- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
Selam canım. Seni burda görmek güzel. Yine karşılaştık ❤24 Ağustos 20 Sayfa Okuma Etkinliği
_Vera_ 50 sayfa okundu
Natsume 50 sayfa okundu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canım. Seni burda görmek güzel. Yine karşılaştık ❤24 Ağustos 20 Sayfa Okuma Etkinliği
_Vera_ 50 sayfa okundu
Natsume 50 sayfa okundu
Algernon'a Çiçekler kalp kalp ❤ . Çok üzülmüştüm onu okurkenGünaydın, Algernon’a Çiçekler adlı kitaba başladım.
Harika görünüyorlar keyifli okumalarBu arada kitaplarım geldi ❤
Eki Görüntüle 2681255
Merhabaaaa çok ite kaka da olsa zorlaya zorlaya Adalet Ağaoğlu Sessizliğin Ilk Sesi ni bitirdim. Bu yazarı ilk defa okudum ve sanırım son olacak aynı frekansa giremedim çok zorlandım kitabı bırakmak da istemedim yarıda işkence gibiydi
Şimdi Buket Uzuner Hava kitabına geçiyorum daha önce Gelibolu okumuştum sevmiştim inşallah bu da güzeldir
kitapzede pazar günleriydi dimi bildirim günü bu ara uzak kaldım kaçırdığım şeyler olabilir
Bu arada kitaplarım geldi ❤
Eki Görüntüle 2681255
Merhabalar neler okuyorsunuz hanımlar.
Benim 11.kitabım guguk kuşu bitmişti. Şimdi 12.kitabım eksik parça bitti ve 13.kitabım bıçak sırtına başladım.
Hepinize keyifli okumalar güncellemeleri yaptım :)kitapzede Eşim iş ile ilgili yapacaklarını hallederken ben de bu boşluğu değerlendirdim. 23. kitap Dostoyevski - Bir Yufka Yürekli bitti. Henüz 24. kitap için karar veremedim. Sabah kitaplığımı karıştırıp karar vereceğim.
Ptt kargo getirmiyor ya. Benim de 10 gündür bekliyor ses seda yokHepinize keyifli okumalar güncellemeleri yaptım :)
Benim kitap kargom henüz gelmedi bakalım ben gdip alacağım bu gidişle :)))
Selam canım. Seni burda görmek güzel. Yine karşılaştık ❤
Merhaba nasılsın? Yasaklı görünüyorsun şu an ama umarım geçicidirAlgernon'a Çiçekler kalp kalp ❤ . Çok üzülmüştüm onu okurken
Çok sağol Allah razı olsun.beatitude başınız sağolsun.