Kitap Okuma Günlüğü 📚

Bu arada kitaplarım geldi ❤
13.jpg

Merhabalar neler okuyorsunuz hanımlar.
Benim 11.kitabım guguk kuşu bitmişti. Şimdi 12.kitabım eksik parça bitti ve 13.kitabım bıçak sırtına başladım.

@_Vera_ Akşamüstü Çavdar Tarlasında Çocuklar'ı bitirdim. Kitaba başlarken beni yormayacak, hemen okunacak bir kitaptır umarım demiştim ama bu kadar ergen dili ile yazılmış olduğunu bilmiyordum.🙈 Ergenlik çağında olan bir karakterin ağzından yazılmış ama kitap adı ve içindeki olaylar arasında bir bağlantı kuramadım. Beni hayal kırıklığına uğrattı çünkü adını çokça duyduğum bir kitaptı. Biraz sonra Dostoyevski'nin kısa öykülerinden iki tanesinin (Bir Yufka Yürekli - Soytarı) olduğu, zamanında gazeteden verilmiş bir kitabı okuyacağım. 23. kitap için Dostoyevski - Bir Yufka Yürekli yazabilirsiniz kitapzede kitapzede

Merhabaaaa çok ite kaka da olsa zorlaya zorlaya Adalet Ağaoğlu Sessizliğin Ilk Sesi ni bitirdim. Bu yazarı ilk defa okudum ve sanırım son olacak aynı frekansa giremedim çok zorlandım kitabı bırakmak da istemedim yarıda işkence gibiydi :KK57::KK53:
Şimdi Buket Uzuner Hava kitabına geçiyorum daha önce Gelibolu okumuştum sevmiştim inşallah bu da güzeldir :KK51:
kitapzede kitapzede pazar günleriydi dimi bildirim günü bu ara uzak kaldım kaçırdığım şeyler olabilir
Merhabalar neler okuyorsunuz hanımlar.
Benim 11.kitabım guguk kuşu bitmişti. Şimdi 12.kitabım eksik parça bitti ve 13.kitabım bıçak sırtına başladım.
kitapzede kitapzede Eşim iş ile ilgili yapacaklarını hallederken ben de bu boşluğu değerlendirdim. 23. kitap Dostoyevski - Bir Yufka Yürekli bitti. Henüz 24. kitap için karar veremedim. Sabah kitaplığımı karıştırıp karar vereceğim.
Hepinize keyifli okumalar güncellemeleri yaptım :)
Benim kitap kargom henüz gelmedi bakalım ben gdip alacağım bu gidişle :)))

Lily graham kara düşen ay ışığı kitabına başladım. Bu arada İpek Ongun bir genç kızın gizli defterinin son iki kitabı varmış okumamıştım onları da sipariş verdim nostalji olsun diye :KK68: bir de Eren erdemin yeni kitabını aldım onlar gelene kadr elimdeki kitap biter diğerlerinden birini seçer okurum :)

Eveet ben de Harry Potter ve Ateş Kadehi'ni bitirdim. Çokk güzeldi zaten çok seviyorum HP. Kitap çok kalın sadece 700 sayfaya yakındı o yüzden bir süre çıtır çerez okumak istiyorum 🤣 F.Scott Fitzgerald - Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi kitabına başlayacağım

Angela’nın külleri bitti. Yeşilin kızı anne bitti. Fareler ve insanlar a başladım. Türkiyeden evime döndüm. Eve geldik üç saat sonra kp ölüm haberi geldi. Eşim tekrar Türkiye’ye döndü. Kp ri iyi gördüğümüze sevinmiştik. Eşim içim rahat dönüyorum dedi hatta. Biz döndürüyoruz diye üzülüyordu kp. Ölüm her an yanımızda. Yaş kaç olursa olsun. Çok takip edemedim. Bundan sonra ederim eşim dönsün. Kitap okuma etkinliğinde katılırım.

Selam canım. Seni burda görmek güzel. Yine karşılaştık ❤
Algernon'a Çiçekler kalp kalp ❤ . Çok üzülmüştüm onu okurken
Merhaba nasılsın? ☺️ Yasaklı görünüyorsun şu an ama umarım geçicidir 😔
Algernon’a Çiçekler beni çok etkiliyor şimdiden, sonuna bakmamak için kendimi zor tutuyorum. Çok üzüleceğimi bilirsem okuyamam diye korkuyorum.

İyi geceler, herkese merhaba :)
Son iki-üç gündür özellikle akşamları çok iyi okuma yapabiliyorum. 🧿🤭 Bugün Atinalıların Devleti'ni bitirdim. Aristoteles papirüslere M.Ö. 595 ile M.Ö. 402 yılları arasında yaşamış devlet yöneticilerinin tutumlarını, yaptıkları uygulamaları, yaşantılarını aktarmış. Okurken taa o zamanlardaki ilkel de olsa uygulanan demokrasiyi gördüm. Zaten Aristoteles en iyi yönetim şeklinin demokrasi olduğunu yüzyıllar öncesi söylemiş. Sanırım böyle düşünmesine yaşadığı dönemin onu etkilemesi, örnek olması da etken.

25. kitaba da başladım. Yaşlı Adam ve Deniz- Ernest Hemingway. Daha 75. sayfasındayım. kitapzede kitapzede güncelleyebilirseniz sevinirim. 🥰 Hedefi 5 kitap daha arttırıp 30 yapalım şimdilik. Duruma göre tekrar ayarlarız.

X