- 29 Ağustos 2019
- 655
- 1.359
- 31
Sağol canımGeçmiş olsun canım havalar geçiş döneminde dikkat etmeliyiz hepimiz sağlık önemli
Merhabalar. Kabul ederseniz bende katılmak isterim.
Ne tarzdan koşlanıyorsun?Bende kitap alcam önerceginiz kitaplar varmı acaba
İnşallah çabuk geçer bu döneminBu aralar çok bunaldım kızlar iş ortamı beni çok fazla sıkıyor izne ayrılmak istiyorum ama hiç izin alacak zaman degil şu içimi bunaltan zamanlar bir geçse.. okumalarimi etkiliyor bu süreç
Genelde roman okurum aşk romanları falan dünya klasıkleride okudum elimde kitap kalmadı tekrar kitap alcam öyle okudugumu tekrar okumayı hiç sevmemNe tarzdan koşlanıyorsun?
Koşlanıyosun yazmışım yaaGenelde roman okurum aşk romanları falan dünya klasıkleride okudum elimde kitap kalmadı tekrar kitap alcam öyle okudugumu tekrar okumayı hiç sevmem
Ben polisiye romanlardan Michael Connely, Tess Gerritsen. Gençlik romanı dersen Cem Şancı, V.C. Andrews. Irvın D. Yallom psikolojik seversen önerebilceğim yazarlar.Genelde roman okurum aşk romanları falan dünya klasıkleride okudum elimde kitap kalmadı tekrar kitap alcam öyle okudugumu tekrar okumayı hiç sevmem
Teşekkür ederimİnşallah çabuk geçer bu dönemin
Ellerine sağlık canım. İzin isteme olayını halledebildin mi? Kafam çok dağınık demiştin geçen gün umarım bugün daha iyisindir.Teşekkür ederimİlk sayfa güncellenmiştir @TUNA80 hoşgeldin tekrar
Yok hala aynı malesef. İzin annemin ameliyat durumu var o zaman için alamıyorum tekrar alamam şimdi alırsam diye. Yoksa uzaklaşmaya çok ihtiyacım var iş ortamından.Ellerine sağlık canım. İzin isteme olayını halledebildin mi? Kafam çok dağınık demiştin geçen gün umarım bugün daha iyisindir.
Geçmiş olsun canım. O zaman seni bu gece mutlu edecek bir haber alırsın ve her şeyi unutursun bir gece bile olsa.Yok hala aynı malesef. İzin annemin ameliyat durumu var o zaman için alamıyorum tekrar alamam şimdi alırsam diye. Yoksa uzaklaşmaya çok ihtiyacım var iş ortamından.
Okudum ya gerçekten onlardan da skldım yabancı Türk fark etmezKoşlanıyosun yazmışım yaa
Yabancı yazarlarmı türkmü yada fark etmiyomu? okumadıysan kahraman tazeoğlunu şiddetle tavsiye ederim