Kitap Okuma Günlüğü 📚

Şu saat itibarı ile Fareler ve insanlar adlı kitabım bitmiştir. İnce bir kitaptı. Oldukçada akıcıydı. Kitabı beğendim karmaşık duygular hissettirdi sonu.
Yeni kitabım Seninle Başlamadı. Bugün başlıyorum. Yavaş yavaş sindirerek okuyacağım bir kitap. Belki bi ikinci kitaba daha başlarım. Karar verirsem.

Gece bildirim yaptıktan sonra dayanamadım 2 ye kadar oturup kitabı bitirdim. 130 sayfalık bir kitaptı zaten. Sonu beni duygulandırdı, üzüldüm yaşlı denizciye.
kitapzede 26. kitap Giritli Ali Aziz Efendi- Muhayyelat. Osmanlı ve Türk edebiyatının ilk fantastik eseri olma özelliğini taşıyormuş. Heyecanlı ve meraklıyım. Yemek ve temizlik yapıp okumaya başlayacağım.

Aynı kitaba devam ediyorum. Çok istediğim halde elime kitap alamıyorum. Şimdi bir 10 sy okusam o bile yeter.
Hepinize keyifli okumalar ben de Benjamin Button'in Tuhaf Hikayesi' ni bitirdim ve bugün Olalla - Robert Louis Stevenson kitabına başlayacağım. Benjamin Button çok keyifliydi tavsiye ederim bir solukta bitiyor zaten :)

Benim elimdeki kitap çok az kaldı. İkinci bir kitaba başladım arada. 30 milyon kelime.
Ben işe başladım. Düzene alışamadım henüz. Arada bir kaç gün okuyamadım. Düzeni oturtayım daha aktif olacağım inşallah

Merhaba,
Şu an okuduğum bir kitap yok elimde okunacak kitabım kalmadı haftaici alıp başlayacağım.
Buraya bildirimde beridir 4 kitap daha okudum.
Debbie macomberin
Deniz feneri yolu
Bir Dilekle başladı Hersey
Bahçemde yeşeren umutlar
Pelikan Çikmazi

Ben unutuyorum bildirim konusunu hep‍♀
Yeşilin Kızı Anne bugün başlandı ve bitmek üzere:)

Merhaba son kitabıma devam edıyorum hala bu sıra okumak ıcın pek fırsat bulamadım cunkü başak sayan’ın nigahtar isimli kitabıydı kitapzede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…