Kitap Okuma Günlüğü 📚

Canım tasinacagim,ev topluyorum okuyamadigim için yazmadımbir iki haftaya düzene girer ve ben de okuma maratonuma başlarım diye umut etmekteyim evi tutali çok zaman oldu ama içindekini çıkmasını beklediğim için ne tam toplanabildim ne de birakabildim

Sophie'nin dünyası bitti, Faust okuyorum şu an sayfa 65 deyim

Canim okullar acildi, bir suru kosturmaca derken ,hic elime kitap alamiyorum ama bu mesajin ile, simdi uyumadan okucagim az da olsa..

Buralardayım ama hala karamazov kardeşleri okuyorum

Buralardayım ama hala karamazov kardeşleri okuyorum
Keyifli okumalar arada hatırlatın kendinizi :)

Selam, bu pazar kpss var. Ondan sonra aktif olacağımı umuyorum.

Herkese merhaba hanımlar neler okuyorsunuz ben pazardan beridir okuma işini çok aksattım kendimi belgesellere vurdum ama bu akşamdan itibaren başlıyorum eski tempoma.

Aynı kitaba devam ediyorum. Seninle Başlamadı. Eşim bugün dönüyor. Tabiki boş dönmesin dedim idefix ten 10 kitap daha aldım. Bol okumalı günlerimiz olsun.

Günaydınn kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz ? Ben yarın çalışacağım bu haftaki hedefim tutmasa da okuduğum kitabı en azından bugün bitirmeyi planlıyorum.
Sana çok kolay gelsin. Bugünümüze bim şükür. Bende kitabımı bitireceğim inşallah bu hafta. Belki yeni kitaba bile başlarım.

İyi seni gördüğüme sevindim.
Bitirdin mi ?

kitapzede bugünden yazmak istedim. Muhayyelat'a bu hafta da devam ediyorum. Yarın KPSS var malum Birkaç gündür elime alamadım kitabı. Sınavdan sonra bir düzen oturturum diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…