Oyun oynama sanatı kitabı bitti çok beğendim herkese tavsiye ederim
Tablonuzu güncelledim yeni kitaplar seçince söylersinizBen de arı kovanına çomak sokan kızı bitirdim çok akıcı gitti millenium serisi :) 4. Kitap yazar öldükten sonra yazıldığı için okuyup okumamakta kararsızım
Seçtim bile ahmet ümit elveda güzel vatanımTablonuzu güncelledim yeni kitaplar seçince söylersiniz
Tesekkur ederim canim , tamam pazar gunleri bildirimi kacirmam :)Her pazar hangi kitabı bitirip hangi kitaba başladığımıza dair bildirim yapıyoruz onun haricinde beğenip önerdiğin veya hakkında tartışmak istediğin kitap olursa her gün uygun diye biliyorum
Ben dun 40 sayfa okudum firsatsizliktan canim, bugun daha cok okuyacagimdan umutluyum :)Calypso95 yazmış pazar bildirimleri dışında istedigin gibi kitap paylaşımı yapabilirsin sayfa sayisi zorunlu değil ama yazmak iyi geliyor ben mesela henuz bugun bakisiyorum kitapla okuyamadim daha
Kesinlikle devam etmelisin. Sanki aynı yazar yazıyormuş gibi. Ben çok beğenmiştim.Ben de arı kovanına çomak sokan kızı bitirdim çok akıcı gitti millenium serisi :) 4. Kitap yazar öldükten sonra yazıldığı için okuyup okumamakta kararsızım
Ben de katılabilir miyim?Forumun kitap kurtları gelin birlikte okuyalım
Her pazar bildirim günüdür ve zorunludur. Bildirimsiz üye tablodan silinir.
SAYI ÜYE 2020 HEDEF KİTAP SAYISI OKUNAN KİTAP SAYISI GÜNCEL OKUNAN KİTAP 1 MorVampirella 20 3 Harry Potter ve Ateş Kadehi 2 ucukgenclik 50 3 Urartu : Doğu’Nun Güneşi : Dünya Uygarlıkları 3 suskunhanim 50 35 Oyun Oynama Sanatı 4 rosebatum 50 3 Mutlu Beyin 5 karamelli_turta 25 11 Handan 6 Mikan 12 13 Vadideki Zambak 7 Melegimkorusun 30 7 Kirpinin Zerafeti 8 pearlweed 40 11 Beyaz Diş 9 Bonus 8 1 Simyacı 10 pammuk prensess 50 10 Sefiller 2 11 kahvemsimutluluk 15 1 Kusursuz 12 beyazinci 20 2 13 yet07 30 13 Dokuzuncu Hariciye Koğuşu 14 LadyAtom 24 13 Sofie'nin Dünyası 15 memurhanim 30 7 Meyra 16 decemBer 40 11 Atomic Habits 17 muallime1134 6 5 Karamazov Kardeşler+ Gül Yetiştiren Adam 18 reyyanK 50 19 Belgelerle II. Abdülhamid Dönemi 19 humanbeings 40 14 Göçüp Gidenler Koleksiyoncusu 20 Ozlemesra 45 21 Veba 21 therewillbeaday 7 5 Insan Ne Ile Yaşar 22 depresifbayan Dünyasızlar 23 Canpare 20 25 Dava 24 beatitude 30 14 Öfke Dansı 25 kaybolmak 10 13 Leviathon 26 pariko 20 6 Tahıl Beyin 27 Calypso95 15 8 Elveda Güzel Vatanım 28 ciseak77 60 20 Postacı Kapıyı Çalmayacak 29 Yawrukush 20 7 1984 30 Umay-
- Hiç bitmeceyek mi senin bu okuman?
+ Bitmeyecek .
- Hiç mi?
+ Hiç.
- Niyetin katip olmak mı yani?
+ Hayır.
- Ya?
+ İnsan olmak.
Tabi kiBen de katılabilir miyim?
Okurken bambaşka bir dünyaya gittiğim bir kitaptı. Umarım sen de severek okursun :)2020 hedef kitap sayısı:10
Okunan sayısı: Hatırlamıyorum,sıfır diyelim Aralık bitene kadar 10 kitap hedefim olsun
Şu an okunan: kürk mantolu madonna
Vauuv başlangıç kilonuzdan ne kadar çok kilo vermişsiniz konu dışı biliyorum ama hangi takımdasınız acabaHedef kitap sayısı:60
Okunan kitap sayısı:20
Güncel okunan kitap: Postacı Kapıyı Çalmayacak
kitapzede
Kilo muVauuv başlangıç kilonuzdan ne kadar çok kilo vermişsiniz konu dışı biliyorum ama hangi takımdasınız acaba
Sen de burdaymışsın canım sayende Kuran okumayı çoğalttım darısı kitaba inşallah tembel benAşkımız Eski Bir Roman- Ahmet Ümit an itibariyle bitti
Yeni kitabım Göçüp Gidenler Koleksiyoncusu- Şermin Yaşar
Evet rumuzun altında yazıyordu üyenin ay oraya nasıl yazılıyor onu da bilmiyorum benKilo mu