- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.098
Ben de bugün 54 sayfa ile kırdımBugünlük 56 sayfa ile bu haftaki rekorumu kırmış bulunmaktayım.
Hiç duymadım canım. Meraklandım bende.Ben de bugün 54 sayfa ile kırdımVe yeni kitaba başlıyorum Anne Frank'ın Hatıra Defteri. Aranızda okuyan var mı ?
Güzele benziyor biraz ilerlesin yorumumu yapacağım :)Hiç duymadım canım. Meraklandım bende.
Canım bunu eklememişsin. Bende hesaplarken fark ettim. Nerede yazmayı unuttum derken gördüm listede.33 sayfa daha bitti
Lisedeyken okumuş bayağı etkilenmiştim.Ben de bugün 54 sayfa ile kırdımVe yeni kitaba başlıyorum Anne Frank'ın Hatıra Defteri. Aranızda okuyan var mı ?
Bunu nereye eklemem lazim onu da yazabilir misin atlamisimCanım bunu eklememişsin. Bende hesaplarken fark ettim. Nerede yazmayı unuttum derken gördüm listede.
Fuarlara bende bayılıyorum geçtiğimiz yıl izmir'deki fuara gitmiştik cebimdeki bütün parayı vermiştim otobüs biletimi babamı arayıp aldırmıştım. Çok şanslısın şuan. Yeni mis kokulu kitaplar. Senden daha çok heyecan yaptım canım.Kizlar ben yogunum bu ara ama siz yazin ekleyecegim listeye :)
Bunu nereye eklemem lazim onu da yazabilir misin atlamisim
Dun kitap fuarina gittim cok guzel kitaplar aldim indirimliydi 10 tane kitap aldim kendime
Evett cok guzel bi heyecanFuarlara bende bayılıyorum geçtiğimiz yıl izmir'deki fuara gitmiştik cebimdeki bütün parayı vermiştim otobüs biletimi babamı arayıp aldırmıştım. Çok şanslısın şuan. Yeni mis kokulu kitaplar. Senden daha çok heyecan yaptım canım.
Salı günüydü sanırım canım istersen perşembe günüdü yazabilirsin. Aynı gün ikinci kez yazmıştım çünkü birini sabaha karşı okumuştum yazdım birini de gün içinde okumuştum akşam yazmıştım.
İyi ol sen canım. Umarım yorgunlukların yoğunluğun çabuk geçer sende biraz dinlenir, rahatlarsın.
Suç bende kuzum aynı gün ikinci kez okumaya vaktim olmaz dedim yazdım o gün bir daha okuyasım geldi. Şimdide bir kaç gündür toplam 10 sayfa okumamışımdır. Sana yazdığımda 289'unca sayfaya gelmiştim. Kaldığım sayfayı hesaplayarak yazıyorum.Evett cok guzel bi heyecanben uygun olunca ekleyecegim herhangi bir gune de +33 eklesem olur zaten niye sordum ki :)))
Keyifli okumalar :)Benim yoğun ders çalışmam gerekiyor ama biraz ince bir kitap aldım, Maksim Gorki’den yatmadan önce bi 5 sayfa okuyacağım.