- 25 Nisan 2015
- 530
- 1.704
4.takımdayım. Çok tatlısınız :)Vauuv başlangıç kilonuzdan ne kadar çok kilo vermişsiniz konu dışı biliyorum ama hangi takımdasınız acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4.takımdayım. Çok tatlısınız :)Vauuv başlangıç kilonuzdan ne kadar çok kilo vermişsiniz konu dışı biliyorum ama hangi takımdasınız acaba
Siz deyince baktım güzel vermiş cidden helal olsunEvet rumuzun altında yazıyordu üyenin ay oraya nasıl yazılıyor onu da bilmiyorum ben
Böyle şeyler duymaya alışık değilim. Utandım şimdi :)Siz deyince baktım güzel vermiş cidden helal olsun
Siz de bir yerden başlayın okumaya pazar günleri bildirim günü teşvik ediyor insanı
Aman ne tatlısı sen de tatlı çikolata yiye yiye oldum dobişko 38 beden ben şimdi 464.takımdayım. Çok tatlısınız :)
Bence siz değil ben utanmalıyım fazla kilolarımla vedalaşamayan benim. Siz maaşallah güzel gidiyorsunuz belli ki. Hedefinize ulaşırsınız inşallah sağlıkla huzurlaBöyle şeyler duymaya alışık değilim. Utandım şimdi :)☺
Aslında okuyorum da yarım yamalak eski ben ne okurdu şimdi tembel yatan yiyen neydim değil ne olcam demeli insan ya gerçektenSiz deyince baktım güzel vermiş cidden helal olsun
Siz de bir yerden başlayın okumaya pazar günleri bildirim günü teşvik ediyor insanı
Gel katılalım beraber birbirimizi teşvik edelim 15 kilo fazla var bendeBence siz değil ben utanmalıyım fazla kilolarımla vedalaşamayan benim. Siz maaşallah güzel gidiyorsunuz belli ki. Hedefinize ulaşırsınız inşallah sağlıkla huzurla
Geç değil hiçbir şey için her şey bizim elimizde yine eskisi gibi okursunuz istersenizAslında okuyorum da yarım yamalak eski ben ne okurdu şimdi tembel yatan yiyen neydim değil ne olcam demeli insan ya gerçekten
Utanacak bişey yok tebrik ediyorum güzel başarıBöyle şeyler duymaya alışık değilim. Utandım şimdi :)
Ben bilgilerimi yazmaya utanıyorum ifşa olacağım diye siz katılın ama ben gelir desteklerim siziGel katılalım beraber birbirimizi teşvik edelim 15 kilo fazla var bende
Hep kitapları görüyorum alınacaklar listem bile hazır ama elimde kaç tane yarım kitap var bitecek inşallah bu tlflar yaptı zaten böyleGeç değil hiçbir şey için her şey bizim elimizde yine eskisi gibi okursunuz isterseniz
Haklısınız olmadı telefona kitap okuma programı yükleyin biraz oradan okursunuzHep kitapları görüyorum alınacaklar listem bile hazır ama elimde kaç tane yarım kitap var bitecek inşallah bu tlflar yaptı zaten böyle
Yok yok öyle yükledim de beğenmedim alıp eline okumak daha keyifli ben buraya katılayım inşallahHaklısınız olmadı telefona kitap okuma programı yükleyin biraz oradan okursunuz
Hadi hemen katıl bize. Darısı kitap okumaya inşallah yarın yeni kitabının ismini bekliyorum, takipte olacağımSen de burdaymışsın canım sayende Kuran okumayı çoğalttım darısı kitaba inşallah tembel ben
Yeni kitap yok daha elimdeki yarımları bi bitireyim sayende haftada 1 cüz okuyorum çok sağol canım Allahıma da şükürler olsun darısı kitaba inşallah şimdi yatmadan hedef koyayım okucam birazdanHadi hemen katıl bize. Darısı kitap okumaya inşallah yarın yeni kitabının ismini bekliyorum, takipte olacağım
O zaman kesinlikle devam ediyorum teşekkür ederimKesinlikle devam etmelisin. Sanki aynı yazar yazıyormuş gibi. Ben çok beğenmiştim.