Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Angela’nın külleri bitti. Yeşilin kızı anne bitti. Fareler ve insanlar a başladım. Türkiyeden evime döndüm. Eve geldik üç saat sonra kp ölüm haberi geldi. Eşim tekrar Türkiye’ye döndü. Kp ri iyi gördüğümüze sevinmiştik. Eşim içim rahat dönüyorum dedi hatta. Biz döndürüyoruz diye üzülüyordu kp. Ölüm her an yanımızda. Yaş kaç olursa olsun. Çok takip edemedim. Bundan sonra ederim eşim dönsün. Kitap okuma etkinliğinde katılırım.
İyi geceler, herkese merhaba :)
Son iki-üç gündür özellikle akşamları çok iyi okuma yapabiliyorum. Bugün Atinalıların Devleti'ni bitirdim. Aristoteles papirüslere M.Ö. 595 ile M.Ö. 402 yılları arasında yaşamış devlet yöneticilerinin tutumlarını, yaptıkları uygulamaları, yaşantılarını aktarmış. Okurken taa o zamanlardaki ilkel de olsa uygulanan demokrasiyi gördüm. Zaten Aristoteles en iyi yönetim şeklinin demokrasi olduğunu yüzyıllar öncesi söylemiş. Sanırım böyle düşünmesine yaşadığı dönemin onu etkilemesi, örnek olması da etken.
25. kitaba da başladım. Yaşlı Adam ve Deniz- Ernest Hemingway. Daha 75. sayfasındayım. kitapzede güncelleyebilirseniz sevinirim. Hedefi 5 kitap daha arttırıp 30 yapalım şimdilik. Duruma göre tekrar ayarlarız.
Aynı kitaba devam ediyorum. Çok istediğim halde elime kitap alamıyorum. Şimdi bir 10 sy okusam o bile yeter.
İyi pazarlar.
Aynı kitaba devam ediyorum. Bi anda bitirecek Bi kitap değil de sindirerek ve öğrenerek okunacak Bi kitap.
Bu arada 2 kitap daha okudum
25. Daniel Keyes-Algernon'a Çiçekler
26. John Steinbeck-inci
kitapzede
Hepinize keyifli okumalar ben de Benjamin Button'in Tuhaf Hikayesi' ni bitirdim ve bugün Olalla - Robert Louis Stevenson kitabına başlayacağım. Benjamin Button çok keyifliydi tavsiye ederim bir solukta bitiyor zaten :)Gece bildirim yaptıktan sonra dayanamadım 2 ye kadar oturup kitabı bitirdim. 130 sayfalık bir kitaptı zaten. Sonu beni duygulandırdı, üzüldüm yaşlı denizciye.
kitapzede 26. kitap Giritli Ali Aziz Efendi- Muhayyelat. Osmanlı ve Türk edebiyatının ilk fantastik eseri olma özelliğini taşıyormuş. Heyecanlı ve meraklıyım. Yemek ve temizlik yapıp okumaya başlayacağım.
Benim elimdeki kitap çok az kaldı. İkinci bir kitaba başladım arada. 30 milyon kelime.Kızlar ben işlerden dolayı yokum bazılarınız gerçekten aktif kullanıyor burayı sizlerde gelin istiyorum az çok takipten yazanlardan biliyorum ama epeydir görmediklerimi etiketleyeyim gelmeyenleri listeden alalım :)
S Suskunhanim
rosebatum
Melegimkorusun
pearlweed
Bonus
pammuk prensess
K kahvemsi mutluluk
Pipet
memurhanim
decemBer
M muallime1134
birkartanesiii
Oriana
Yawrukush
Umay-
Levaiz
nil peri
A Arrietty_
B Burcuelif26
Z zeLina
@_Vera_
Merhaba,Kızlar ben işlerden dolayı yokum bazılarınız gerçekten aktif kullanıyor burayı sizlerde gelin istiyorum az çok takipten yazanlardan biliyorum ama epeydir görmediklerimi etiketleyeyim gelmeyenleri listeden alalım :)
S Suskunhanim
rosebatum
Melegimkorusun
pearlweed
Bonus
pammuk prensess
K kahvemsi mutluluk
Pipet
memurhanim
decemBer
M muallime1134
birkartanesiii
Oriana
Yawrukush
Umay-
Levaiz
nil peri
A Arrietty_
B Burcuelif26
Z zeLina
@_Vera_
Ben unutuyorum bildirim konusunu hep♀Kızlar ben işlerden dolayı yokum bazılarınız gerçekten aktif kullanıyor burayı sizlerde gelin istiyorum az çok takipten yazanlardan biliyorum ama epeydir görmediklerimi etiketleyeyim gelmeyenleri listeden alalım :)
S Suskunhanim
rosebatum
Melegimkorusun
pearlweed
Bonus
pammuk prensess
K kahvemsi mutluluk
Pipet
memurhanim
decemBer
M muallime1134
birkartanesiii
Oriana
Yawrukush
Umay-
Levaiz
nil peri
A Arrietty_
B Burcuelif26
Z zeLina
@_Vera_
Önceki kitap bitti sanırım :)Ben unutuyorum bildirim konusunu hep
Yeşilin Kızı Anne bugün başlandı ve bitmek üzere:)
Evet hatta arada 2 kitap daha bitti onları yazamadım:)Önceki kitap bitti sanırım :)
Merhaba son kitabıma devam edıyorum hala bu sıra okumak ıcın pek fırsat bulamadım cunkü başak sayan’ın nigahtar isimli kitabıydı kitapzedeKızlar ben işlerden dolayı yokum bazılarınız gerçekten aktif kullanıyor burayı sizlerde gelin istiyorum az çok takipten yazanlardan biliyorum ama epeydir görmediklerimi etiketleyeyim gelmeyenleri listeden alalım :)
S Suskunhanim
rosebatum
Melegimkorusun
pearlweed
Bonus
pammuk prensess
K kahvemsi mutluluk
Pipet
memurhanim
decemBer
M muallime1134
birkartanesiii