum ama .. Toplu olarak alabileceğim bir yer var mı dünya klasiklerini ?
Kitap magazalarindan toplu kitap almak pahalı oluyor internetten siparis verebilirsin ya da fuarlari takip edip ordan set kitap almak cok uyguna geliyorArkadaşlar ben dünya klasiklerini okumadım başlamak istiyorum hazır sınavlarım bitmişken . Söylerken de üzülüyorum ama .. Toplu olarak alabileceğim bir yer var mı dünya klasiklerini ?
O durum bende de var bugün bitiricem seni diyorum. Bir başlıyor saçmalamaya 3. sayfadan sonra akşam okurum diyorum.Günaydınlar.
16 Ekim:10 sayfa
Elimdeki kitabımı bitirebilirsem daha hızlı okuyacağımı düşünüyorum.
Kitabı bitirebilmek için kendimle savaş verdim ve sonunda bitti.
156 sayfa bitti ama benim gözlerde sulandı. Kitabın bitmesi mi üzdü yoksa hikaye mi üzdü bende çözemedim kendimi belki de ağlayasım vardı kitabı bahane ediyorumdu.
Tess Gerritsen-Diriliş , polisiye roman seviyorsanız tavsiye ederim.
Bugun sayfa sayina 156 ekliyorum doğru degil mi?Aralık ayında yds'ye girmeyi planlıyorum. Bundan sonra İngilizce kitaplara başlıycam. Yüksek ihtimalle okuma hızım anlayarak okursam 3 4 sayfa. Sadece cümle yapısı cümle içindeki yerlerini görme açısından olursa 20 25 sayfa arası olur diye düşünüyorum.
Doğru canım. Geceden beri bitirmek için okudum. Sınav başvurusunuda dün gece 22.58' de yaptım. 24 saatte planlarımı değiştirdim. Rekoru kaptırmamak için okumayı bırakmam canım.Bugun sayfa sayina 156 ekliyorum doğru degil mi?
Sınavda başarılar diliyorum yine okudukca eklersin
Ekledim harikasınDoğru canım. Geceden beri bitirmek için okudum. Sınav başvurusunuda dün gece 22.58' de yaptım. 24 saatte planlarımı değiştirdim. Rekoru kaptırmamak için okumayı bırakmam canım.
Kesinlikle mağazalardan değil internetten toplu sipariş verin fiyat aşırı fark ediyor.Ben idefix den alıyorum devamlı şuana kadar bir sorun yaşamadım.Arkadaşlar ben dünya klasiklerini okumadım başlamak istiyorum hazır sınavlarım bitmişken . Söylerken de üzülüyorum ama .. Toplu olarak alabileceğim bir yer var mı dünya klasiklerini ?
Teşekkür ederim, canım. Bizim için emek veren sensin o yüzden harika olan sensin.Ekledim harikasın
Kitap bi alışkanlık başlayınca birakmak vicdan yaptırıyor:)Ben gene dayanamadım ve ince bir deneme kitabı aldım.
Susanna Tamaro-Her Sözcük Bir Tohumdur adlı eserine başladım.
19 ekim tarihinde 20 sayfa okudum.
Aliriz tabi ki bildirimlerinle gel bekleriz her zaman :)Merhaba
Beni de aranıza alabilir misiniz? ❤
bülent garidiyanoğlu evrenin ilahi dilini okuyorum
Bugün bu saate kadar okuyamadım
Ama yatmadan mutlaka okumuş olacağım
Çok teşekkür ederimAliriz tabi ki bildirimlerinle gel bekleriz her zaman :)
Readingslump bana da olmuştuÇok teşekkür ederim❤
ne kadar güzel bir grup
Okunmayı bekleyen bir sürü kitabım var
Bir ara okuyamama hastalığına yakalanmış gibiydim resmen
Sürekli alıyordum
Ama asla okumaya başlayamıyordum
Şimdi sizler bana heves oldunuz yeniden devam etmek istiyorum
Aynen canım bırakamadım vallaKitap bi alışkanlık başlayınca birakmak vicdan yaptırıyor:)